Dün Mutfağı yerleştirdik........
Dün Mutfağı yerleştirdik.Canımız çıktı diyebilirim.3 kutu su bardağını açmadan kaldırıcam
ilk defa bulaşık makinemi çalıştırdım.Makine 1 kutu tuz alırmış yeni öğrendim :kedi: parlatıcısınıda ekledim harika yıkadı
İnce işleri kaldı mutfağın tezgahın üzerini yerleştirmek gibi şimdilik gelişi güzel koydum.
Ama size tavsiyem tüm çeyizi aynı gün yerleştirmeyin sadece mutfağa 1 gün ayırın
evt komşum ctesı aıleler gelıyo ve benım babam gelıyo buyuk ıhtımal pazar ısteme olur
benımkısı ısteme söz aynı dün olsun dıyıp başımın etını yıyo ama olmaz babam hemen vermes sanmam
cokta uzamaz 2 3 gun sonrada söz olur babamın acıl gerı dönmesı şart suanlık bende bısey dıyemıyorum
bakarsın babam benım gtmem lazım der pazar gunu yuzuk takarız
canim benim, kulandigin bulasik deterjani 3 bir arada 5 bi arada gibi bir deterjansa
ozaman tuz ve parlatici koymana gerek yok. Makinanin tuz isigi yansa bile. Aklinda olsun
buket hadı sende basladın ufaktan resım yokmu resm
evt komşum ctesı aıleler gelıyo ve benım babam gelıyo buyuk ıhtımal pazar ısteme olur
benımkısı ısteme söz aynı dün olsun dıyıp başımın etını yıyo ama olmaz babam hemen vermes sanmam
cokta uzamaz 2 3 gun sonrada söz olur babamın acıl gerı dönmesı şart suanlık bende bısey dıyemıyorum
bakarsın babam benım gtmem lazım der pazar gunu yuzuk takarız
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
dün arabamıza ses sistemi taktırdık bi o eksik kalmıştı ya -tatlicadiarzu-
bu hafta içi hep işim var eve sürekli gidip gelmem lazımm valizdi ütüydü bi ton şey var yaww
Aileler birbirini ilk kez görecekler. Dünya hali hic belli olmaz. Sonra derler ne kadar meraklilarmis bi gitmeye verdiler kizlarini diye.. Bence ilki tanisma olsun ikinciye isterler benim fikrim tabi kiz evi naz evi demisler opuyorumnanaktan
bu haftakı gelınız tek sen mısn gulayım -tatlicadiarzu-günaydın kızlarrrrrrrrrrr
dün arabamıza ses sistemi taktırdık bi o eksik kalmıştı ya -tatlicadiarzu-
bu hafta içi hep işim var eve sürekli gidip gelmem lazımm valizdi ütüydü bi ton şey var yaww
gÜnaydın kızlarrrr
dün beyaz eşyalarımı aldm .ütü ve elektirkli süpürgeyide aldm .çoğu şey bitti sayılır
bızdede öle en az 3 kez gelınır
carsamba halasına amcasına gtcez
pazarda ksımetse onlar gelcek
babam köyden acıl geldı gtmesı şart
cunku annem yalnız ve 3 toruna bakıyo ayrıca amcamlarla sorun yasıyoruz babam anneme bıseyler yapar rahatsız ederler dıe korkuyo ve annemm kalp hastası cnm yalnız ve evımız dağın basında bu etkenlerde var ama bellı olmaz babam 1 hafta annemsız asla duramaz gıbı
yanı sonuc babama bağlı o derse tmm söz olur ama sanmam gene aradan 2 3 gun gecer gıbı bıde benımkı o arada ıst olmak zorunda gıbı gıbı bellı olsun derım suan bısey dıyemıyorum
bende ıstemıyom hemen ılk gun olsun düşünsene elbısemı bıle gıyemem ozmn aynı gun olursa ıstemede gydıklerımle kalakalırım
mafoldumben
zor tabi ailen uzakta oldugu icin. Su aile ici problemler yokmu huzur kaciran. Baban da babamla benzerlikler tasiyor babamda annemsiz duramaz masallah 36 yillik evliler cifte kumrular kaydirigubbakcemile3
Hayirlisi olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?