Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa süper
sen resimleri eklersen biz bakar alırız
ama unutma olurmu
benim hazirana kadar vaktim var
şu sıra alsam daha iyi ama neyse

tamam güzelim dua ederim senin için.inşallah kalır. :Saruboceq: aslında şöyle yapsan: bakırköy şubesini ara ve bu üründen elinizde varmı de.yoksa da hangi şubenizde var de.böylece hangi şubede varsa oradan alırsın güzelim

oleyyyyyyydelikafadulden aradım ve fıyatı 85 tl dedıler ayırrtım oley ctesı alcam farklıdesnlerıde var dedılerdelikafadulden

ayy bıde 109 tl deıl 85 dedı bana bayan çiftkısılık oleyyy valla saolun yaa cok sevındım 3 aydr evde pc yok bu aldıklarımın hepsını bı ara toplu olarak cekıp koycam ama baya zaman var pc almama daha

kizlar bende bugün 4 tl´ye bunu aldim....

cayimiz sicacik olsun :)

buda yandan resmi

Dün burda aime21 arkadaşımızın eklediği bu çayı sıcak tutmaya yarayan aleti çok beğenmiştim...
daha önce kendisiyle kişisel bir yakınlığımız,samimiyeti ilerletmiş bir arkadaşlığımız olmamasına rağmen bu gün beni çokkk şaşırtacak bir şey oldu...
Kimsenin kimseye günahını vermediği bir dönemde bu arkadaşımız benim için bu ısıtıcıdan almış vee taaa Almanyadan bana yollamış. Adresimi istediğinde ki heycanımı tahmin edersiniz... :dance: Hyecanım o ısıtıcıya sahip olacağımdan çok yapmış olduğu bu güzel hareketti... senağlama çok duygulandırdı beni ve düşündüm bu karşılıksız armağanı hakedecek ne yapmış olabilirim? yada kendimi nasıl bu kadar sevdirmiş olabilirim diye??? ama cevap basit: buna sebep aime21 arkadaşımızın kocaman yüreğinden başka bir şey değldi... :1hug: şimdi armağanımı daha önce hiç bir şeyi beklemediğim kadar heycanla bekliyorum... geldiğinde de yine elbette sizlerle paylaşıcam...
Kendisi her ne kadar burdan yazmamamı teşekküre değmeyeceğini söylesede ben dayanamadım... teşekkür ederim yeni ve candan arkadaşım... a.s.

canım gündelik kaşık çatalımızla yumurtalıklarımız aynı kaydirigubbakcemile5 zaten daha önce koymuştum fotolarını :dance: iyi günlerde kullanırız inşallah :teytey:

ayy çok düşünceli bir harekert geçekten :1hug: kargosu kendinden pahalıya gelcek ama önemli olan düşünmesi sen de demek ona sıcak bir elektrik verdinki gönderiyor sana:asigim:

o senin güzelligin canim.... :1hug:

günlük kaşık takımımız aynı canım bende evkurdan almıştım iyi günlerde kullan

saol balım daha ındrımlı fıyat verdıler cok sevındımdelikafadulden[/QUOTE]

Nası indirimli fiyat verdiler nan, naptın hatunlara telde şakkıdı

hıc bısey kadın bana 85tl dedı hatta dedımkı burda urunun adı yok bende tarıf ettım heemn anladı çakal sonra tek tek fıyatları saydı bende deım çiftkısılık alcam ekrandakı gıbı toplam 84kusur dedı bende ok dedım ayırtrdım

ayy çok düşünceli bir harekert geçekten :1hug: kargosu kendinden pahalıya gelcek ama önemli olan düşünmesi sen de demek ona sıcak bir elektrik verdinki gönderiyor sana:asigim:

vallahi lepicim inan sana duygularımı anlatamam.... :1hug:

o senin güzelligin canim.... :1hug:

yawrucum sen niye utanıyorsun benim utanmam lazım kızzz:1hug: yerim ben seniia.s.

teşekkür ederim canım bende çok beğenerek aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…