Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aime niye 2010 augososa yetismiceni düsünüyorsun? ney yetismez?

aziran ayinda okulum biticek... ne zaman is bulucam, ne zaman nika azirliklarini yapicam falan filan... evimizi ne zaman dösicem???

aziran ayinda okulum biticek... ne zaman is bulucam, ne zaman nika azirliklarini yapicam falan filan... evimizi ne zaman dösicem???

söyle canim.. nikah islemi ev tutma ev döseme cabucak olan seyler.. haklisin is bulman önemli tabami.. ama zaman olarak cok rahat yetisir bunu dert etme..

vize isleminde evet sana gelir soracaklardir gelirin az ise bilmiyorum babanin durumunu oda kizima desek olacagim diye imaza atabilir tek problem bundan ibaretse.

Mutlaka anlatmisimdir bi koc kez anlattim cünki aile birlesim vizesi cok da korkulacak bir sey degilmis ben ne kadar panik yaptim uykusuz geceler gecirdim hep bosuna. Sonucta siz biliriniz tabi 2010 2011 mi diye ama zaman yüzden soruyorsan ben diyorum ki
cok rahat yetisir. Bende o yoldan gectim cünki biliyorum...

Son düzenleme:
amie canım bende bukadar detaylı düşünme herşey olacağına varır.Bende stajım bitmeden nişanlandım işe girmeden evleniyorum.Napıyım bizde uzak şehirlerdeydik ve dayanamıyorduk artk bu uzaklığa.benim ailem işe girmeden istemedi ama ben ikna ettim.Allah herşeyi yola koyuyo ve evlenene yardım ediyor.ev eşya kolay on günde halledilir emin ol.Ben erteleme derim.2010 a karar verirseniz eğer yavaş yavaş bir yıl içinde tamamlarsıız herşeyi.Senin okulun var tamam ama hazırlık yapmana engel değil okulun bence.
Nişan olayına gelince ben olsam nişan isterdim çünkü bir yıl yada 2 yıl sevgili kalacağınıza nişanlı kalmanız hem sizin içini rahat ettirir hem milletin lafını engeller hemde birbirinize bağlılığınız artar.Yine karar sizin cnm ama arın öbür gün senle aynı durumda olup nişanlananları görünce üzülürsün ben niye yapmadım diye.Herkes biliyor olabilir ama nişanlılık çok farklı bir aşama kesinlikle sevgililiğe benzemiyor.hayırlısı cnm

fmk canim sirf bunlar deil benim düsüncem... babam ve anneme bin kez tsk ederim beni okutuyorlar... ben onlardan birde bu masraflarin üstüne beni evlendirmelerini istiyemem. ben erseyimi kendim yapmak istiyorum... bu yüzdende biraz nisan filan istemiyorum cünkü erkes icin ereksiz masraf bence...

oveg katiliyorum..

hakikkaten yetisir.. bende yetismez diyorum simdide keske ilk bahar icin tarihi bellirleseydik diyorum gerek yokmus yaza birakmaya gerci ben hosnutum yaz dügünü istiyorum zate ayri kalmak zor oluyor.

Sende bi dert var oda is bulman en büyük problem bu diyerler fasa fiso

canim doru söylüyorsun, ama ben 2010 yilinda evlenmeyi öze alirsam nisan yapamam neden dersen malum kriz var bu sene kimse türkiyeye idemiyor, bizden kimse olmaz eer nisan yaparsam....

o yine baksa bir konu istemiyrosan yapmasin nisan. yada aile arasi takilir yada tamasiniz keyfinize kalmis.. haziranda okul bitiyor is bulacaksin ve bu masraflarin atlindan tek basinsa kalmak birazcik zor bana göre.. ama yine yük olmadan yapabilirsin. Baban senin icin imaza atinca onda yük olmus olmicaksin yine kendi geciminizi siz sagliycaksiniz babanin imzasi vizenin verilmesi icin.
Nisanlinim madi gücünü bilmemiyorum tabi... ama esya dedigin nedir.. ilaki gelin oldugun gün herseyin dört dörtlük olack diye bir sey yok sonra sonra da eksiklikler görülür. Ama demiyorum ki ben sana ilaki 2010 da evlenin.. bakarsin duruma göre is buldun calisiyorsun ozaman masalinizin basladigi gün nikahinizi yaparsiniz dügünü de ilk baharda mesela yada yine 2011 o masalinizin basladigi tarihde

Son düzenleme:
maddi nedenlerle istemiyosan nişanı anlarım cnm zaten seneye olursa düğün çokta gerekli olmaz nişan yapmak ama 2 yıl uzun bir zaman bence göze alabiliyorsanız siz bilirsiniz.

canim doru söylüyorsun, ama ben 2010 yilinda evlenmeyi öze alirsam nisan yapamam neden dersen malum kriz var bu sene kimse türkiyeye idemiyor, bizden kimse olmaz eer nisan yaparsam....

evet kriz var ucak biletlerin fiyati almis basini gidiyor.. ama ila da sen nisanlanirken almanyadaki akrabalarin hepsi orda olmasi gerek diye bir sey yok. Ben nisanladimdigimda abim ablam yengem kimse yoktu annem babam bide tr yasayan akrabalar. Yeterki gönüller bir olsun. Sürekli bunlari düsneceksin bunlar bu zamanda müsait bunlar bu zamanda müsait zaten isin icinden ciamasin

selam kızlar, masallah döktürmüssünüz yine yaklasık 40 sayfa geriden geldim kafamçokkarıştı

ayy ne yabancılık çekicektir şimdi orda hevin

cekmez mi bitanem hemde nasıl, ama ben sasırdım dün baya, alısmıs aslında bide gözüacık biri :1ninca:

hevınım öle yapcam..gule gule ttalım gene gel hee öle 1 hafta 1 kez deıl sık sık geldım

oyy kurban olurum sana gelirim kuzum sen yeterki iste Şeniz

güle güle kullan güzelim.tepsinden bende de var. :lepi:

:lepi: sagol canım benim beraber güle güle günlerde kullanalım insallah

hevin canım güle güle kullan çok şık hepsi

sagol seker

mutfak önlüğünü ve bardaklarını çok beğendim..güle güle kullan...kaydirigubbakcemile5

sagol tatlım

sen nasilsin hersey yolunda degil mi???

Allah'a sükür bitanem opuyorumnanaktan

ancak yüzüklerım cıktı bakın

güle güle kullan böcügüm, cok güzelmis gercekten

kızlar ben soru sormuştum ama kimse cvp vermedi...ben jartiyer alıcam ama hangi marka alıyım?

kızlar ben soru sormuştum ama kimse cvp vermedi...ben jartiyer alıcam ama hangi marka alıyım?

bilmiyorum canim... marka cok önemli degil bana göre giyip deniceksin
ona göre karar vereceksin

bildigim markalar yeni inci, ten, ayylidiz

tabiki bir sürü baska markada vardir ama bu konuda marka ya bakmicaksin senin vücüdunu hen güzel hangisi toparliyor ona bakmak gerek

vücudumun toparlanmaya ihtiyacı yok...yerimsenibenhangisi en ii durur acaba...

aime kızz valla kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş canım, ben yorum yapmak istemiorum neden dersen hala kendi işimi yoluna sokamadım kimseye de akıl vermeye hakkım yok bu konuda.

benim tek isteğim sevenler kavuşsun biran öncee

offffffffffffffff offffffffffffff

vücudumun toparlanmaya ihtiyacı yok...yerimsenibenhangisi en ii durur acaba...

hangisi daha güzel durur bu markayla alakali degilki.. bakarsin hangisi hosuna gidiyor ona göre alirsin.. simdi ila atiyorum yeni inci alacam diye kararlastirdigin icin baska begendigin bir modellenden vazgececek degilsin herhalde..

ila marka diyorsan yeni inci ve ten bunlar baya bir tutluyor ama pahali tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…