Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

vücudumun toparlanmaya ihtiyacı yok...yerimsenibenhangisi en ii durur acaba...

ten rengine hangisi yakisiyor seksi duruyor sence... bide nisanlin yada erkek arkadasin nasil hoslanir.. erkeklerinde fikri önemli tabi onda bi sorsana nasil görmek ister seni.. kirmizimi siyah mi dantelli mi seffaf mi kaydirigubbakcemile3

kızlar ben soru sormuştum ama kimse cvp vermedi...ben jartiyer alıcam ama hangi marka alıyım?
ben anlamaz şekercim :)

aime, valla Pashminamın dediği gibi kelin ilacı olsa... ben kendi başımı bağlayamadım dahakaydirigubbakcemile3 bu aile birleşimi denilen şey fmk nın dediği gibi zor değilse, bu yazın yapın gitsin, nişanı da yapmayıverin canım nolcak, sizinki normal bir durum değil ki. tabi dediğim gibi çok hakim olduğum bir konu değil, o yüzden hakkınızda hayırlısı diyeyim canım:1hug:

[aime, valla Pashminamın dediği gibi kelin ilacı olsa... ben kendi başımı bağlayamadım dahakaydirigubbakcemile3 bu aile birleşimi denilen şey fmk nın dediği gibi zor değilse, bu yazın yapın gitsin, nişanı da yapmayıverin canım nolcak, sizinki normal bir durum değil ki. tabi dediğim gibi çok hakim olduğum bir konu değil, o yüzden hakkınızda hayırlısı diyeyim canım:1hug:[/COLOR][/B][/QUOTE]

napcaz biz yaa off çok daralıorum valla gasoline, zaman bizden yana değil ve hızla geçiioo içim daraldı gene benim mafoldumben

valla bıktım artık yaa
:gitme:

kizlar sakin ola beni sapik sanmayin

anlayan analmisitir amacimi

kızlar size bir fikir danısmk istiyorum.bizim düğünümüze daha bir yıl var eşyalarımız falan yok.nişanlımın mesleği de dekorasyon oldugu için tv ünitesi yatak odsınıı faakan kendisi yapacAk.tv ünitesinin renginde kararsız kaldım siyah beyaz olsun dedik ama her renk mobilya da uyum sağlar mı yksa başka renk mi düşünsek.çok koyu bir oturma odası istemiyorum .

maddi nedenlerle istemiyosan nişanı anlarım cnm zaten seneye olursa düğün çokta gerekli olmaz nişan yapmak ama 2 yıl uzun bir zaman bence göze alabiliyorsanız siz bilirsiniz.
aklisin canim... erci 5 sene 10 aydan sonra 2 sene olsa nolur olmasa nolur...

tabiiki öyle birsey yok zaten ben erkesi esaba katmadim... en yakinlarimi annem babam kardesim, biricik alam, ve cok kiymetli dayim ile ailesi... sadece en yakinlarim bunlar... onlar olmazsa bir anlami olmaz... sirf ben nisan yapicam diyede onlardan izine itmelerini bekliyemem....

ay aime karışık bi durum ne bilim bi yorum yapamıcam ama umarım herşey istediin gibi olur

tsk ederim canim... üzel dileklerin bile yetiyor

öffff kader arkadasim benim... sen ne üzel bu durumlari atlattin sayilir... darisi basima....

estafurulla canim.... düsüncelerine fikirlerinize er zaman itiyacim var...

tsk ederim asoline em üzel yorumun icin emde üzel dileklerin icin... aile birlesimini bende bilmiyorum kimi cok zor diyor kimi cok kolay diyor... birde söyle bir olay var nika kiyildiktan emen sonra buraya elemiyecek esim benimle.... önce nika kiyilcak sonra aile birlesimi olcak.... yani cok sacma olcak benim isim cünkü düün filan olmiyacak... nika, kendi aramizda elence sonra balayi... sonra ayrilik ondan sonra bir kac ay sonra insalla kavusma olcak.... kafamçokkarıştı

canim siya beyaz cok üzel renkler ve mobilyada cok üzel duruyor ama unutmaki bir o kadarda toz tutuyor.... bilmem bu yanini düsündün mü ic?

kizlar ben cikiyorum....

epinize iyi aksamlar diliyorum...

tekrar dinlediiniz (okuduunuz) ve bana yardimci olduunuz icin cok tsk ediyorum....

yarin örüsmek üzere

kızlar size bugün aldığım buzdolabı süslerimi göstermek istedim küçük bişey ama yine de paylaşmak istedim.
dolabım yok ama süslerim hazır

( kızlar resmi çekebilmek için süsleri müzik kutusunun üstüne koyup çektim pek net değil )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…