günaydın herkese
saol cnm.memnunmusun makinenden.ben ilk defa kullandım beğendim ama ilerde ne olur bilemem
saol cnm.bencede boş olmalı yoksa silerken hepsi eline gelir dimi kaydirigubbakcemile5[/QUO
ay evet cnm ya ben masaya koyuyom su ısıtıcısını surahımı bı bahratlk bıde yağdanlık var bılasık selesını bile kaldırdım
masadada olmuyor gercı masada bişey yerken ındır kaldır nasıl olcak bilmiyomm
günaydın bahar we esma
buketcım mutfagın rengı çok şeker sende şeker olunca dusunemıyorum yemeklerın tadını opuyorumnanaktan
Günaydın herkese opuyorumnanaktan Buketcim ohh ne güzel ev yerleştirmeleri de başlamış. Hayırlısı olsun canım Şeniz
komşu şeker mutfakmışşgule gule oturun caydanlık cok guzel gornuyo annenın ellerıne sağlık
mutfak en zor toplanan yerdır zaten
fmk senınde ısteme gunu söz oldu demek sen bılıyor muydun yanı ona göre hazrlık vardı deıl mı
ben bılmıyom ya napcam acep
saclarımı dalgalı yaptrsam söz olcaksa hemen elbısemı mı gıysem ne etsem bılmım yaa
Sulfat benimki 7 günde dikildi
Kızlar bende şey diyecem beyaz eşyaların garantisini uzattınızmı.ben buzdolabı ve çamaşır makinesinin garantisini 7 yıla çıkarttım
Kızlar bende şey diyecem beyaz eşyaların garantisini uzattınızmı.ben buzdolabı ve çamaşır makinesinin garantisini 7 yıla çıkarttım
o çaydanlığı bana annem seneler önce almış teflon tencereleride var hatta bencede çok şekerler nostaljik oldu
buketcimmm çok gel mutfağın sağlıkla oturun evinizde inşallah
aileler önceden tanismisti... ben tanismamistim henüz almanyada oldugum icin onlar gelmisti bizimkiler gitmisti. Ben gelincede istedile babam ok dedi...:lepi: Askim görümcem teleden haber verdi demisti söz yüzügü takmak istiyoruz diye istemeden sonra, bende kuaför gittim saclarmia fön cektirmistim makyajimi kendim yaptim $ikt ama abartili degildim saclarim cok hosuma gitmisti :kedi:
Erkek tarafi söz yüzügü takmak istedigini net olarak önceden konusulmamisti o yüzden onlar bana söz yüzügü takti ama biz nisanlima almamistik ama problem olmadi zaten. Zamanimiz kistitliydi ayritten söz yapmaya zamanimiz yoktu bence gerek te yoktu zaten. Bir hafta sonra Nisan yaptik zaten.
cnm kanunen 2 yıl ama firma dioki parça başın a58 tl verirsek 7 yıla çıkarıolar garanti süresini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?