özel albüm yapmis arkadas listesinde olman gerek degilsin arkadaslik yolla kabul edince bakarsinya nerden baktın canım meebetın evıne ben nıye bulamadım ya
kızlar çok stressliyim.mafoldumben hiç birşey yetişmeyecek diye düşünür oldum.geçen gün yazmıştım.cuma günü yüzük bakıp alacağız diye.sevgilim askeri öğrenci.sadece haftasonları evci çıkabiliyo.hafta içi görüşemiyoruz.ne yaparsak haftasonları.cuma günü yüzük alacağımız zaman hergün 6 gibi işten çıkan ben,o gün 7.30 gibi çıktım.patronun gıcıklığı tuttu.yeni iş verdi.klava: Kızılaya inelim diyene kadar saat 8 i geçtii.ve tük kuyumculular kapanmış bakama.moralim bi bozuldu ona.:çok üzgünüm:neyse sevgilimin ailesi sanki başka zaman yokmuş gib birsürü derdimizi borcumuz olamayacakmış gibi gttiler ev aldılar.sevgilim borcun birkısmını ödeyecekmiş.ordan da bir aksaklık çıktı.taşınma olayları var yeni evlerine.cumarteside aşkım ailesinin eviyle ilgilendi.elektrik tesisat elinden geliyor.onlarıkontrol etti.o zamanda yüzük bakamadık.bugün bakalım dedik.nerdeyse heryer kapalıydı.bir yüzük bile alamıyoruz.onca eşyayı nsıl alacağız biz iki arada bi derede bilmiyorum.mafoldumbenEVLENMEKTEN VAZGEÇECEM HERALDE.çok darlandım çok.para yok,hadi parayı buluruz bi şekilde.vakit bu sefer.doluya koydum olmuyo,boşa koysam almıyo.napacam ben.CADIARZU
cok sükür.. hazir sayilir, eksiklikler var daha ama bana göre acil degil zamanla hal ederiz insallah.
gelinligin son halini filan görmedim bende merak ediyorum..
cnm mobilyalarını ne zaman aldın?ya da aldınmı
mobilyalar tamam sayilir.. avizemiz eksik bide koltuk takimi onuda dügünden sonra almak istiyoruz.. Suan benim odamdaki kösetakimini koyduk.. paramiz yetmedi dügünden sonra tamlicaz alla izin verirse..
canım bi ara benimde öyle oldu ev almaya kalktılar borcuda nişanlım ödicek tabii.
ama o zaman nişanlı da değildik. nişan fln asla olmazdı.
enine boyuna konuştum ikna ettim almasından vazgeçirdim annesinide kırmak istemedi ama haklıydımda kabul etti almadılar sonra. şimdi anlıyorum seni insan kötü hissediyor kendini.
ama yinede sabret canım ya yoluna girer herşey evlenecek olana allah yardım eder.
fibula cnm Allah yardımcın olsun..gerçekten zor valla...ne zaman evlenemeyi düşünüyorsunuz ev sizemi alındı?
ne güzel ya onlar ev alsin baskasi calsisin borc ödesin.. onlarin takisini ödeceyene kadar kendi evinizi ödersiniz daha iyi. Günahini almim karsi tarafta derdi geline yeterircene biz yiyelim..el kizi ne de olsa. Ne acik göz insanlar var yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?