Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ne güzel cidden ya..
aime ne güzel bir insanmışsın
umarım hiç kırılmaz hep mutlu olursun hayatındaa.s.

vallahi lepicim inan sana duygularımı anlatamam.... :1hug:

yawrucum sen niye utanıyorsun benim utanmam lazım kızzz:1hug: yerim ben seniia.s.

Kızlar sizi tebrik ediyorum çeyiz dayanışmasını gördüm valla bu sitede ben ya helal olsun, benim akrabalarım arkadaşlarım bile al buda çeyizine bizden katkı olsun hatıra olsun kullan demedi bugüne kadarsenağlama. Kimse iğne almadı iğne yaa,

hihoyyytAimenin davranışı çok güzel insanlık ölmedi diolar yaa burcucum seni kırmamış göndermiş bak ne şanslısındelikafadulden​

tamam hadi kapatalim bu konuyu....

boschun su kaynaticisindan alan yada kullanan var mi???

anneme dogumgünü hediyesi olarak almak istiyorum.... cok begeniyor, ayni bizim mutfagin renklerinde o yüzden a.s

allah seni ne etmesin emi bu benimkinin aynısıı :roflol:
çeyizime aldım hayatım Şeniz grünüşü mükemmel evde çalışıyormu diye denedim çok hızlı kaynattı onun dışında bir şey söyleyemem :sm_confused:
ama çokk şık ben ekmek kızartma makinasınıda aldım takım yaptım kaydirigubbakcemile5

Süper o zaman gözün aydın tekrar canım... demekki değişiyo mu ne annamadım walla :1closedeyes:

gıdınce bende anlıycam ayy sımdık gelıverse ctesıdelikafadulden cokta takstıım var hıcbısey almıycaktım ama duramıyorumkı neysem içimde kalcama ceyısımde kalsınkaydirigubbakcemile3

ne güzel cidden ya..

aynı temenniler içindeyim... :1hug: mutluluğu çok hakediyor.. a.s.

vallahi benimde tam olarak demek istediğim odu canım hislerime tercüman olmuşsun Şeniz yani daha bir halan açıpda dememiştirki düğününe şşu kadar zaman kaldı var mı bir istediğin eksiğin gediğin... :çok üzgünüm: ve hiç bir laf etmeden bir şey söylemeden türkiyeden bile değil böyle bir şey yapması benii çok çok onure etti... :1hug: pashminam beni çok iyi anlamışsın canım..a.s.

ne güzel cidden ya..

sagol canim, ayni dilekler senin icinde gecerli tarafimdan

kizlar lütfen....
burcuözge öyle cok begenince, dayanamadim... icimden geldi, yolladim, fazla büyütülmesin bu olay ben gercekten utaniyorum

yinemi senn :roflol:
ya canim bizim mutfakta ayni bu tonlarda kirmizi ve gri
annem her gördügünde begendigini dile getiriyor
bende alayim diyorum, ama kullanan varsa fikirlerini alayim dedim
belki memnun kalmiyan olmustur

ayy çok düşünceli bir harekert geçekten :1hug: kargosu kendinden pahalıya gelcek ama önemli olan düşünmesi sen de demek ona sıcak bir elektrik verdinki gönderiyor sana:asigim:

aimecim, tebrik etmeden geçemdim. gerçekten çook takdir ettim davranışını. sen ne kadar iyi niyetli birisin öyle, hep böyle kal... :1hug:
bize bizden başkasından hayır yok kk kızları..

Ayyy ne güzel renklerden oluşmuş bir battaniye,ellerine sağlık cnm.

Canım yeni evlenmişsin bu arada tebrik ederim:teytey: arkadaşım bir ömür boyu mutluluklar dilerimŞeniz. Darısı benim başıma tez zamanda, yaaa kızlar istiyorum bende ev-len-mek.:dance:sırnaşık şey​

ne güzel cidden ya..

aimecim, tebrik etmeden geçemdim. gerçekten çook takdir ettim davranışını. sen ne kadar iyi niyetli birisin öyle, hep böyle kal... :1hug:
bize bizden başkasından hayır yok kk kızları..

hepinize güzel dilekleriniz ve sözleriniz icin tesekkür ediyorum kizlar ...
a.s.

Kendisi her ne kadar burdan yazmamamı teşekküre değmeyeceğini söylesede ben dayanamadım... teşekkür ederim yeni ve candan arkadaşım... a.s.

ay ne hoş bi davranış
varmı böyle insanlar dediğin gibi kimse kimseye günahını vermezken
vallahı tebrik ediyorum aimeyi a.s.

Babamın getirdiği tavık :) hemen çeyizime koydum..

[/IMG]

ana benim kocam :roflol:

ben sana alırım iğne :sm_cool:

Teşekkür ederim arsima ya :1hug:almış kadar oldun valla, moralim yerine geldi sayende:sm_cool:.​

senin moralin yerine gelsin ben sana dikiş seti alırım kısçem Şeniz
işin şakası vallahı çok güzel ya tekrardan tebrik ediyorum bu ince düşünceli aimeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…