Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buket çok cici gelinliğin cnmmm
bitmemiş hali bu ise kimbilir bitince nasıl olur
zeynepcim güle güle kullan kuzum çok hoş buzdolabı süslerin

fmk yanlız vatandaş toz oldu

cnm toz oldu derken benimi kastettin...sadece kızlar sorduğum soru şu hangi markalara bakıyım..yeni inciye baktım çok hoş onu alıcam sanırım sizinde fikrinizi almak istedim gelinliğimin içine giyinicem siz hangi markayı tercih ettiniz?ok??

canim siya beyaz cok üzel renkler ve mobilyada cok üzel duruyor ama unutmaki bir o kadarda toz tutuyor.... bilmem bu yanini düsündün mü ic?

canım teşekkür ederim yorumun çin...

evet siyah beyazlar çok toz oluyorr .biz zemini beyaz kapakları cekmeceleri siyah düşündük o yüzden pek toz olmaz sanıyrum.

işte sorun mobilyalara uyar mı....

napcaz biz yaa off çok daralıorum valla gasoline, zaman bizden yana değil ve hızla geçiioo içim daraldı gene benim mafoldumben
valla bıktım artık yaa
:gitme:[/QUOTE]

Boşver Pashminam yaa, ben pek takılmıyorum, tabi isterim ben de herşey zamanında olsun, çok vakit kaybetmeyelim ama öyle dertler görüyorum ki çevremde, özellikle sağlıkla ilgili, kayıplarla ilgili.. şükrediyorum o yüzden halime, sıcacık bir yuvam var, çok sevdiğim aşkım var, ailem var, akrabalarım.. sağlığım yerinde, annem yanımda.. aşkımla yaşayacağım güzel bir hayatın da vakti saati gelince onu da yaşarım inş. öyle diyorum ve üzerinde durmuyorum çok canım. hayırlısı diyorum yani , ne diyeyim, elden gelen birşey de yok ki , sen de sıkma canını şeker:teselli:

cümleten iyi geceler..

Selamm kızlar ben geldimm hihoyyyt

Bugün sonunda saçımı boyattım kaydirigubbakcemile3 çikolata kahve içinde hafif kızıllık kattılar sonrada aralara 5 paket röfle atılıp ışıltı verildi..Güzel oldu ama istediğim renk pek olmadı napim cesarette edemedim düğün öncesi korktum çok açık yaptıramadım CADIARZU

Bide gelin topuzuma,kına saçıma karar verdik.Tacımı çok beğendi opuyorumnanaktan
Kuaförümün elin azcuk yavaş ama temiz iş yapıyor ona güveniyorum zemuszemus

haftaya tekrar gidicez manikür,pedikür olacak daha off yaa güzelleşmek bile paraa :sinifsinif:

Bugün nikah şekercim aradı.Nikah şekerlerim hazırmışş hihoyyyt Haftasonu onları teslim alıcaz.Nişanlıma papi alıcaz öf al al bitmedi kafamçokkarıştı

Neysemm
geçmişi şöylee bi okudum..

Glcnn ve oktarr umarum hayatınızın en güzel gününü geçirirsiiniz tüm işleriniz rast gider prensesler gibi olursunuz opuyorumnanaktan Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizlerii.Yüzünüzden gülücük üstünüzden paracıklar ve yuvanızdan huzur eksik kalmasınn opuyorumnanaktan

Buketimm gelinliğin bu hali bile çok güzel görünüyor sankim kendimi gördüm opuyorumnanaktan

aimecim bence çok ayrıntılara girme..Ailesinin nişan istemesi normal insan bi kere böyle şeylere kalkışıyor.Bende sade bir tören istemiştim ama hem karşı taraf hemde bizimkiler illa salonda olsn dediler kırmadım onları sonuçta ailelerde çocuklarının mutlu günlerine görmek istiyorlar çevresindekilerde şahit olsun istiyorlar..ufakta olsa bi tören yapın ismi konsun bence yerimseniben

Başka aklımda bişeyler kaldı unuttum bak kafamçokkarıştı
Unuttuklarım varsa affolaa :sinifsinif:

ama gerçekten çok tatlı :))

Buketimm gelinliğin bu hali bile çok güzel görünüyor sankim kendimi gördüm opuyorumnanaktan

oyy terapimisiniz siz bana yaaa :1hug:

çok güzel bişi bu yaaa
yanlız bunu gelinliğin altına girdikten sonra evde kocanla başbaşa kalınca neler olur düşünemiyorum :kedi:

böle olurr:1shok: bende böle:kedi:

bunun üst kısmında silikonlar var düşmüo ama belkim jartiyerde kullanabilirim

kız vallaaaa çok tatlı kaydirigubbakcemile3
Şeniz

seviyorum sizi :)
iyi geceler buket beta bütün hatunlar :)
Bende senii öptümm Şeniz
Beta nan 9 güne düştük...biri şu zamanı durdurabilirmi lütfen bi soluklanalım yaaa
Wallahii kafamçokkarıştı Artık balayında dinlenicezz buketcim :kedi:
gülsün foto göstersene merak ettim saçları.bende haftaya röflemi tazeleticem

Dur eklim bakim bi tane çekmiştik zemuszemus

bktbb cnm eklediğin için teşekkür ederim...evinde sağlıklı huzurlu oturmanı diliyorum...gelinliğinde çok güzel cnm...herşey yolunda gider inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…