Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ok gördüm saol pitirik...

internette de görmüsstüm altan takmislardi aynen böyle

kesinlikle saklıkent görülmesi gerekne biyer oraya küçükken ailecek gitmiştik ve o büyüleyücü güzellği hiçbir zaman unutmadım

saklıkente bende gittim,bide kayaköy var,ay bide orda bi restauranta gitmiştik adını sölesem olurmu burda bilmiorum süper bi yerdi,her yeri muhteşemdi yaa

darkangel cnm cuma ekledım ctesı öğlene kadr durdu cnm neyse kkısmetse artık söz resımlerınden bakarsın cnm

sulfat öledır cnm bende tam mıktarı odemeden yaptığım ıcın hatrlamıyom dırek 7 yıl yaptılar tanıdık dıe

renkler istediğin gibi oldumu ?

saol cnm.memnunmusun makinenden.ben ilk defa kullandım beğendim ama ilerde ne olur bilemem

saol cnm.bencede boş olmalı yoksa silerken hepsi eline gelir dimi kaydirigubbakcemile5

evet memnunum bir sorun çıkarmadı. onda tablet kullanma. bize gelen servisteki adam çok iyi anlattı. tablete uygun değil bunlar dedi. istersen kullan ama toz-tuz-parlatıcı olarak kullanırsan daha iyi dedi.
biz zuatmak için sormuştuk makine başına 52 lira istemişlerdi.

süper valla

bosch parça başına 58 dedi Çok üzgünüm çoook

ewt baya pahalı gerci balayı indirimi filan oluyo ama yinede pahalı o paraya antalyada gidersin kaç gece hemde ultra herşey dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…