bornozla kıyaslarsak tabiki uygun bi fiyat
ama bu küçük bi parça olduğu için bana fazla geldi
yani ben o tarz havlu kumaş aldırtıp anneme diktirsem max. 10tl 'ye mal olur diye düşünüyorum
ama bu çok güzel
nereden aldım şekercim
bende bian almayı düşündüm nikahta fln takabilir diye
ama bizim isimlerimizin baş harfi yanyana gelince türk malı gibi oluyor :roflol:
selammm kızlar
bende yeni aldığım çeyizleri paylaşmak istedim :asigim:
beğenirsiniz inşaallah
hepsi hisarın
sevgiler
canım, çeyiz krizine girdiysen gidip ufak tefek (tuzluk gibi) bişiler alıp kendini tatmin edebilirsin. delikafadulden Ama daha çook alışweris için sabret mahmutpaşaya gidersin :):):) kaydirigubbakcemile5
ben de öğle tatilimde migrosa gitmiştim dayanamadım illa bi şey almam lazımdı :) rende aldım :) ilk sıradaki turuncu olanını
Eccu canım kol düğmelerin çok güzelmiş.Bende her zamaki gibi internetten sipariş verdim :1rolleyes:
Bunlarda aşkımın çeyizine a.s nikahta taksın diye sevgililer günü hediyem.
kıslarr ben sevgililler gününde uçan balonlardan alıcam birsürü evimize gidicem ve balonları şişiricem tavana yapışıcak ve hepsinin uclarına minik notlar yazıcam birde pasta yapıcam kalpli nasıl sizce fikrim:))
Ya aslında aklıma bişi geliyo ama çok mu saçma olur,:1shok:
Telefonla arasan sitenizde gördüm çok begendim ama h.içi gelme şansım yok maalesef çalışıyorum1 tane ayırabilirmisiniz desen? CADIARZU
Ben örtümü alırken çok incelemiştim sağını, solunu çeyiz için alıyorum demiştim, çok yardımcı oldular hatta battal boyunu verdilen yatak üstünde daha hoş durur diye, anlayışlı, hoş görülü insanlar çünkü...
Ne dersin yavrim?
ayyyy bu da çok güzelmişşşşş hihoyyyt
ayyyy ne güzellll yaaa.bizimde baş harflerimiz gs oluyor iyimi.ama biz bjk liyiz kaydirigubbakcemile3
kıslarr ben sevgililler gününde uçan balonlardan alıcam birsürü evimize gidicem ve balonları şişiricem tavana yapışıcak ve hepsinin uclarına minik notlar yazıcam birde pasta yapıcam kalpli nasıl sizce fikrim:))
Teşekkür ederim canımayyyy bu da çok güzelmişşşşş hihoyyyt
Bence çok güzel düşünmüşsün.Nişanlımda geçen sene doğum günümde bana camları olan ama henüz inşaat olan evimizde böyle bir süpriz hazırlamıştı çok hoşuma gitmişti.kıslarr ben sevgililler gününde uçan balonlardan alıcam birsürü evimize gidicem ve balonları şişiricem tavana yapışıcak ve hepsinin uclarına minik notlar yazıcam birde pasta yapıcam kalpli nasıl sizce fikrim:))
Teşekkür ederim canım. daha dur henüz hediyelerim tamamlanmadı hele 14 Şubat gelsin hepsini resimleyip göstereceğim sizlere.esra cok ıyı düşünmüş kendını aşmışsın haa düğün gunu takmak nasıp olsun ınş
Kızlar bu beğendiğiniz mutfak önlükleri euro bazında çok fazla fiyata satılıyor sitelerde,
bizim enişte bu işle ilgileniyor yakında fazlasıyla üretime geçecek :))
çok uygun fiyata, istediğiniz renklerde sipariş verebilirsiniz yada biraz beklerseniz (aceleniz yok sanırım :) size resimlerden eklerim daha sonra siz seçersiniz
yaz benı başa cnm acelemde yok unutma hee:1rolleyes:Kızlar bu beğendiğiniz mutfak önlükleri euro bazında çok fazla fiyata satılıyor sitelerde,
bizim enişte bu işle ilgileniyor yakında fazlasıyla üretime geçecek :))
çok uygun fiyata, istediğiniz renklerde sipariş verebilirsiniz yada biraz beklerseniz (aceleniz yok sanırım :) size resimlerden eklerim daha sonra siz seçersiniz
çok güzelmiş canım.çok beğendim.pike takımı gibi galiba.bende english home a gitmiştim.sanırım yataklardan birinin üzerinde vardı böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?