sen bakma servistan adama. Biz bu tablettler cikali beri tuz parlatici kulanmiyoruz artik. Annem ablam yengem ben... ama cok kirecliyse bilemem tabi ;-) belki ekten tuz ister ama emin ol parlaticiya gerek yok, bosuna masraf etmis olursun
benım 37 yasında ablam var onu annem sanarlar oda sınırlenırkaydirigubbakcemile3
benım annemlerde yaklasık 40 yıl olcakhıc ayrı duramaz hatta aksamlar annemsız ıst ıken yatağına bıle gtmes hep cnm balım hatta annem cok sıkılır off yeter bıle der mıllet öle ıster annem ılgıden sıkılırkaydirigubbakcemile3
evt ya hep para mevzusu yuzunden aramıs acıldı ustelık karsı daırede oturuyo amcamlar ve borcumuz olmadı halde 6bın tl verdık hala rahatsz edıyolar neyse
o yuzden bısey dıyemıyom hanı ya aman cnm aynı gun olur mu dıyen olcak tabı ama şartlara bağlı bu bıraz
dolaplarının rengı ne şeker öle.
benım mutfaım da çok dağınık su anda .bu yerleşme işleri çok zormuş.
mutlu yaşa evınde ınşallahh
hehe hakkaten bi o mu eksikti kuzum,hayırlı olsun bakalım,gümbür gümbür dinlersiniz artıkgünaydın kızlarrrrrrrrrrr
dün arabamıza ses sistemi taktırdık bi o eksik kalmıştı ya -tatlicadiarzu-
bu hafta içi hep işim var eve sürekli gidip gelmem lazımm valizdi ütüydü bi ton şey var yaww
öff ya hakkat bendede bir sürü var ama almadım bayadır:)saol komşum sakın bardak işine girme resmen bi hastalık her gecen gün daha güzel modelleri çıkıo ve sen hep onlardanda almak istion
Sonuç:mutfak züccaciye dükkanına dönüyor
evet evet ctesi akşamüstü ekledi ben gördüm:)offf arsima girmiş resim eklemiş ama biz göremedik anca yorumlarda okuyoruz çok güzel olduğunu bizde istoruz.....zemuszemus
canım çok güzel bende böle modelleri beğeniorum,bak bide bi arkadaşım böle tacı yan olarak taktı çok güzel duruo,tavsiye sadece,foto istersen atarım.tac secmem icin bir kactane model cekip göndermis gelinlikci arsindan bunu sectim.
[/URL][/IMG]
saol canım ama annem çeyizine kaldır kullanma dedi yacanım çok gusel ıı gunlerde kullan tatlım opuyorumnanaktan
arsima gelmiş resim eklemiş we sılmıs mafoldumbenmafoldumben
betacım çok uygun fıyatı :dance::dance:
bende çok beğendim vallacıvıl cıvıl ne kadar güzel.güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
saol böcükcümayyyyyyyyy ınanmıyoum ARSIMAm gelmışş ama maalesef kacrdım resımlerı neyse gelınce ınş bı hafta daha beklerız nolcakk gormedım ama anlasılan süpermışşRABBIM herseyı gonullerımıze gore versın ınşşş
hayatım gec gelcekmış demek ayy gelınlerımız coğaldı bı yastıkta kocasınlar ınş
mandalın ve morcılekte evlendı
pıtırcık pıke süper gule gule kullan
gadıfemsandık cok guzel gule gule kullan cnm
saollllrenkler deseni çok güzel... güle güle kullan....:lepi:
mutfağın rengi çok şirin buket. bulaşık makinemiz aynıymış :)
buket pembiş peşmbiş cok hoş evet tezgahn ustu ne kadar boşsa okadar ıyı oluyor
pnar gunaydın kelebek
aminn bebişim
bu arada senin papişeride gördüm süppeerr :lepi:
buket ben o elmalı çaydanlıkları çok beğeniorum hatta teflon tencerelerimi bile o desen almak istiorum,eski model ama benim hoşuma gidio,pembiş pembiş mutfak tam benlik dermişim ama mutfakta bende çok tercih etmem pembeyi,güle güle güzel yemekler pişir inşallah orda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?