teşekkür ederim pashmina arkadaşım.bir tane günlük yatak örtüsü almıştım.bu da abiye olsun istedim.kervandan aldım.hepsi takım.nevresim seti de var içinde.1000 tl
Songa havlu ve ayak paspasları kaçar tane canım pekii??
hımm o zaman başka tabi bi sürü çaydanlık takımın varsa bunlarıda dediğin gibi süs olarak kullanabilirsin..yerimsenibenbir sürü çaydanlık var tencere takımlarının çaydanlıkları var 2 tane 1 tane hediye var bide çaycı alırsam bunlar süs olsun dedim vitrine koymasam bile artık mutfak dolaplarınında vitrin gibi bölümleri var oralara koyarım
canım sende çok güzel biblolar var onlardan alırsın çok hoş durur bide içi aydınlatmalı vitrinler var onlardan alırsan daha da bi güzel durur :lepi:bende sevmıyorum hemde hıc ama yemek odası alırken kucuk vıtrını takımdan ayırmak ıstemem ama ıcıne ne koyarım bılemıyom ama cam esya ıle doldurmak ıstemıyrom köşe takımı ıcınse evın musaı ıse yanı ayrı bbı salonun varsa(oturma gruplu)köşe takımını kucuk odana koyabılırısn ve kucuk bıde kutuphane normal zmnlarda esınle vakıt gecrmek ıcın bırebır
hımm evet salonlar içinde süper köşe takımları var..Aslında netten bakmaklada pek olmuyor.Netten bakıyorsun sonra bire bir mağazalara bakıyorsun orda beğendiğin bambaşka bir takım oluyor onuda alıp çıkabilirsin bende hep böyle olur kaydirigubbakcemile3büyük salonlarda oluyor ya
koca açık renk köşe takımları
geniş büyük
ben onardan demiştim
salon yada oturma odası istemiyorum ya ben
tek olsun,en güzeli olsun diyorum
hatta evi bile 1+1 istiyorum yada en fazla 2+1
çünkübunun birde ödemesi ve sıkıntısı var
aileden gelen bir para olmayacagından az ve öz olması da gerekli zaten.
bunlarda havlu ve paspası
oleeeyy bugün aşkıma hediye almaya diye çıktım göya ama kendime aldım :roflol: nolcek bizim bu halimiz bilmiyom kıslar valla..
Sarev Amour V4 Pamuk Saten Nevresim Takımı Çift Kişilik - 65 liraya aldım..
simaer canım bende bir aralar köşe takımı istiyordum fakat bir çok kişi tavsiye etmedi.ondan vazgeçtim almaktan sana ve burdada isteyen arkadaşlara fikir olsun diye bir kaç model ekliyorum.
koyu mor ve yeşil olan harika canım..hangi markanın acaba bunlar biliyor msun?
koyu mor ve yeşil olan harika canım..hangi markanın acaba bunlar biliyor msun?
ben yatak örtüsü almayacağım.. hem çok pahalı hemde hergün onu sermeye toplamaya uğraşamam... biraz tembelimde...:dilcikar:
bktbb yatak örtün çok güzel
isaura neveresim takımın çok güzel
Güle güle kullanın
english home un fiyatları nasıl ? Tuzlumu normalmi?
Not: Çoklu alıntı olayını anlayamadım nasıl oluyordu ki?
tmyy anladım kadarıyla salonunu siyah renklerde kombin etmeyi düşünüyorsun :jeyyar:bende dün bernardodan bu şamdanı aldım. başka biyerde küçük siyahlı mumluklar gördüm. onlarıda alıcam bunla takım yapıcam:))) fotoğrafta acaip çıkmış normalde dahada güzel.
Kızlar bunlar da benim çeyiz setim...
bu yemek takımım
hepsi çok güzel keşke benim aldığımdada böyle kampanya olsaydı senağlama ben hepsini teker teker aldımözellikle yemek takımınn çok hoş çok güzel :lepi: İyi günlerde,Sevdiklerine güzel yemekler eşliğinde kullanırsın inş..kaydirigubbakcemile3
oleeeyy bugün aşkıma hediye almaya diye çıktım göya ama kendime aldım :roflol: nolcek bizim bu halimiz bilmiyom kıslar valla..
Sarev Amour V4 Pamuk Saten Nevresim Takımı Çift Kişilik - 65 liraya aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?