aziran ayinda okulum biticek... ne zaman is bulucam, ne zaman nika azirliklarini yapicam falan filan... evimizi ne zaman dösicem???
amie canım bende bukadar detaylı düşünme herşey olacağına varır.Bende stajım bitmeden nişanlandım işe girmeden evleniyorum.Napıyım bizde uzak şehirlerdeydik ve dayanamıyorduk artk bu uzaklığa.benim ailem işe girmeden istemedi ama ben ikna ettim.Allah herşeyi yola koyuyo ve evlenene yardım ediyor.ev eşya kolay on günde halledilir emin ol.Ben erteleme derim.2010 a karar verirseniz eğer yavaş yavaş bir yıl içinde tamamlarsıız herşeyi.Senin okulun var tamam ama hazırlık yapmana engel değil okulun bence.
Nişan olayına gelince ben olsam nişan isterdim çünkü bir yıl yada 2 yıl sevgili kalacağınıza nişanlı kalmanız hem sizin içini rahat ettirir hem milletin lafını engeller hemde birbirinize bağlılığınız artar.Yine karar sizin cnm ama arın öbür gün senle aynı durumda olup nişanlananları görünce üzülürsün ben niye yapmadım diye.Herkes biliyor olabilir ama nişanlılık çok farklı bir aşama kesinlikle sevgililiğe benzemiyor.hayırlısı cnm
fmk canim sirf bunlar deil benim düsüncem... babam ve anneme bin kez tsk ederim beni okutuyorlar... ben onlardan birde bu masraflarin üstüne beni evlendirmelerini istiyemem. ben erseyimi kendim yapmak istiyorum... bu yüzdende biraz nisan filan istemiyorum cünkü erkes icin ereksiz masraf bence...
canim doru söylüyorsun, ama ben 2010 yilinda evlenmeyi öze alirsam nisan yapamam neden dersen malum kriz var bu sene kimse türkiyeye idemiyor, bizden kimse olmaz eer nisan yaparsam....
ayy ne yabancılık çekicektir şimdi orda hevin
hevınım öle yapcam..gule gule ttalım gene gel hee öle 1 hafta 1 kez deıl sık sık geldım
güle güle kullan güzelim.tepsinden bende de var. :lepi:
hevin canım güle güle kullan çok şık hepsi
mutfak önlüğünü ve bardaklarını çok beğendim..güle güle kullan...kaydirigubbakcemile5
sen nasilsin hersey yolunda degil mi???
ancak yüzüklerım cıktı bakın
Hevin güle güle kullan aldıklarını
sagol canım
kızlar gelinlik provasın gidiyorunmmmmmmm
insallah oda icine sinmistir bitanem hihoyyyt
dün gece hirsizlar babamin arabasini parcalamislar.
cok gecmis olsun canım,
kına kıyafetini cok cok begendim, balonlarda harika olmus opuyorumnanaktan
kızlar gitmeden sizlere allahısmarladık diyim dedim...
güzellerim, bugün son işten ayrılıyorum ..
Kızlar bugün işyerinde son günüm
kızlar cok cok cok mutlu olun emi, yolunuz acık olsun Allah utandırmasın,
ömür boyu mutlulugunuz daim olur insallah :Saruboceq:
bu kavonozdan aldım.
güle güle kullan tatlım cok güzelmis
Kızlar sizden bir ricam var, ayakkabı altına yazılacak listesine benide ekleyin lütfen, unutmayın beni :gitme: gercek adım Gülcan
aime'cim güzelim hakkınızda hayırlısı olur insallah, eger seneye evlenecekseniz nisan yapmaya hic gerek yok tatlım, bu benim düsüncem, karsı tarafda bak nisanda yapmadılar demezler diye düsünüyorum, hem sevgilinde istemiyormus bak ne gerek var masrafa. Nisana verceginiz parayı biriktirip mobilyalarını alırsın, eger seneye evlencez diyorsan okul biter bitmez is bulman gerek ki sende demissin aile birlesimi icin, ama yok ben 2 sene daha beklerim ama bu süre icerisindede huzurlu bir sekilde herseyi hazırlarız dersen oda dogru, yani zor bir durum tatlım hayırlısı insallah :Saruboceq:
kızlar ben soru sormuştum ama kimse cvp vermedi...ben jartiyer alıcam ama hangi marka alıyım?
vücudumun toparlanmaya ihtiyacı yok...yerimsenibenhangisi en ii durur acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?