Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

melek cok şanssızsın ozmn daha atamam kalmaz sonra bana:roflol:

fıbula değerlendr ozmn cnm ckop hoş duruyo cunkum

komşu eklediklerin çok hoşmuş hazırdan ziyade el emeği gibi duruo hoş bunlarda el emeği ama işte anla ne demek istediimi

ayy kızlar bi gelin arabası gecti süperrdii önünde gelinlikli bebek vardı oyuncak süperdiyaa eskilerdeki gibi kaydirigubbakcemile3

arsicim bak ben fikrimi söliiim.
kınada kafferengi elbiseni giy, eşinle çok fazla uyumlu olmasına gerek yok, düğünde tamamlayın birbirinizi yeter :)
düğünde pembiş elbiseni (gündüzde olsa çok yakışır bence çünkü ağır bi elbise değil hem şık hem sewimli)
nikahta da diktirdiğin elbiseyi..
işte bu kaddar

kızlar selam..ya dün tencere seti almak için dısarı cıktım kafamı karıstırdılar elim boş geri döndüm..
karacanın tencereleri çatal bıcakları kararıo demişti birileri burda..satıcı adam çeyiz seti olarak alınanların karardıgını ama ayrı alındıgında karamadıgını söyledi..yok efendim bniri daha kaliteliymiş biri daha basit..siz nasıl aldınız??

karaca kararıyomuymuş :1shok: ne diyosun benimkilerde karaca inş yoktur öle bişi benneyaptımki

karacayı sevmım ben eskıden benım lsıtemdede vardı suandada var ama evdekılerden sıldım cunku gercekten guzel deıl
ayrı mayrı farketmes cnm
bence korkmaz al cok uygun ve kalıtelı ben 400tl aldım hem duduklu tost mak kepce setı cezve caydanlık ıcınde suan 350 tl falan
yada hısar al onunda setı kampanyası var süperr

ya aslında pazarlama mantığı bu kampanyalarda ya eski satmayan modellerden koyarlar,stoklar erisin diye yada işte daha kalitesiz ürünlerini koyarlar.kampanyalardan almamak gerek aslında.sayenizde bende karacadan vazgeçtim kızlar.opuyorumnanaktan teşekkürler.bu arada sevgilim aradı az önce.bugün yüzük almaya gidelim dedi.:lepi: çocuğun başının etini yedimde bana tektaş almadan istemeye gelmeyin istemiyorum evlenmem yoksa diye.laelaelaelaelae sonunda bugün alacakmış.yani haftaya istemeye gelecekler galibaa.:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…