Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cok sükür.. hazir sayilir, eksiklikler var daha ama bana göre acil degil zamanla hal ederiz insallah.
gelinligin son halini filan görmedim bende merak ediyorum..

canım bi ara benimde öyle oldu ev almaya kalktılar borcuda nişanlım ödicek tabii.
ama o zaman nişanlı da değildik. nişan fln asla olmazdı.
enine boyuna konuştum ikna ettim almasından vazgeçirdim annesinide kırmak istemedi ama haklıydımda kabul etti almadılar sonra. şimdi anlıyorum seni insan kötü hissediyor kendini.
ama yinede sabret canım ya yoluna girer herşey evlenecek olana allah yardım eder.

fibula cnm Allah yardımcın olsun..gerçekten zor valla...ne zaman evlenemeyi düşünüyorsunuz ev sizemi alındı?

ne güzel ya onlar ev alsin baskasi calsisin borc ödesin.. onlarin takisini ödeceyene kadar kendi evinizi ödersiniz daha iyi. Günahini almim karsi tarafta derdi geline yeterircene biz yiyelim..el kizi ne de olsa. Ne acik göz insanlar var yarabbim.

cnm mobilyalarını ne zaman aldın?ya da aldınmı

mobilyalar tamam sayilir.. avizemiz eksik bide koltuk takimi onuda dügünden sonra almak istiyoruz.. Suan benim odamdaki kösetakimini koyduk.. paramiz yetmedi dügünden sonra tamlicaz alla izin verirse..

ilk baslarda cok takiyorum arkik okadar degil. can sagli olsun.

mobilyalar tamam sayilir.. avizemiz eksik bide koltuk takimi onuda dügünden sonra almak istiyoruz.. Suan benim odamdaki kösetakimini koyduk.. paramiz yetmedi dügünden sonra tamlicaz alla izin verirse..

teşekkür ediyorum cnm cvp için...Allah yardımcınız olsun...yeterki evde mutluluk huzur olsun gerisi zaten olur...

fibula cnm Allah yardımcın olsun..gerçekten zor valla...ne zaman evlenemeyi düşünüyorsunuz ev sizemi alındı?

ev başta sevgilimin adına alınacaktı.ama annesigil oturacaktı.taksitleri sevgilim ödeyecekti.ama kendisi askerde olduğundan kredi çekme imkanı omluyordu.bankaa gidipgelme açısından.krediyi babası çekti,evi babası kendi üzerine aldı.ve borcunu sevgilim ödeyecek. tamam evlat tabi alacak anasına babasına tabi yardım edecek.ben hiç bir laf etmem buna..ama çocuk annesigile söyledi ben ramazan sonuna evlenmek istiyorum diye.hangi ara hangi parayla evlenecez biz?oğlumuza düğün yapacaz önce onu halledelim demiyorlar. ömmür boyu borçmu ödeyecez hiç düşünmüyorlar heralde.anlamadım ben bu işi.sevgilime dedim.ailen bu sene düğün düşünmüyorlar galiba diye.ama benimki buh diyo peygamber demiyo.hayıro lurmu bu ramazan sonu kesin düğün olacak diye.ne yapacağımıda şaşırdım ben kızlar.bir haftadır kendi kendimi yiyorum.hu arada bizimkilerde tutturdu bizde o zaman senden araba istiyoruz diye.o kadar okuttuk ettik dediler.damat adayı ev alıyo ailesine sende araba al .çıldırmak üzereyim galiba.kafamçokkarıştı

müebbet sevdam canım huzurlu günlerde hayırlı zamnlar geçir inş yuvanda.herşeyin çok güzel ben mutfağına bayıldım:)

beta canım çok şeker şekerlerin hepsi birbirinden güzel kalemin ve sepetin.hayırlı olsun...

sonbahar 14 cicilerini iiyi günlerde kullan balım...

gasoline olsun iki tane olsada boşver be güzel hediye seçmiş maaşallah.ben biraz erkeklerin aldığı hediyelerden korkarımda.aslında zor bişiy hediye almak,karşındakini çözmüş olmak.ya da ben kendi düşündüğüm gibi şeyler alamadığımdandır karşı taraftan .ne şanssız bir kızım yahu...
ayrıca sölemeden geçmeyeyim .ayakkabı altına benide yazın demedim bir baktım eklemişsin beni.sağol kuşum düşündüğün için opuyorumnanaktan

oooo fibula senin işin bayagı zor..ailenle ilişkilerin nasıl...neden senden araba istiyorlar ne alaka...

benim listem

sinem
fulya
zarif
nihal
reyhan
yeliz
tuba
mehtap
zeynep
nazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…