Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

jtosik'in kıyafetini göremedim....:çok üzgünüm:

gülçin ve oktar canlarım hiç telaş etmeyin ve merak etmeyin Allhın izniyle herşey çok güzel olacak inş...
dualrımız sizinle canlarım...

arsima[/COLOR] dimi yaaaaaa
ınsanın helede yenı gelınken hiç çalısası gelmıyor herşeden mahrum kalıyorsn

üfff hep geri kaldım bugünnnn

evlenicek arkadaşlarıma dua ediyorum inşallah istedikleri gibi güzel geçer düğünleri

böcük sana da yazamadım resimlerine de baktım Allah tamamına erdirsin canım

canım çok teşekkür ederim bulamazsam öle yaparım artık opuyorumnanaktan

buyrunnnnnnnnn
ben ordan kaç ürün aldım bak kaydirigubbakcemile3
3 telefon
1 tost makinesi
birde bana hediye geldi o siteden :asigim: çok güzel hediye paketi içinde

aaaa birde mp3 player aldık onu unutmuşum :)

Son düzenleme:
selenay saol cnm rahatlattın beni opuyorumnanaktan

şimdilik bende kaçar öptüm sizi opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar mutluluklar diliyorum yarın nikahı olanlara

bir haftaydı yarısını kullandım ama ben geçen perşembeden beri buradayım dışardan takip ediyorum ne yapayım.
sağol ama böle sorunca çok mutlu oldum...

yeni gördüm ben senii gerçi bugün hariç diğer günler hızlı geçtim hep geçmişi,

hoşgeldin canım sormammı senii :lepi:

üfff hep geri kaldım bugünnnn

evlenicek arkadaşlarıma dua ediyorum inşallah istedikleri gibi güzel geçer düğünleri

böcük sana da yazamadım resimlerine de baktım Allah tamamına erdirsin canım

zemuszemus tskler cnm burcu mandallardan bulmuş bılıyon mu bızde ondan mı ıstesek nekaydirigubbakcemile3

gasoline bende bi mor manyağı olarak aynı senin gibi :1shok: böle kaldım iştee yana yakıla arıyorum şimdi nerden alabilirim diyeeee
canım siteye baktım, yorumlardan biri çok olumlu, biri de iyi ama kalitesi taç gibi değil tabiki yazmış, eğer kaliteli birşey istiyorsanız çok tavsiye etmem gibi birşey yazmış. Gerçi o yorumlara çok güven olmaz ama görmeden almamak aslında en iyisi. Aslında fiyatı da süper, battaniyesiyle nevresim takımı 138lira, hiç fena değil. Ay kafam karıştı benim de , bilemedim kafamçokkarıştı
şimdi çok işim var benim de ama merak ettim akşam evde araştırırım bakem yerleri nerdedir kimdir nedir bunlar.

bir haftaydı yarısını kullandım ama ben geçen perşembeden beri buradayım dışardan takip ediyorum ne yapayım.
sağol ama böle sorunca çok mutlu oldum...
valla belki inanmazsın ama akşamları aklıma geldin birkaç kez, akşamları görüyodum seni buralarda, yani öyle hatırlıyorum, giderken de soramamıştım tatile mi gidiyosun nerde napcaksın diye, merak da etmiştim ama sen alınmışsın sanki bize biraz ama ben cilve yaparak kendimi affettirmesini iyi bilirim, söyliyim :jeyyar: :jeyyar: laelaelaelaelae sositososito kaydirigubbakcemile3
hakkaten tatile gittin mi ya neler yaptın? ben sanırım tatile gidemeyeceğim bu sene, o yüzden arkadaşlarımın tatil anılarıyla yetinicem..

kızlar ykm de bazı ürünlerde indirim var.bu kavonozdan aldım. büyük boy.pirinç falan koymayı düşünüyorum.10 tl. ihtiyacı olanlar bir baksın derimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…