Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın günaydın günaydın sizeee:)))))
ay akşam komşunun oğlunun düğünü vardı bütün akşam oynadım, 2de yattım, hala uykum var şimdi geçmişi okuyalım bakalım:)

sen bakma servistan adama. Biz bu tablettler cikali beri tuz parlatici kulanmiyoruz artik. Annem ablam yengem ben... ama cok kirecliyse bilemem tabi ;-) belki ekten tuz ister ama emin ol parlaticiya gerek yok, bosuna masraf etmis olursun

her makina tablet kullanımına uygun olmuyor. Özelliklerinde 3 in 1 olması gerekiyormuş.

bilmezmiyim böcük..beni de istemeye geldiler söz kestik o gün ilk görmemdi kayinvalide ve kayinperderi. Karman karisik duygular cok gerilmistim o gün. Yabanci insanlar IsIanamdim tabi hemen gerci halen öyle bana yabani geliyorlar malesef alismamda bir kac yilimi alacaktir, biliyorum cünki yapi olarak öyle bir insanim.

kızlar mutfağın tezgahı tamamen rastgele dizildi ince işler var daha mutfakta ama geç olmuştu yapamadım
Bu resimleride eklemicektim aslında ama Esma deyince ekliim dedim
Alıntı yapmazsanız sevinirim kaldırıcam çünkü
Tamamen bitince albume eklerim :1rolleyes:

..........

Son düzenleme:
dolaplarının rengı ne şeker öle.
benım mutfaım da çok dağınık su anda .bu yerleşme işleri çok zormuş.
mutlu yaşa evınde ınşallahh

buketim... gözün aydin :) allah agiz tatilya kocana ailene yemekler pisirmeyi nasip etsin bide bebisine

hehe hakkaten bi o mu eksikti kuzum,hayırlı olsun bakalım,gümbür gümbür dinlersiniz artık

saol komşum sakın bardak işine girme resmen bi hastalık her gecen gün daha güzel modelleri çıkıo ve sen hep onlardanda almak istion
Sonuç:mutfak züccaciye dükkanına dönüyor
öff ya hakkat bendede bir sürü var ama almadım bayadır:)

offf arsima girmiş resim eklemiş ama biz göremedik anca yorumlarda okuyoruz çok güzel olduğunu bizde istoruz.....zemuszemus
evet evet ctesi akşamüstü ekledi ben gördüm:)

tac secmem icin bir kactane model cekip göndermis gelinlikci arsindan bunu sectim.

[/URL][/IMG]
canım çok güzel bende böle modelleri beğeniorum,bak bide bi arkadaşım böle tacı yan olarak taktı çok güzel duruo,tavsiye sadece,foto istersen atarım.

canım çok gusel ıı gunlerde kullan tatlım opuyorumnanaktan

arsima gelmiş resim eklemiş we sılmıs mafoldumbenmafoldumben

betacım çok uygun fıyatı :dance::dance:
saol canım ama annem çeyizine kaldır kullanma dedi ya

cıvıl cıvıl ne kadar güzel.güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
bende çok beğendim valla

saol böcükcüm

renkler deseni çok güzel... güle güle kullan....:lepi:
saollll

buket pembiş peşmbiş cok hoş evet tezgahn ustu ne kadar boşsa okadar ıyı oluyor
pnar gunaydın kelebek

buket ben o elmalı çaydanlıkları çok beğeniorum hatta teflon tencerelerimi bile o desen almak istiorum,eski model ama benim hoşuma gidio,pembiş pembiş mutfak tam benlik dermişim ama mutfakta bende çok tercih etmem pembeyi,güle güle güzel yemekler pişir inşallah orda:)

pitirik istememi örnek foto isterim tabi hosuma giden herseyi kayit ediyorum sonra yazdiriyorum hepisini yanimda götürecegim allahin izniyle ))

fotog. bekliyorum canimmm

mutfağın rengi çok şirin buket. bulaşık makinemiz aynıymış :)

saol cnm.memnunmusun makinenden.ben ilk defa kullandım beğendim ama ilerde ne olur bilemem

buket pembiş peşmbiş cok hoş evet tezgahn ustu ne kadar boşsa okadar ıyı oluyor
pnar gunaydın kelebek

saol cnm.bencede boş olmalı yoksa silerken hepsi eline gelir dimi kaydirigubbakcemile5

o çaydanlığı bana annem seneler önce almış teflon tencereleride var hatta bencede çok şekerler nostaljik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…