arsı saol cnm
ayy merakla beklıyozz
jpeg ne lakafamçokkarıştı
kızlar gelinliğin altına ne renk çorap giyicenizzz
bugun kımsenın konuşası yok sanırım
aksam askım dıo nışan yapmayalım 6 7 bın ona harcamayalım esya alalım düğün edek dıo ben ne etcem yaa
olmaz dedım pekı dedı tmm nışan yaparız ozmn düğünde bıraz gec olur falan dedı kafamı karstrdı bee kuzenı falanda konustu benımle offff amann
hee anladım azcık
valla ı vermış baskası vermezdıı şanslısnız dıyım sıze
senın düğün mekanı karsıda mıydı
bızde acık hava ıstıyos uygunn ve guzel bı yer hıc bılmıyomkı nerde vardır
ben çorap giymicem buket bu sıcakta zor olur terler kokar nebilim ya işte bir sürü zımbırtı geliyor insanın aklına yanlız giyceksende ten rengi düz çoraplardan giyme ona deyecek bişi giy jartiyer jeyyar:jeyyar:
canım aslında doğru sölemiş ya..yine evde kendi aranızda yapabilirsiniz aslında öle çok masraf etmeden bi yüzük takabilirsiniz.bi an öncede mobilyanızı herşeynizi halletmiş olursunuz bu şekilde..walla banada öle söleselerdi hiç düşünmeden kabul ederdim..tercih senin tabi yerimseniben
beta toprağım nasılsın
arsima opuyorumnanaktan
Bide çorap demişsiniz bende ten rengi giyicem yoksam o papiler ayaklarımı vurur bide ben ayakkabı içine rahatlatıcı jel alıcam en çok baskı yapan yerlere yapıştırıcam süper bişii tavsiye ederimm yerimseniben
arsima profildeki alyanlar seninse eğer benimkiyle aynı yalnız benimki iki renkli olanı kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?