Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın herkese

komşu şeker mutfakmışş gule gule oturun caydanlık cok guzel gornuyo annenın ellerıne sağlık
mutfak en zor toplanan yerdır zaten

fmk senınde ısteme gunu söz oldu demek sen bılıyor muydun yanı ona göre hazrlık vardı deıl mı
ben bılmıyom ya napcam acep
saclarımı dalgalı yaptrsam söz olcaksa hemen elbısemı mı gıysem ne etsem bılmım yaa

günaydın bahar we esma

buketcım mutfagın rengı çok şeker sende şeker olunca dusunemıyorum yemeklerın tadını opuyorumnanaktan

Günaydın herkese opuyorumnanaktan Buketcim ohh ne güzel ev yerleştirmeleri de başlamış. Hayırlısı olsun canım Şeniz

günaydın bahar we esma

buketcım mutfagın rengı çok şeker sende şeker olunca dusunemıyorum yemeklerın tadını opuyorumnanaktan

ayyy kuşum benim
açıkçası bende düşünemiyorum o yemeklerin tadını Allah yiyenlere kolaylık versin zemuszemus

Günaydın herkese opuyorumnanaktan Buketcim ohh ne güzel ev yerleştirmeleri de başlamış. Hayırlısı olsun canım Şeniz

ççok saol cnmm

komşu evet ya çok uzun sürüo mutfak
ama kolileri tek tek açmak çok eğlenceli :lepi:

Bizim de boya işi bitti evde, haftaya servisi çağırıp beyaz eşyaları kurdurcaz. Zaten 10 gün sonra da mobilyalar geliyor. :bbo: Bişey sorcam size kızlar perdelerini yaptıranlar bir evin perdeleri ortalama kaç günde dikiliyor? Biz daha perde işine girmedik de, öğreneyim sizden yerimseniben

Sulfat benimki 7 günde dikildi
Kızlar bende şey diyecem beyaz eşyaların garantisini uzattınızmı.ben buzdolabı ve çamaşır makinesinin garantisini 7 yıla çıkarttım

aileler önceden tanismisti... ben tanismamistim henüz almanyada oldugum icin onlar gelmisti bizimkiler gitmisti. Ben gelincede istedile babam ok dedi...:lepi: Askim görümcem teleden haber verdi demisti söz yüzügü takmak istiyoruz diye istemeden sonra, bende kuaför gittim saclarmia fön cektirmistim makyajimi kendim yaptim $ikt ama abartili degildim saclarim cok hosuma gitmisti :kedi:
Erkek tarafi söz yüzügü takmak istedigini net olarak önceden konusulmamisti o yüzden onlar bana söz yüzügü takti ama biz nisanlima almamistik ama problem olmadi zaten. Zamanimiz kistitliydi ayritten söz yapmaya zamanimiz yoktu bence gerek te yoktu zaten. Bir hafta sonra Nisan yaptik zaten.

Son düzenleme:
Kızlar bende şey diyecem beyaz eşyaların garantisini uzattınızmı.ben buzdolabı ve çamaşır makinesinin garantisini 7 yıla çıkarttım

7 gün mü, düşündüğümden çok daha kısaymış. Ooooo süper o zaman :lepi: Ben hepsi için süreyi uzatıcam canım, alırken de konuşmuştuk, servis gelince 7 yıl yapcaz

kanunen 2 yil Firma kendinden 7 yil garanti veriyordur ne güzel sanslisin

Kızlar günaydınnn....
Geçmişi Oku oku anca bitti... Arsima gelmiş göremedim bir ömür boyu mutlu olur inşallah. Morçilekkkk davetiyeyi ne yaptın? Kavanozlar çok güzel oldu çookkk teşekkürler.
Aldıklarınızı güle güle kullanın..

anladım cnm yol problem oluyo bakalım bız napcaz ama cok heycanlıyım bıde babamla bıle konusamadım daha hıcc
dun bıle aradım annem uyyo dedı ohh bee dedım babalar gunu kutla anne dedım yerıme sonrada aramadım daha sımdık gelcek yuzune nasıl bakcem dıom :kedi:
1 hafta ara varmış masallah 1 haftada yetstrdınız demek bızmkısı eylulde falan ancak olur aıleler ancak ozmn gelır tabı bellı deıl o donemde benım nışanlık dıkılır ve yer tutarız davetıye falan ıste zemuszemus

cnm kanunen 2 yıl ama firma dioki parça başın a58 tl verirsek 7 yıla çıkarıolar garanti süresini...

Parça başına 58 mi, çok değil mi o yaa :bbo: Biz alırken adam 36 yada 42 dedi öyle hatırlıyorum. Ama 42 den fazla değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…