- 20 Temmuz 2007
- 4.230
- 670
- 723
ilknurcum kadının yaptıgıda gayet gusel usulme bu kadar
canım ben karacanın bütün ürünlerine bayılmıştım yemek takımlarından çatal bıcak setine kadar alıcaım modellerine karar vermiştim de size sormadan hareket etmedim iyi ki yoksa hayal kırıklıgına ugrardım aşırı derecede mafoldumben
canım 1200tl cok fazla..eğer bizim begendiğimiz içine sinmediyse içine sineni al bence..az diil çünkü vericein miktar kafamçokkarıştı
1200 canım diktiler aldm bile :gitme: çeyizi serdikya ozamn aldm.eve götrdk açtm bakıorum bakıorum bu benim istediğim deil diorum :gitme: annem ısrarla seninki diokafamçokkarıştı meğer buymş :1shok:
canım ben karacanın bütün ürünlerine bayılmıştım yemek takımlarından çatal bıcak setine kadar alıcaım modellerine karar vermiştim de size sormadan hareket etmedim iyi ki yoksa hayal kırıklıgına ugrardım aşırı derecede mafoldumben
anamm ne kadar pahalıymış yaa...kafamçokkarıştı baktımda foruma yatak örtüsün herkes bir hevesle alıyorlarmış.sonra kullanması zor diye en fazla 1,2 ay kullanıp kaldııyorlarmış.inş sen kullanabilirsin.çok güzel çünkü.huzurla,mutlulukla kullanırsın inşallah güzelim.
.
saol canım artık alışmam lazm galiba bu modele
canım diğeri sadece 1200 . zaten yeni bitirdm taksitlerini fisfisfis galiba kendimi alıştırmam lazm bu modele. sizlerde begendiniz bu olsn yapıck bişi yok galiba kafamçokkarıştı
anamm ne kadar pahalıymış yaa...kafamçokkarıştı baktımda foruma yatak örtüsün herkes bir hevesle alıyorlarmış.sonra kullanması zor diye en fazla 1,2 ay kullanıp kaldııyorlarmış.inş sen kullanabilirsin.çok güzel çünkü.huzurla,mutlulukla kullanırsın inşallah güzelim.
off off.çanak çömlek hepside ya.yemek takımından biri kırılsa takım bozuluyo.çok mu cimriiyim ne.para veresim gelmiyo hiç birine.
Kızlar elektrik süpürgesi alıcam, tavsiyeleriniz var mı?? CADIARZU
arsicim bak ben fikrimi söliiim.
kınada kafferengi elbiseni giy, eşinle çok fazla uyumlu olmasına gerek yok, düğünde tamamlayın birbirinizi yeter :)
düğünde pembiş elbiseni (gündüzde olsa çok yakışır bence çünkü ağır bi elbise değil hem şık hem sewimli)
nikahta da diktirdiğin elbiseyi..
işte bu kaddar
kızlar ben bunu almaya karar werdim.sizce nasıl??bi değerlendirme yapın hele :ecrin_bebek:
kızlar ben bunu almaya karar werdim.sizce nasıl??bi değerlendirme yapın hele :ecrin_bebek:
ne güzel şey bu böyle.ben beğendim canım.güle güle kullan.fiyatı neymiş?hiç fiyatda bilmiyom ben:1shok:
Densem çok güzel canım bu takım ama bende benimkini kısa alıcam merve gibi
çok da güzel bir model buldum kaydirigubbakcemile2
ben böle sade rengi yakıştırmadığım için kendime almadm.ama sen esmersen güsel durabilir. benimki bordo :kedi:
sona84 kavunuza bayildim cok üzelmis.... ne yazikki alma sansim yok...
sen üle üle kullan canim
aziran ayinda okulum biticek... ne zaman is bulucam, ne zaman nika azirliklarini yapicam falan filan... evimizi ne zaman dösicem???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?