Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sabret.. herkezin ayri ayri dertleri var.. ev kredisi agir bir yük. Peki evlendikten sonra siz nerde oturacaksiniz? kayinvaldenlerlemi yoksa kiradami..

yazdim listedesin arkadasim.. dügün fotogarflarini albüm yapmak kismet olursa adini ayakkabinin altinda göreceksin allahin iziniyle.
arkadaslik gönderiyorum dügünden sonra albüme ordan bakabilirsin

sağolasın canım yaaa
ay bizde biran önce eveririz inşallah

bende artik kacayim.. iznizle sabah okurum.

belki kismet olursa sabah kepenkleri ben acarim.. size iyi sohbetler

kızlar bende bunu aldın hisar4dan nasıl sizce bide çay bardakları hediyeydi...

kızlar benim çay setimde böyle en son bunu aldım ay hiç bitmiyo incik gıncık şeyler bile bitmiyor evden çıkana kadar bu çeyiz bitmez
evlensem artık yaa sıkıldım nişanlılıktan :çok üzgünüm: evimizde tadilatta inşallah kısa sürede tparlanırda biter işi oooofff offff Allah yardım etsin herkese hayırlı geçim versin

güle güle kullan canım.prile bayıldım :)hihoyyyt
Sagol canim :kedi:

canim güle güle kullan
bulasik sabunu cok sirinmis opuyorumnanaktan
Sagol canim opuyorumnanaktan

cok güzel bir düsünce canim tebrik ediyorum seni...
biz daha önce evlenen ciftlere zeytin agaci hediye etmistik...
ama senin düsündügün sekil hic aklima gelmedi, cok orijinal bir fikir.... tskler paylasimin icin a.s.
Sagol canim, ama bende zaten KK etkilendim zemuszemus
Cok orginal bir fikir gercekten :lepi:

Cok hosmus gercekten cnm. Güle güle kullan :Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol: Kız allah iyiliğini versin gecenin bi vakti kopardın beni :roflol::roflol::roflol:

glsnüm canım çok güzelmiş nikah şekerleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.güle güle dağıtın. o güzel cici kalemle de inşallah güzel şeylere imza atarsınız
Saol Ftomm Şeniz Aminn inşallahh :Saruboceq:
Düşünsene ilk herşeye bu kalemle imza atarmışımm kaydirigubbakcemile3
Yeni bi işe girerken mesela sözleşme yaparken bi dk benim uğurlu kalemim var onunla atmam lazım dermişimm kaydirigubbakcemile3
yine şahane şeyler yaptırmışsın canım yaa
ay bi bakim dedim gidiom şimdi akşama düğüne gidicem süsleneyim belki koca bulurum:)
hadi iyi akşamlar
Şeniz
Buldunmuu bari koca kaydirigubbakcemile3
betacım bayıldım herseyın çok gusel olmus opuyorumnanaktan
Saol pınarımm en güzelleri senin olsunn Şeniz
ayyyyy bu kalemi nerden aldınnnnn ? bayıldım ben yaaaaaaaa
:asigim:
CAnım şekerleri aldığımız yerden aldım ama daha değişiklerini diğer şekercilerdede görmüştüm yerimseniben
Uff gasoline amma üzülmüştürr :sinifsinif: Ama yinede ne kadar düşünceliymiş bak opuyorumnanaktan
Ben bunlardan almadım hiç ama gümüşlükte güzel durur yerimseniben
Aslında almayıda düşünmedim değil ama çok pahalı kafamçokkarıştı
iyi günlerde kullan songacımm :1hug:
Yok canım hazır aldık nikah şekerci amca jest yaptı fiyatını yarıya indirdi aldık bide bize kapı süsü hediye verdi opuyorumnanaktan Anı defteri ablam çok istedi almak ama ben onu günlük niyetine kullanırdım kaydirigubbakcemile3 Gene alıcakmış çocuğum olunca günlük tutucakmışım ona özel :kedi:
Vee en önemli kararlarımı bu kalemle atmaya karar verdim kaydirigubbakcemile3
Aslında yapmayı düşünmedim değil ama nişanlım yorma artık kendini alalım gitsin dedi kaydirigubbakcemile3 Benimkine ben çok şaşırdım oda atmaz sanıyordum ama şirin olunca onunda hoşuna gitti hem büyük kocaman bişi değil hakketen atarmısın bunla imza dedim neden olmasın çok güzel dedi kaydirigubbakcemile3 Şaşırrdımm sengözlerimebaksanab İnşallah seninkide fikir değiştirir yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 senin için söz kolbastı oynucam nikahta kaydirigubbakcemile3
güldürdün kız benii Allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3 Şeniz Yazıcam ismini fotosunuda çekip koyucam sengözlerimebaksanab
beta canım çok şeker şekerlerin hepsi birbirinden güzel kalemin ve sepetin.hayırlı olsun...
Saol lahanam en kokoşları senin olsunn yerimseniben Şeniz
kızlar bende bunu aldın hisar4dan nasıl sizce bide çay bardakları hediyeydi...
Çok hoşmuşş şık ve güzel yerimseniben
SEninkide güzelmişş yerimseniben
İYi günlerde kullanın kızlar :1hug:

Misafirsizz bir gece enteresan CADIARZU

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eudorabeta, biocin+, pıtırcık85+, sulfat+
Nasılsınız kelebeklerr zemuszemus

Pıtırcığım tomurcuğum nasıl geçti düğün yakuşuklu bi delikanlı kestirdinmi gözüne :jeyyar:

Hemşom sen neler yaptın bakalım :uhm:

Pıtırcığım tomurcuğum nasıl geçti düğün yakuşuklu bi delikanlı kestirdinmi gözüne :jeyyar:

Hemşom sen neler yaptın bakalım :uhm:

Ben arkadaşımın nikahına gittim bugün. Erken gitmişiz nşanlımla 2 nikah daha izledik kaydirigubbakcemile3

söz verdigim gibi.. kepenkleri aciyorum

Günaydin.. hayirli güzel bir hafta gecirmenizi diliyorum.

günaydın kızlar iyi haftalar kepenkleri açıp kaçmak olmaz fmk muhabbete bekliyoruz

günaydin.. sabah sabah sirf kepenki acmak icin nete girdim evde simdi is yerindeyim.. ´zaman buldukca sizi takip edecegi.

az kaldi 18 temmuz türkieyeye geliyorum allah izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…