Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pitirik istememi örnek foto isterim tabi hosuma giden herseyi kayit ediyorum sonra yazdiriyorum hepisini yanimda götürecegim allahin izniyle ))

fotog. bekliyorum canimmm
koyucam şimdi

sorma pıtırcığım yaw ben sewmesem o olay olmazdı ya nesee yolculukta çok ii olcak hakkaten yoksa ben uyurum valla :kedi:

hehe

yok be komşu ne o parca basına olur mu 25 tl verıyon arcelıkte yada 35 tl ıdı 7 yıl herbısey dahıll

Hayırlı olsun gamzecim bende çok merak ediyorum ölü denizi hiç gitmedim oraya
sen memnun kalırsan otelden denizden bize dersin

süper valla

bosch parça başına 58 dedi Çok üzgünüm çoook

Bosch ve siemens aynı oluyor genelde, benimki siemens. O da mı 58 oldu acaba kafamçokkarıştı Neyse haftaya gelsinler de öğreniriz

evet yaaa dimi çabuk geçiyor zaman anlamıyor insan:kedi: bu arada biz fethiye ölüdenize gidiyoruzz belirledik tatilimizi temmuz 18 yola çıkıoruzopuyorumnanaktan

Ohhhh ne güzel gamzecim kaydirigubbakcemile5 Biz de balayı araştırırken bakmıştık ama denize sıfır olanlar ağustos döneminde uçuyordu. Başka zaman inş.

evet yaaa dimi çabuk geçiyor zaman anlamıyor insan:kedi: bu arada biz fethiye ölüdenize gidiyoruzz belirledik tatilimizi temmuz 18 yola çıkıoruzopuyorumnanaktan

resimde gördüm bitek ölü denizi cok güzel görünüyordu.. insallah bana da bir gün gezip görmek nasip olur.. sen git gel anlatirsin nasil yerler tavisye edersen oteli filan not alirim seneye bizde gecikmis balayimizi orda yapariz :1rolleyes:

Böcük arçelik 36 lira canım. Geçen ay halama bulaşık makinesi aldık ordan biliyorum yerimseniben

ben hic tatil yerine gitmedim otelde konaklamadim hep tv seyrediyorum bazen netten otellerin sitelerine bakiyorum insanlar ne güzel denize giriyor.. Kocamla gitmek nasip olur insallah

valla kızlar millet yaşıyo bizimde etsde bünyesinde infolarımız oluyo gidip geziyoruz bütün otelleri öyle üzel oteller varki muhteşem valla Aallah ilerde hepimize nasip kısmet etsin işallah kocalarımızla gidelim.gerci gidilir yap 12 taksit git 4 gece :)

meraba kızlar bktbb mutfağını göremedim ama eminimki güzeldir son resimlerine bakarız artık bu arada perdelerin markasını vericektn bana
böcük söz elbiseni ben gene göremedim albümüne koysan neolur sankim:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…