Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ilknurcum kadının yaptıgıda gayet gusel usulme bu kadar

saol canım artık alışmam lazm galiba bu modele

canım diğeri sadece 1200 . zaten yeni bitirdm taksitlerini fisfisfis galiba kendimi alıştırmam lazm bu modele. sizlerde begendiniz bu olsn yapıck bişi yok galiba kafamçokkarıştı

1200 canım diktiler aldm bile :gitme: çeyizi serdikya ozamn aldm.eve götrdk açtm bakıorum bakıorum bu benim istediğim deil diorum :gitme: annem ısrarla seninki diokafamçokkarıştı meğer buymş :1shok:

anamm ne kadar pahalıymış yaa...kafamçokkarıştı baktımda foruma yatak örtüsün herkes bir hevesle alıyorlarmış.sonra kullanması zor diye en fazla 1,2 ay kullanıp kaldııyorlarmış.inş sen kullanabilirsin.çok güzel çünkü.huzurla,mutlulukla kullanırsın inşallah güzelim.

off off.çanak çömlek hepside ya.yemek takımından biri kırılsa takım bozuluyo.çok mu cimriiyim ne.para veresim gelmiyo hiç birine.

bende gördm o konuyu.kullanmıoruz zor oluo die cevapları . sonradan kafama bişey dank etti :kedi: bende çok üşengecim sabah yataktn zor çıkıorumn bide örtüyümü düzeltcm ya :bbo: delikafadulden

canım çok güzel güle güle kullan tekrar ama açıkcası ben yatak örtüsüne 1000tl vermei düşünmüyorum çünkü bende sıkılıp bi kaç ay sonra sermeyi bırakırım gibime gelio kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende öle düşünüorum yani gidip 1000-2000 tl vermem bi yemek takımına kırılır gider onun yerine diğer eksiklerimi tamamlarım :1ninca: bu mantıkla bakarsak bende cimriyim kaydirigubbakcemile3

ay anca bitirdimm hee

mandilincimm gelmişş aşkım birtanemmm çok güzel olmuşsunnnn mutluluklar tekrar takrar tebrik ederimm çok güzel olmuşsun herşeyinle

bide aklımda bişi kalmadı hiç yazcak laelaelaelaelae ama herkesler güle güle kullansın aldıklarını

Kızlar elektrik süpürgesi alıcam, tavsiyeleriniz var mı?? CADIARZU

thomas

ok şeker
zati dün eşimin takımla benim iki elbiseyi yanyana koyduk pembe daha ii oldu
onun gömleği siyah oda uyacak
+ elbisenin göğüs altı işleri onun takımının renginde

kızlar ben bunu almaya karar werdim.sizce nasıl??bi değerlendirme yapın hele :ecrin_bebek:

kızlar ben bunu almaya karar werdim.sizce nasıl??bi değerlendirme yapın hele :ecrin_bebek:

cok güsel bende bunu almayı düşünüodum ama daha sonra vazgeçtim kendi bornozumu kısa alıcam kaydirigubbakcemile3

Densem çok güzel canım bu takım ama bende benimkini kısa alıcam merve gibi

çok da güzel bir model buldum kaydirigubbakcemile2

ne güzel şey bu böyle.ben beğendim canım.güle güle kullan.fiyatı neymiş?hiç fiyatda bilmiyom ben:1shok:

canım yanlış hatırlamıosam tacın ürünüydü ve 200tl civarıydı
Densem çok güzel canım bu takım ama bende benimkini kısa alıcam merve gibi

çok da güzel bir model buldum kaydirigubbakcemile2

ben dogru düzgün bi model bulamadım henüz hep uzun bornozlar var :sinifsinif: gerçi daha karar vermek için zamanım var ama kaydirigubbakcemile3 en sonunda ev tekstil ürünlerimi almak için bursaya gidicem kaydirigubbakcemile3

herkese selam havuzdan geldim sonra geçmişe tkıldım anca geldim, mandilin gelmiş :)

foto eklemiş göremedim, herkesler beğenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…