vücudumun toparlanmaya ihtiyacı yok...yerimsenibenhangisi en ii durur acaba...
ycyc bilgisayar başında karar veremezsin bu işe canım çık piyasaya gez bütün markaları
ben anlamaz şekercim :)kızlar ben soru sormuştum ama kimse cvp vermedi...ben jartiyer alıcam ama hangi marka alıyım?
aklisin canim... erci 5 sene 10 aydan sonra 2 sene olsa nolur olmasa nolur...maddi nedenlerle istemiyosan nişanı anlarım cnm zaten seneye olursa düğün çokta gerekli olmaz nişan yapmak ama 2 yıl uzun bir zaman bence göze alabiliyorsanız siz bilirsiniz.
evet kriz var ucak biletlerin fiyati almis basini gidiyor.. ama ila da sen nisanlanirken almanyadaki akrabalarin hepsi orda olmasi gerek diye bir sey yok. Ben nisanladimdigimda abim ablam yengem kimse yoktu annem babam bide tr yasayan akrabalar. Yeterki gönüller bir olsun. Sürekli bunlari düsneceksin bunlar bu zamanda müsait bunlar bu zamanda müsait zaten isin icinden ciamasin
ay aime karışık bi durum ne bilim bi yorum yapamıcam ama umarım herşey istediin gibi olur
aime'cim güzelim hakkınızda hayırlısı olur insallah, eger seneye evlenecekseniz nisan yapmaya hic gerek yok tatlım, bu benim düsüncem, karsı tarafda bak nisanda yapmadılar demezler diye düsünüyorum, hem sevgilinde istemiyormus bak ne gerek var masrafa. Nisana verceginiz parayı biriktirip mobilyalarını alırsın, eger seneye evlencez diyorsan okul biter bitmez is bulman gerek ki sende demissin aile birlesimi icin, ama yok ben 2 sene daha beklerim ama bu süre icerisindede huzurlu bir sekilde herseyi hazırlarız dersen oda dogru, yani zor bir durum tatlım hayırlısı insallah :Saruboceq:
aime kızz valla kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş canım, ben yorum yapmak istemiorum neden dersen hala kendi işimi yoluna sokamadım kimseye de akıl vermeye hakkım yok bu konuda.
benim tek isteğim sevenler kavuşsun biran öncee
offffffffffffffff offffffffffffff
aime, valla Pashminamın dediği gibi kelin ilacı olsa... ben kendi başımı bağlayamadım dahakaydirigubbakcemile3 bu aile birleşimi denilen şey fmk nın dediği gibi zor değilse, bu yazın yapın gitsin, nişanı da yapmayıverin canım nolcak, sizinki normal bir durum değil ki. tabi dediğim gibi çok hakim olduğum bir konu değil, o yüzden hakkınızda hayırlısı diyeyim canım:1hug:
kızlar size bir fikir danısmk istiyorum.bizim düğünümüze daha bir yıl var eşyalarımız falan yok.nişanlımın mesleği de dekorasyon oldugu için tv ünitesi yatak odsınıı faakan kendisi yapacAk.tv ünitesinin renginde kararsız kaldım siyah beyaz olsun dedik ama her renk mobilya da uyum sağlar mı yksa başka renk mi düşünsek.çok koyu bir oturma odası istemiyorum .
albüme yarım olan gelinliği ekledim :kedi:
ohh en güzelll evine almaya başlamışssın ufak ufak kuzum
buket gördüm albümünü canım
sonbahar güle güle kullan cicilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?