Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyyy ne güzellll yaaa.bizimde baş harflerimiz gs oluyor iyimi.ama biz bjk liyiz kaydirigubbakcemile3

canım, çeyiz krizine girdiysen gidip ufak tefek (tuzluk gibi) bişiler alıp kendini tatmin edebilirsin. delikafadulden Ama daha çook alışweris için sabret mahmutpaşaya gidersin :):):) kaydirigubbakcemile5

saol canım benim haklısın bişiler almam lazım annem gene topa tutcak beni evde koycak yer yok gene ne aldın der ama napim hastalık gibi bişiler aldıkça kendimi mutlu hissediyorumkaydirigubbakcemile2

fikrin süperrrrrrrrrrr delikafadulden

esra cok ıyı düşünmüş kendını aşmışsın haa düğün gunu takmak nasıp olsun ınş
elısaa sende ı gunlerde kullan rendenı

kapora bırakmadan olmas cnm ama gene bı denerım bu zmnda mağazacılar tırınk para calısıyo zor bıraz bakalım

ayyyy ne güzellll yaaa.bizimde baş harflerimiz gs oluyor iyimi.ama biz bjk liyiz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ben öyle bi hediye almak istiyorum ki düğünde yada o dönemlerde kullanılsın
gömlek kravat mendil düşündüm damatlık için ama nasıl alacağımı bilemedim
kol düğmesi olabilir ama daha farklı bişede olabilir
saat düşündüm ee şmdi verince düğünde ver sana takalım diyemem
offf
aslında glcn ın davetiye olayı güzeldi ama kına yerimiz belli değilki yaptırayım off offf

ay süper
bizim ev var ama henüz inşaat halinde yapamam öle bişi

uğur böcüğü alacağın yatak örtüsünü çok merak ettim.resmi varsa koyabilirmisin rica etsem şekkkerrrr

ayyyy bu da çok güzelmişşşşş hihoyyyt
Teşekkür ederim canım
Bence çok güzel düşünmüşsün.Nişanlımda geçen sene doğum günümde bana camları olan ama henüz inşaat olan evimizde böyle bir süpriz hazırlamıştı çok hoşuma gitmişti.
esra cok ıyı düşünmüş kendını aşmışsın haa düğün gunu takmak nasıp olsun ınş
Teşekkür ederim canım. daha dur henüz hediyelerim tamamlanmadı hele 14 Şubat gelsin hepsini resimleyip göstereceğim sizlere.

bizim ilk sevgililer günümüz ama ne hediye alacağıma hala karar veremedim
bu cteside benim doğum günüm bakalım o bana ne hediye alacak

cnm bu resmı buyultemedım usttekı yastıkların yakın şeklı yakından bak dıe koydum ınş cıkar

Kızlar bu beğendiğiniz mutfak önlükleri euro bazında çok fazla fiyata satılıyor sitelerde,
bizim enişte bu işle ilgileniyor yakında fazlasıyla üretime geçecek :))
çok uygun fiyata, istediğiniz renklerde sipariş verebilirsiniz yada biraz beklerseniz (aceleniz yok sanırım :) size resimlerden eklerim daha sonra siz seçersiniz

çok güzelmiş canım.çok beğendim.pike takımı gibi galiba.bende english home a gitmiştim.sanırım yataklardan birinin üzerinde vardı böyle bişey

süper olur arkadaşım.bize haber vermeyi unutma ama oldumu şekerrrr delikafadulden

iyide canım balonların cinsi uçan diye ayrılmıyor ki içindeki bi çeşit gaz bilgin olsun :))

yaz benı başa cnm acelemde yok unutma hee:1rolleyes:
çok güzelmiş canım.çok beğendim.pike takımı gibi galiba.bende english home a gitmiştim.sanırım yataklardan birinin üzerinde vardı böyle bişey

evt cnm pıke takımı cok sekr sıtesıne bakarsan daha net gorebılırsın cok guzl demı ben mor yada yesıl almak ıstıyorum bakalım ınş kalır dua et emı:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…