- 20 Temmuz 2007
- 4.230
- 670
- 723
kızlar daha önce buraya yatak örtümü eklemiştim . . . ama meğer onu yapmamışlar siparişini verirken kadın onun üzerindeki tüyler pahalı die yapamam demiş mafoldumben benim aklım o zamn neredeydi bilmiorm tabi duymamşm öle bişey.bunu yapmş .annemde dioki kadın söledi :gitme: yoksa yine istediğimi zorla yaptırırdm mirmirmirmir diğeri daha güseldi dimi senağlama
karacayı sevmım ben eskıden benım lsıtemdede vardı suandada var ama evdekılerden sıldım cunku gercekten guzel deıl
ayrı mayrı farketmes cnm
bence korkmaz al cok uygun ve kalıtelı ben 400tl aldım hem duduklu tost mak kepce setı cezve caydanlık ıcınde suan 350 tl falan
yada hısar al onunda setı kampanyası var süperr
kızlar daha önce buraya yatak örtümü eklemiştim . . . ama meğer onu yapmamışlar siparişini verirken kadın onun üzerindeki tüyler pahalı die yapamam demiş mafoldumben benim aklım o zamn neredeydi bilmiorm tabi duymamşm öle bişey.bunu yapmş .annemde dioki kadın söledi :gitme: yoksa yine istediğimi zorla yaptırırdm mirmirmirmir diğeri daha güseldi dimi senağlama
offf çok sıkıldım bıran once 18.00 olsa da çıksam
canım öncekini bilmiyorum ama buda çok güzel.
yuhhhh dıom hee
cnm buda cok guzel bı kataloguna baksana netten ordada cok daha guzellerı var eğer bu kat katı sevmedıysen
vazgeçilmezim bence çok daha tatlı duruyo senin istediğinden...
vazgeçilmezim bende beğendim gayett güzelll
pekı bunu kaça dıkceklermış perdesyle CADIARZU
merve bende cok severım hele karacanın o cıceklı teflon setı ıle cıceklı catal kasığını gunluk alcaktım vazgectım
hısarın teflonunu aldım
bıde normal gunluk alırm yada sandığımı acmayı dusnuyom yaa catal kasığımı yanı zaten kullanmak ıcn almıştım saklamayaı pek sevmem
canım baktm dün akşam modellere ama ne ilk diğerini begenmiştim.çok içime sinmişti.görünce çok şaşırdm.dün onlarn kayıtlarına baktk bunu yazmşlar mafoldumben bidaha bi iş yaparken kulaklarımı iice açmam lazm galiba :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?