Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

waaayy beta çokk güzel gerçektenn o istediğimiz topuza çok yakışacak bak bide buraya bi arkadas ekledi sen gördünmü bilmem kahkülüne bayıldım hemen eklicemm

waaayy beta çokk güzel gerçektenn o istediğimiz topuza çok yakışacak bak bide buraya bi arkadas ekledi sen gördünmü bilmem kahkülüne bayıldım hemen eklicemm

Beğendinmii ayy bak mutlu oldumm :kedi: Şeniz
Ben topuzu kahküllü istedim ama kız bana arkaya doğru çekersek daha hoş durur yüzün ufak kaşlarında kalkar çekik gibi olur hoş durur dedi :uhm:
Bide ben öyle kulaklarım çıksın istemiyorumm illa kulaklarım görünmücek büyük kulaklarım var kepçe değilim ama batıyo bana kaydirigubbakcemile3

baya açık beyaz cnm ben çok beğendim renginiii

bak kahkül modeli bu

Buket kızz bu modelde süpermiş :lepi: Evet hoş durmuş bende böyle dursun istiyorum geriye yatık oldunmu minicik bi yüzüm oluyor :sinifsinif:

Tamam şeker hadi iyi geceler tatlu rüyalar...
Yarın devam ederizz Şeniz :gitme:

Saç rengide güzelmiş kızınn opuyorumnanaktan Çok beğendimm saol buketimm Şeniz

Hemşom saç rengi çok hoş olmuş :lepi: Ben de boyatıcam inş. ay sonuna doğru. Ama yüzünle birlikte görsem de yakışıp yakışmadığına öyle karar versem kaydirigubbakcemile3

Hemşom saç rengi çok hoş olmuş :lepi: Ben de boyatıcam inş. ay sonuna doğru. Ama yüzünle birlikte görsem de yakışıp yakışmadığına öyle karar versem kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Yüzüm yokk kaydirigubbakcemile3
çökmüş bi yüz ifadem olduğu için eklemedümm :sinifsinif:
Bide beraber çekildiğimde hiç belli olmadı gündüz ışığıyla çekilir koyarım yerimseniben

Beğendiğine sevindim hemşom Şeniz Açık renk yaptıramıyorum ben illa koyu olacak bu arada kaşlarımıda bi ton kırdı açtı rengini ama bi dahaki gittiğimde bi ton daha açtırıcam CADIARZU

Sen de benim gibi simsiyah kaşlısın tabii kaydirigubbakcemile3 Ama ben kaşlarımı elletmem:bbo: Geçmişi de okuyamıyorum yaaa artık neler oldu bugün acaba fisfisfis

CAnım bence açık tonlar düşün hem daha aydınlık hem ferah olur.mesela açık bambu ve beyaz lake güzel duruyor tozuda pek göstermiyor.Her ton koltuğuda uyum sağlıyor yerimseniben

Ben de bugün dünyayı ilk kez bu kadar net görüyorum :roflol: Nihayet 1.50 derece olan miyop gözlerim için lens aldım. Çünkü gözlük kullanamıyorum. Aylık olan lenslerden aldım ama en azından 3-4 günde bir yada haftada bir değiştir dedi. Ama ben bunu hayatta gözümden çıkaramam :roflol: Yine optikçiye giderim herhalde. Yaaa aranızda lens takan varmı? Ne kadar sürcek bu batma hali veya alışma süreci

ay canım yaa bende lens almak istiorum yaa,0,75ti benim numaram ama ilerledi gibime gelio,zor bi durum bu miyopluk yaaa

Ahandaa yeni saç rengimm :kedi:

ahanda pek güzel olmuş

Günaydın KIzlar Hayırlı cumalarrr

Bendede 0,50 miyop vardı ama ilerledi aslında düğün için lens almak istiyodum ama olmadı bu saatten sonra alamam düğünden sonra doktora giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…