Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tebrik edin beni tam 180 sayfayı okudum :enbuyukkk: Kuşlar yuvadan uçmuşlar mandilin ve arsima bilmediğim başka kardeşler varsa mutlutluklar diliyorum arsimanın resimlerini göremedim mafoldumben böcük senin resimlerinide göremedim mafoldumben Burcuda gitmiş kolay gelsin onada kaydirigubbakcemile5 valla 180 sayfayı okudum beynim bulandı kaçırdıklarım varsa özür aldıklarınızı güle güle kullanın bende geçen ykmden akrilik reçelik aldım normalde 15 liraymış teki ama 7,5 a aldım tantitoniden asllında ayın 15 i deildi ama bazı ürünlerde indiimr vardı ....

Son düzenleme:
Ohhh maşallah, ne kalabalık piknik öyle. Çok eğlenceli geçtiğine eminim canım yerimseniben Umarım nice keyfli anlar yaşarsın. Biz aynıyız canım, her dk bi iş için koşturuyoruz :bbo:

evet canım çok güzel geçti sağolasın. allah güç kuvvet sağlık ve para versinde koşturalım şursa sayılı günler kaldı zaten tadını çıkarmak lazım. ben biraz üzülüyorum nişanlılık döneminin bitmesine ama hayat arkaşımla ortak bi hayata başlayacağımızın sevinci yeniyor bu üzüntümü Şeniz

günaydın kk güzelleri herkese iyi haftalar....

haftasonu bizde kuaför işini hallettik ksk de ilyas kuaföre gidicem 400'e anlaştık kızlar zar zor kına saçı ve makyajı içinde 2 sene önce görümcem orda 310 yaptırmıştı kına makyajı hariç yani şöyle söyleyim adamın bir kesimi 40 tl öle bir yer o yüzden biraz tuzlu ama napalım 1 kere olacak...

dün akşamda sandıktan yıkanacakları çıkardık yakadık.aman neler yapmış vr yaptırmış hepsini kullanmıcam tabiki ama ben almayım dediğimde acayip bozuluyor bende gönlü kalsın istemiyorum tek kızım çünkü....

sabah sabah çok uzattım kızlar mandilinin düğünü inşlh süper geçmiştir.Burcu sende gönlünce yerleştiriyorsundur evini inşlh... şimdi bir geçmişi okuyayım dsa geleyim

offf arsima girmiş resim eklemiş ama biz göremedik anca yorumlarda okuyoruz çok güzel olduğunu bizde istoruz.....zemuszemus

Günaydin... yeni bir haftaya merhaba dedik.. hersey gönlünüzce olur insallah..

parpalm masallah 400 güzel para. Kuaför olmak varmis. Bakalim bizim Kuaför kaca patlicak postis takarlarsa cok pahaliya patliyor malesef, ama insallah okadar tutmaz.
Kuaföre dün mesaj aksam mesaj cektim bakalim bugün cevap geliyor mu?

Günaydın Cümleten :1ninca:
Arsima çok mutlu ve keyifli şeyler yazmış, göremesem de çok mutlu olsum onu adına :lepi:
İyi haftalarr

Dün Mutfağı yerleştirdik.Canımız çıktı diyebilirim.3 kutu su bardağını açmadan kaldırıcam
ilk defa bulaşık makinemi çalıştırdım.Makine 1 kutu tuz alırmış yeni öğrendim :kedi: parlatıcısınıda ekledim harika yıkadı
ınce işleri kaldı mutfağın tezgahın üzerini yerleştirmek gibi şimdilik gelişi güzel koydum.
Ama size tavsiyem tüm çeyizi aynı gün yerleştirmeyin sadece mutfağa 1 gün ayırın

parpaım hayrlı olsun cnm harbı kuafor olmak varmış 400 tl ıyı para nan

komşu ohh senınde az kaldı yaa benım daha hıc bardağım yok zaten almam suan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…