Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

teşekkür ederim pashmina arkadaşım.bir tane günlük yatak örtüsü almıştım.bu da abiye olsun istedim.kervandan aldım.hepsi takım.nevresim seti de var içinde.1000 tl

woowwwwwwww:1shok: fiyatlar cozutmuş resmen yaa ben daha bu aşamaya gelemediğim için beyhaberim gerçekten bu durumdan:bbo:​

hımm o zaman başka tabi bi sürü çaydanlık takımın varsa bunlarıda dediğin gibi süs olarak kullanabilirsin..yerimseniben

canım sende çok güzel biblolar var onlardan alırsın çok hoş durur bide içi aydınlatmalı vitrinler var onlardan alırsan daha da bi güzel durur :lepi:
köşe takımı konusunda canım gönül isterki her odayı tayayıp döşeyelim.Ama küçük odamızda çalışma masamız kütüphanemiz var bi tanede çekyatımız var onlarla idare edicez evlendikten sonra bebiş olursa ona oda yaparız koltuk almam oraya bi daha :CüvCüv:
:

hımm evet salonlar içinde süper köşe takımları var..Aslında netten bakmaklada pek olmuyor.Netten bakıyorsun sonra bire bir mağazalara bakıyorsun orda beğendiğin bambaşka bir takım oluyor onuda alıp çıkabilirsin bende hep böyle olur kaydirigubbakcemile3

isaura nevresim takımın çok zarif güle güle kullan canım. bende çarşıya hediye almaya çıkınca kendime alıyorum çokmu bencilim ne:jeyyar:

isaura nevresim takımın çok hoş buna benzer uyku setim var benimde yerimseniben iyi günlerde kullan :1rolleyes:

ben yatak örtüsü almayacağım.. hem çok pahalı hemde hergün onu sermeye toplamaya uğraşamam... biraz tembelimde...:dilcikar:

bktbb yatak örtün çok güzel
isaura neveresim takımın çok güzel
Güle güle kullanın

english home un fiyatları nasıl ? Tuzlumu normalmi?

Not: Çoklu alıntı olayını anlayamadım nasıl oluyordu ki?

ben yatak örtüsü almayacağım.. hem çok pahalı hemde hergün onu sermeye toplamaya uğraşamam... biraz tembelimde...:dilcikar:

tatlırüya haklısın canım özellikle çalışanlar için en pratik yöntem kalk yorganı kapat çık kaydirigubbakcemile3 ama canım işte bende 1 tane aldım özel günlerde kullanmak için malüm çeyiz serilirken,mevlütte felan..Birde uyku seti aldım.Günlük kullanım için..yerimseniben

Son düzenleme:

cevahirx canım alıntı yapın yanında MQ butonu var oraya tıklıyorsun..yerimseniben

bende dün bernardodan bu şamdanı aldım. başka biyerde küçük siyahlı mumluklar gördüm. onlarıda alıcam bunla takım yapıcam:))) fotoğrafta acaip çıkmış normalde dahada güzel.
tmyy anladım kadarıyla salonunu siyah renklerde kombin etmeyi düşünüyorsun :jeyyar:
böyle bile çok asil ve şık duruyor.Mutlu ve özel günlerde kullanman dileğiyle..:1hug:

eudorabeta, evet salonum siyah ve kırmızı olcak yer yer beyaz rengide kullanablirim. nişanlımla ortak kararımız o yüzden ben aksesuarları siyah almaya başladım bile:)))). teşekkür ederim beğenmene sevindim...

isauracım normalde çiçekli şeyleri pek tercih etmesem de bunu gerçekten çok beğendim, çook zarif duruyor, güle güle kullan kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…