süper olur arkadaşım.bize haber vermeyi unutma ama oldumu şekerrrr delikafadulden
Kızlar bu beğendiğiniz mutfak önlükleri euro bazında çok fazla fiyata satılıyor sitelerde,
bizim enişte bu işle ilgileniyor yakında fazlasıyla üretime geçecek :))
çok uygun fiyata, istediğiniz renklerde sipariş verebilirsiniz yada biraz beklerseniz (aceleniz yok sanırım :) size resimlerden eklerim daha sonra siz seçersiniz
yaz benı başa cnm acelemde yok unutma hee:1rolleyes:
evt cnm pıke takımı cok sekr sıtesıne bakarsan daha net gorebılırsın cok guzl demı ben mor yada yesıl almak ıstıyorum bakalım ınş kalır dua et emı:1rolleyes:
tamam güzelim dua ederim senin için.inşallah kalır. :Saruboceq: aslında şöyle yapsan: bakırköy şubesini ara ve bu üründen elinizde varmı de.yoksa da hangi şubenizde var de.böylece hangi şubede varsa oradan alırsın güzelim
oleyyyyyyydelikafadulden aradım ve fıyatı 85 tl dedıler ayırrtım oley ctesı alcam farklıdesnlerıde var dedılerdelikafadulden
kizlar bende bugün 4 tl´ye bunu aldim....
cayimiz sicacik olsun :)
buda yandan resmi
Babamın getirdiği tavık :) hemen çeyizime koydum..
[/IMG]
evkurdan aldığım günlük kaşık takımım 12 kişilik aldım 50 tl.
sözlümle aldığımız yumurtalıklarımız sekiz kşilik aldık onlarıda :dance:
Dün burda aime21 arkadaşımızın eklediği bu çayı sıcak tutmaya yarayan aleti çok beğenmiştim...
daha önce kendisiyle kişisel bir yakınlığımız,samimiyeti ilerletmiş bir arkadaşlığımız olmamasına rağmen bu gün beni çokkk şaşırtacak bir şey oldu...
Kimsenin kimseye günahını vermediği bir dönemde bu arkadaşımız benim için bu ısıtıcıdan almış vee taaa Almanyadan bana yollamış. Adresimi istediğinde ki heycanımı tahmin edersiniz... :dance: Hyecanım o ısıtıcıya sahip olacağımdan çok yapmış olduğu bu güzel hareketti... senağlama çok duygulandırdı benive düşündüm bu karşılıksız armağanı hakedecek ne yapmış olabilirim? yada kendimi nasıl bu kadar sevdirmiş olabilirim diye??? ama cevap basit: buna sebep aime21 arkadaşımızın kocaman yüreğinden başka bir şey değldi... :1hug: şimdi armağanımı daha önce hiç bir şeyi beklemediğim kadar heycanla bekliyorum... geldiğinde de yine elbette sizlerle paylaşıcam...
Kendisi her ne kadar burdan yazmamamı teşekküre değmeyeceğini söylesede ben dayanamadım... teşekkür ederim yeni ve candan arkadaşım... a.s.
Dün burda aime21 arkadaşımızın eklediği bu çayı sıcak tutmaya yarayan aleti çok beğenmiştim...
daha önce kendisiyle kişisel bir yakınlığımız,samimiyeti ilerletmiş bir arkadaşlığımız olmamasına rağmen bu gün beni çokkk şaşırtacak bir şey oldu...
Kimsenin kimseye günahını vermediği bir dönemde bu arkadaşımız benim için bu ısıtıcıdan almış vee taaa Almanyadan bana yollamış. Adresimi istediğinde ki heycanımı tahmin edersiniz... :dance: Hyecanım o ısıtıcıya sahip olacağımdan çok yapmış olduğu bu güzel hareketti... senağlama çok duygulandırdı benive düşündüm bu karşılıksız armağanı hakedecek ne yapmış olabilirim? yada kendimi nasıl bu kadar sevdirmiş olabilirim diye??? ama cevap basit: buna sebep aime21 arkadaşımızın kocaman yüreğinden başka bir şey değldi... :1hug: şimdi armağanımı daha önce hiç bir şeyi beklemediğim kadar heycanla bekliyorum... geldiğinde de yine elbette sizlerle paylaşıcam...
Kendisi her ne kadar burdan yazmamamı teşekküre değmeyeceğini söylesede ben dayanamadım... teşekkür ederim yeni ve candan arkadaşım... a.s.
[/IMG]
[/IMG]
Gözün aydın böçükçüm...
ayy çok düşünceli bir harekert geçekten :1hug: kargosu kendinden pahalıya gelcek ama önemli olan düşünmesi sen de demek ona sıcak bir elektrik verdinki gönderiyor sana:asigim:
o senin güzelligin canim.... :1hug:
yawrucum sen niye utanıyorsun benim utanmam lazım kızzz:1hug: yerim ben seniia.s.
Sarya bu pembe denizkabuklu takımın aynısını öğrenciyken kullanayım diye almıştım kendime bornozu ve havlusunu keyifle kullanıyorum halaaa hiçte bişeycik olmadı.
İyi günlerde kullan sende.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?