bekliom kuzum seni göremde yatcem
waaayy beta çokk güzel gerçektenn o istediğimiz topuza çok yakışacak bak bide buraya bi arkadas ekledi sen gördünmü bilmem kahkülüne bayıldım hemen eklicemm
Hemşom saç rengi çok hoş olmuş :lepi: Ben de boyatıcam inş. ay sonuna doğru. Ama yüzünle birlikte görsem de yakışıp yakışmadığına öyle karar versem kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Yüzüm yokk kaydirigubbakcemile3
çökmüş bi yüz ifadem olduğu için eklemedümm :sinifsinif:
Bide beraber çekildiğimde hiç belli olmadı gündüz ışığıyla çekilir koyarım yerimseniben
Beğendiğine sevindim hemşom Şeniz Açık renk yaptıramıyorum ben illa koyu olacak bu arada kaşlarımıda bi ton kırdı açtı rengini ama bi dahaki gittiğimde bi ton daha açtırıcam CADIARZU
kızlar size bir fikir danısmk istiyorum.bizim düğünümüze daha bir yıl var eşyalarımız falan yok.nişanlımın mesleği de dekorasyon oldugu için tv ünitesi yatak odsınıı faakan kendisi yapacAk.tv ünitesinin renginde kararsız kaldım siyah beyaz olsun dedik ama her renk mobilya da uyum sağlar mı yksa başka renk mi düşünsek.çok koyu bir oturma odası istemiyorum .
ay canım yaa bende lens almak istiorum yaa,0,75ti benim numaram ama ilerledi gibime gelio,zor bi durum bu miyopluk yaaaBen de bugün dünyayı ilk kez bu kadar net görüyorum :roflol: Nihayet 1.50 derece olan miyop gözlerim için lens aldım. Çünkü gözlük kullanamıyorum. Aylık olan lenslerden aldım ama en azından 3-4 günde bir yada haftada bir değiştir dedi. Ama ben bunu hayatta gözümden çıkaramam :roflol: Yine optikçiye giderim herhalde. Yaaa aranızda lens takan varmı? Ne kadar sürcek bu batma hali veya alışma süreci
parpalm gelinliği beğendiğine sevindim kuzummm saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?