Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar daha önce buraya yatak örtümü eklemiştim . . . ama meğer onu yapmamışlar siparişini verirken kadın onun üzerindeki tüyler pahalı die yapamam demiş mafoldumben benim aklım o zamn neredeydi bilmiorm tabi duymamşm öle bişey.bunu yapmş .annemde dioki kadın söledi :gitme: yoksa yine istediğimi zorla yaptırırdm mirmirmirmir diğeri daha güseldi dimi senağlama

fıbula gozun aydın cnm
kesınlıkle öle kampanya adı altında yapıyolar bunu ama bak hısarınkıne laf yok ama süper bence keskem almamış olsaydım alırdım kesın

canım öncekini bilmiyorum ama buda çok güzel.

vazgecılmezım adın neydı senın yaww
senın beğendığını ben yakından gordum cok guzel gercekten 900 tl ıcnıdekı nevresım ılekı ben sırf nevresımını 200 tl falan almıstım saten
cok ıstıyorsan brılantan al dıktrme
ama 900 tl cok yanı
mesela taçtakıler cok spor ve cok uygunlar 250 400 tl arası en pahalısı 400 tl ben cok beğendım alcam ınş

doğru diosun böcükcüm modelleri hoşuma gitmişti ama bende kesin olarak vazgeçtim artık..

canım bence ilk resimdeki daha güzelmiş güle güle kullan :1hug:

böcükcüüm zaten brilanttn aldm ama sanırım hazır yoktu diktiler. bide benim begendimn sadeceyatak örtüsü 1200 müş.bana yaptıkları perdesiyle beraber 1200

yuhhhh dıom hee
cnm buda cok guzel bı kataloguna baksana netten ordada cok daha guzellerı var eğer bu kat katı sevmedıysen

merve bende cok severım hele karacanın o cıceklı teflon setı ıle cıceklı catal kasığını gunluk alcaktım vazgectım
hısarın teflonunu aldım
bıde normal gunluk alırm yada sandığımı acmayı dusnuyom yaa catal kasığımı yanı zaten kullanmak ıcn almıştım saklamayaı pek sevmem

yuhhhh dıom hee
cnm buda cok guzel bı kataloguna baksana netten ordada cok daha guzellerı var eğer bu kat katı sevmedıysen

canım baktm dün akşam modellere ama ne ilk diğerini begenmiştim.çok içime sinmişti.görünce çok şaşırdm.dün onlarn kayıtlarına baktk bunu yazmşlar mafoldumben bidaha bi iş yaparken kulaklarımı iice açmam lazm galiba :bbo:

canım ben karacanın bütün ürünlerine bayılmıştım yemek takımlarından çatal bıcak setine kadar alıcaım modellerine karar vermiştim de size sormadan hareket etmedim iyi ki yoksa hayal kırıklıgına ugrardım aşırı derecede mafoldumben

canım 1200tl cok fazla..eğer bizim begendiğimiz içine sinmediyse içine sineni al bence..az diil çünkü vericein miktar kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…