canım çok teşekkür ederim bulamazsam öle yaparım artık opuyorumnanaktan
anam lahana hoşgeldinn, tatilin kısamıydı canım, nasıl geçti????
bir haftaydı yarısını kullandım ama ben geçen perşembeden beri buradayım dışardan takip ediyorum ne yapayım.
sağol ama böle sorunca çok mutlu oldum...
yeni gördüm ben senii gerçi bugün hariç diğer günler hızlı geçtim hep geçmişi,
hoşgeldin canım sormammı senii :lepi:
üfff hep geri kaldım bugünnnn
evlenicek arkadaşlarıma dua ediyorum inşallah istedikleri gibi güzel geçer düğünleri
böcük sana da yazamadım resimlerine de baktım Allah tamamına erdirsin canım
canım siteye baktım, yorumlardan biri çok olumlu, biri de iyi ama kalitesi taç gibi değil tabiki yazmış, eğer kaliteli birşey istiyorsanız çok tavsiye etmem gibi birşey yazmış. Gerçi o yorumlara çok güven olmaz ama görmeden almamak aslında en iyisi. Aslında fiyatı da süper, battaniyesiyle nevresim takımı 138lira, hiç fena değil. Ay kafam karıştı benim de , bilemedim kafamçokkarıştıgasoline bende bi mor manyağı olarak aynı senin gibi :1shok: böle kaldım iştee yana yakıla arıyorum şimdi nerden alabilirim diyeeee
valla belki inanmazsın ama akşamları aklıma geldin birkaç kez, akşamları görüyodum seni buralarda, yani öyle hatırlıyorum, giderken de soramamıştım tatile mi gidiyosun nerde napcaksın diye, merak da etmiştim ama sen alınmışsın sanki bize biraz ama ben cilve yaparak kendimi affettirmesini iyi bilirim, söyliyim :jeyyar: :jeyyar: laelaelaelaelae sositososito kaydirigubbakcemile3bir haftaydı yarısını kullandım ama ben geçen perşembeden beri buradayım dışardan takip ediyorum ne yapayım.
sağol ama böle sorunca çok mutlu oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?