fmk yanlız vatandaş toz oldu
canim siya beyaz cok üzel renkler ve mobilyada cok üzel duruyor ama unutmaki bir o kadarda toz tutuyor.... bilmem bu yanini düsündün mü ic?
napcaz biz yaa off çok daralıorum valla gasoline, zaman bizden yana değil ve hızla geçiioo içim daraldı gene benim mafoldumben[aime, valla Pashminamın dediği gibi kelin ilacı olsa... ben kendi başımı bağlayamadım dahakaydirigubbakcemile3 bu aile birleşimi denilen şey fmk nın dediği gibi zor değilse, bu yazın yapın gitsin, nişanı da yapmayıverin canım nolcak, sizinki normal bir durum değil ki. tabi dediğim gibi çok hakim olduğum bir konu değil, o yüzden hakkınızda hayırlısı diyeyim canım:1hug:[/COLOR][/B]
kızlar ssaolun yaa resmen moralimi düzelttinizz
bunu aldımm
ama gerçekten çok tatlı :))
Buketimm gelinliğin bu hali bile çok güzel görünüyor sankim kendimi gördüm opuyorumnanaktan
çok güzel bişi bu yaaa
yanlız bunu gelinliğin altına girdikten sonra evde kocanla başbaşa kalınca neler olur düşünemiyorum :kedi:
kız vallaaaa çok tatlı kaydirigubbakcemile3oyy terapimisiniz siz bana yaaa :1hug:
Bende senii öptümm Şenizkız vallaaaa çok tatlı kaydirigubbakcemile3
Şeniz
seviyorum sizi :)
iyi geceler buket beta bütün hatunlar :)
Wallahii kafamçokkarıştı Artık balayında dinlenicezz buketcim :kedi:Beta nan 9 güne düştük...biri şu zamanı durdurabilirmi lütfen bi soluklanalım yaaa
gülsün foto göstersene merak ettim saçları.bende haftaya röflemi tazeleticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?