Dün burda aime21 arkadaşımızın eklediği bu çayı sıcak tutmaya yarayan aleti çok beğenmiştim...
daha önce kendisiyle kişisel bir yakınlığımız,samimiyeti ilerletmiş bir arkadaşlığımız olmamasına rağmen bu gün beni çokkk şaşırtacak bir şey oldu...
Kimsenin kimseye günahını vermediği bir dönemde bu arkadaşımız benim için bu ısıtıcıdan almış vee taaa Almanyadan bana yollamış. Adresimi istediğinde ki heycanımı tahmin edersiniz... :dance: Hyecanım o ısıtıcıya sahip olacağımdan çok yapmış olduğu bu güzel hareketti... senağlama çok duygulandırdı benive düşündüm bu karşılıksız armağanı hakedecek ne yapmış olabilirim? yada kendimi nasıl bu kadar sevdirmiş olabilirim diye??? ama cevap basit: buna sebep aime21 arkadaşımızın kocaman yüreğinden başka bir şey değldi... :1hug: şimdi armağanımı daha önce hiç bir şeyi beklemediğim kadar heycanla bekliyorum... geldiğinde de yine elbette sizlerle paylaşıcam...
Kendisi her ne kadar burdan yazmamamı teşekküre değmeyeceğini söylesede ben dayanamadım... teşekkür ederim yeni ve candan arkadaşım... a.s.
vallahi lepicim inan sana duygularımı anlatamam.... :1hug:
yawrucum sen niye utanıyorsun benim utanmam lazım kızzz:1hug: yerim ben seniia.s.
tamam hadi kapatalim bu konuyu....
boschun su kaynaticisindan alan yada kullanan var mi???
anneme dogumgünü hediyesi olarak almak istiyorum.... cok begeniyor, ayni bizim mutfagin renklerinde o yüzden a.s
Süper o zaman gözün aydın tekrar canım... demekki değişiyo mu ne annamadım walla :1closedeyes:
çok güzel canım.iyi<günlerde kullan
ne güzel cidden ya..
aime ne güzel bir insanmışsın
umarım hiç kırılmaz hep mutlu olursun hayatındaa.s.
Kızlar sizi tebrik ediyorum çeyiz dayanışmasını gördüm valla bu sitede ben ya helal olsun, benim akrabalarım arkadaşlarım bile al buda çeyizine bizden katkı olsun hatıra olsun kullan demedi bugüne kadarsenağlama. Kimse iğne almadı iğne yaa,
hihoyyytAimenin davranışı çok güzel insanlık ölmedi diolar yaa burcucum seni kırmamış göndermiş bak ne şanslısındelikafadulden
Çeyizime ördüğüm battaniyem
ne güzel cidden ya..
Kızlar sizi tebrik ediyorum çeyiz dayanışmasını gördüm valla bu sitede ben ya helal olsun, benim akrabalarım arkadaşlarım bile al buda çeyizine bizden katkı olsun hatıra olsun kullan demedi bugüne kadarsenağlama. Kimse iğne almadı iğne yaa,
hihoyyytAimenin davranışı çok güzel insanlık ölmedi diolar yaa burcucum seni kırmamış göndermiş bak ne şanslısındelikafadulden
allah seni ne etmesin emi bu benimkinin aynısıı :roflol:
çeyizime aldım hayatım Şeniz grünüşü mükemmel evde çalışıyormu diye denedim çok hızlı kaynattı onun dışında bir şey söyleyemem :sm_confused:
ama çokk şık ben ekmek kızartma makinasınıda aldım takım yaptım kaydirigubbakcemile5
ayy çok düşünceli bir harekert geçekten :1hug: kargosu kendinden pahalıya gelcek ama önemli olan düşünmesi sen de demek ona sıcak bir elektrik verdinki gönderiyor sana:asigim:
Ayyy ne güzel renklerden oluşmuş bir battaniye,ellerine sağlık cnm.
ne güzel cidden ya..
aimecim, tebrik etmeden geçemdim. gerçekten çook takdir ettim davranışını. sen ne kadar iyi niyetli birisin öyle, hep böyle kal... :1hug:
bize bizden başkasından hayır yok kk kızları..
Kendisi her ne kadar burdan yazmamamı teşekküre değmeyeceğini söylesede ben dayanamadım... teşekkür ederim yeni ve candan arkadaşım... a.s.
Babamın getirdiği tavık :) hemen çeyizime koydum..
[/IMG]
ben sana alırım iğne :sm_cool:
selammm kızlar
bende yeni aldığım çeyizleri paylaşmak istedim :asigim:
beğenirsiniz inşaallah
hepsi hisarın
sevgiler
kaydirigubbakcemile3
ben öyle bi hediye almak istiyorum ki düğünde yada o dönemlerde kullanılsın
gömlek kravat mendil düşündüm damatlık için ama nasıl alacağımı bilemedim
kol düğmesi olabilir ama daha farklı bişede olabilir
saat düşündüm ee şmdi verince düğünde ver sana takalım diyemem
offf
aslında glcn ın davetiye olayı güzeldi ama kına yerimiz belli değilki yaptırayım off offf
TATLIM Benim, http://www.kadinlarkulubu.com/evlil...na-katki-hem-sevgililer-gunune-supriz-20.html
ilginç fikirler çıktı bi bak istersen sevgililer günü için delikafadulden
Teşekkür ederim arsima ya :1hug:almış kadar oldun valla, moralim yerine geldi sayende:sm_cool:.
TATLIM Benim, ilginç fikirler çıktı bi bak istersen sevgililer günü için delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?