Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saol komşum sakın bardak işine girme resmen bi hastalık her gecen gün daha güzel modelleri çıkıo ve sen hep onlardanda almak istion
Sonuç:mutfak züccaciye dükkanına dönüyor

Betamm Düğündaşım avizelerini gördüm çok hoşlar güle güle kullan. mutfaktaki çok şekerr. Ama salonu göremedim onu nie eklemedin kuzum???

Dün Mutfağı yerleştirdik........

oohh hayırlı olsun, mutfak kısmı en keyifli olanıdır heralde, tabaklar çanaklar bardaklar :)) kesin benim de birkaç kutu bardağım dışarıda kalır kaydirigubbakcemile3 3 haftacık mı kaldı şimdi :)) hadi bakalım, seninki de hayırlısıyla geçsin de seni de böyle bekleyelim..

canim benim, kulandigin bulasik deterjani 3 bir arada 5 bi arada gibi bir deterjansa
ozaman tuz ve parlatici koymana gerek yok. Makinanin tuz isigi yansa bile. Aklinda olsun

evt komşum ctesı aıleler gelıyo ve benım babam gelıyo buyuk ıhtımal pazar ısteme olur
benımkısı ısteme söz aynı dün olsun dıyıp başımın etını yıyo ama olmaz babam hemen vermes sanmam
cokta uzamaz 2 3 gun sonrada söz olur babamın acıl gerı dönmesı şart suanlık bende bısey dıyemıyorum
bakarsın babam benım gtmem lazım der pazar gunu yuzuk takarız

Ben mutfagimi ve diyer esyalarimi yerlestirirken bir allahin kulu yardim etmedi. Bide o ara bulasik makinesi calismiyordu bütün bulasiklari elimle yikadim. Ev temizligi de buna dahil.
Annem yanimda olsaydi böyle olmazdi tabi, ablam bile yardim etmedi . Görümcem olsaydi oda yardim ederdi. Neyse hepsinin üstesinden geldim cok sükür

Aileler birbirini ilk kez görecekler. Dünya hali hic belli olmaz. Sonra derler ne kadar meraklilarmis bi gitmeye verdiler kizlarini diye.. Bence ilki tanisma olsun ikinciye isterler benim fikrim tabi kiz evi naz evi demisler opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

dün arabamıza ses sistemi taktırdık bi o eksik kalmıştı ya -tatlicadiarzu-

bu hafta içi hep işim var eve sürekli gidip gelmem lazımm valizdi ütüydü bi ton şey var yaww

gÜnaydın kızlarrrr
dün beyaz eşyalarımı aldm .ütü ve elektirkli süpürgeyide aldm .çoğu şey bitti sayılır

Son düzenleme:
canim benim, kulandigin bulasik deterjani 3 bir arada 5 bi arada gibi bir deterjansa
ozaman tuz ve parlatici koymana gerek yok. Makinanin tuz isigi yansa bile. Aklinda olsun

evet cnm bende öle sanıodum ama servisten gelen adam dediki o tablet deterjanlarda tuz parlatıcı var ama yeterli olmuo dedi

buket hadı sende basladın ufaktan resım yokmu resm

ya dün aceleyle çektim ama zaten yerleştirilmedi tam dur ozaman ekliim

oyy ne güzel heyecanlar hayırlısı olsun tatlımm

gülay senide bu hafta everiozzz :gitme:

Aileler birbirini ilk kez görecekler. Dünya hali hic belli olmaz. Sonra derler ne kadar meraklilarmis bi gitmeye verdiler kizlarini diye.. Bence ilki tanisma olsun ikinciye isterler benim fikrim tabi kiz evi naz evi demisler opuyorumnanaktan

bızdede öle en az 3 kez gelınır
carsamba halasına amcasına gtcez
pazarda ksımetse onlar gelcek
babam köyden acıl geldı gtmesı şart
cunku annem yalnız ve 3 toruna bakıyo ayrıca amcamlarla sorun yasıyoruz babam anneme bıseyler yapar rahatsız ederler dıe korkuyo ve annemm kalp hastası cnm yalnız ve evımız dağın basında bu etkenlerde var ama bellı olmaz babam 1 hafta annemsız asla duramaz gıbı
yanı sonuc babama bağlı o derse tmm söz olur ama sanmam gene aradan 2 3 gun gecer gıbı bıde benımkı o arada ıst olmak zorunda gıbı gıbı bellı olsun derım suan bısey dıyemıyorum
bende ıstemıyom hemen ılk gun olsun düşünsene elbısemı bıle gıyemem ozmn aynı gun olursa ıstemede gydıklerımle kalakalırım
mafoldumben

sen bakma servistan adama. Biz bu tablettler cikali beri tuz parlatici kulanmiyoruz artik. Annem ablam yengem ben... ama cok kirecliyse bilemem tabi ;-) belki ekten tuz ister ama emin ol parlaticiya gerek yok, bosuna masraf etmis olursun

bu haftakı gelınız tek sen mısn gulayım -tatlicadiarzu-
ay ne guzel heycanlardır bunlar yaa kolay gelsın cnm

gÜnaydın kızlarrrr
dün beyaz eşyalarımı aldm .ütü ve elektirkli süpürgeyide aldm .çoğu şey bitti sayılır

bende coğu seyımı almaıdm ya modası gecer yenısı alınır dıe sımdık kara kara düşünüyom heray bısey almam şart eksık cok -tatlicadiarzu-ne mok yıycem bılmım neyse yaa olur hazar

zor tabi ailen uzakta oldugu icin. Su aile ici problemler yokmu huzur kaciran. Baban da babamla benzerlikler tasiyor babamda annemsiz duramaz masallah 36 yillik evliler cifte kumrular kaydirigubbakcemile3
Hayirlisi olsun a.s.

zor tabi ailen uzakta oldugu icin. Su aile ici problemler yokmu huzur kaciran. Baban da babamla benzerlikler tasiyor babamda annemsiz duramaz masallah 36 yillik evliler cifte kumrular kaydirigubbakcemile3
Hayirlisi olsun a.s.

benım 37 yasında ablam var onu annem sanarlar oda sınırlenırkaydirigubbakcemile3
benım annemlerde yaklasık 40 yıl olcak hıc ayrı duramaz hatta aksamlar annemsız ıst ıken yatağına bıle gtmes hep cnm balım hatta annem cok sıkılır off yeter bıle der mıllet öle ıster annem ılgıden sıkılırkaydirigubbakcemile3
evt ya hep para mevzusu yuzunden aramıs acıldı ustelık karsı daırede oturuyo amcamlar ve borcumuz olmadı halde 6bın tl verdık hala rahatsz edıyolar neyse
o yuzden bısey dıyemıyom hanı ya aman cnm aynı gun olur mu dıyen olcak tabı ama şartlara bağlı bu bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…