ev başta sevgilimin adına alınacaktı.ama annesigil oturacaktı.taksitleri sevgilim ödeyecekti.ama kendisi askerde olduğundan kredi çekme imkanı omluyordu.bankaa gidipgelme açısından.krediyi babası çekti,evi babası kendi üzerine aldı.ve borcunu sevgilim ödeyecek. tamam evlat tabi alacak anasına babasına tabi yardım edecek.ben hiç bir laf etmem buna..ama çocuk annesigile söyledi ben ramazan sonuna evlenmek istiyorum diye.hangi ara hangi parayla evlenecez biz?oğlumuza düğün yapacaz önce onu halledelim demiyorlar. ömmür boyu borçmu ödeyecez hiç düşünmüyorlar heralde.anlamadım ben bu işi.sevgilime dedim.ailen bu sene düğün düşünmüyorlar galiba diye.ama benimki buh diyo peygamber demiyo.hayıro lurmu bu ramazan sonu kesin düğün olacak diye.ne yapacağımıda şaşırdım ben kızlar.bir haftadır kendi kendimi yiyorum.hu arada bizimkilerde tutturdu bizde o zaman senden araba istiyoruz diye.o kadar okuttuk ettik dediler.damat adayı ev alıyo ailesine sende araba al .çıldırmak üzereyim galiba.kafamçokkarıştı
yazdim listedesin arkadasim.. dügün fotogarflarini albüm yapmak kismet olursa adini ayakkabinin altinda göreceksin allahin iziniyle.
arkadaslik gönderiyorum dügünden sonra albüme ordan bakabilirsin
kızlar bende bunu aldın hisar4dan nasıl sizce bide çay bardakları hediyeydi...
Sagol canim :kedi:güle güle kullan canım.prile bayıldım :)hihoyyyt
Sagol canim opuyorumnanaktancanim güle güle kullan
bulasik sabunu cok sirinmis opuyorumnanaktan
Sagol canim, ama bende zaten KK etkilendim zemuszemuscok güzel bir düsünce canim tebrik ediyorum seni...
biz daha önce evlenen ciftlere zeytin agaci hediye etmistik...
ama senin düsündügün sekil hic aklima gelmedi, cok orijinal bir fikir.... tskler paylasimin icin a.s.
Cok hosmus gercekten cnm. Güle güle kullan :Saruboceq:kızlar benim çay setimde böyle en son bunu aldım ay hiç bitmiyo incik gıncık şeyler bile bitmiyor evden çıkana kadar bu çeyiz bitmez
evlensem artık yaa sıkıldım nişanlılıktan :çok üzgünüm: evimizde tadilatta inşallah kısa sürede tparlanırda biter işi oooofff offff Allah yardım etsin herkese hayırlı geçim versin
betaa bukeeet m.sevdaam ayakkabı terlik kına düğün, ne giyerseniz ne bulursanız; altına, çok hafif, bastırmadan, mümkünse kurşun kalemle yazılacak, bol bol yürünüp silinmesi için gerekirse kolbastı yapılacak, son derece ehemmiyet arz eden kısmet listemiz :))))
[/B][/COLOR]
Saol Ftomm Şeniz Aminn inşallahh :Saruboceq:glsnüm canım çok güzelmiş nikah şekerleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.güle güle dağıtın. o güzel cici kalemle de inşallah güzel şeylere imza atarsınız
Şenizyine şahane şeyler yaptırmışsın canım yaa
ay bi bakim dedim gidiom şimdi akşama düğüne gidicem süsleneyim belki koca bulurum:)
hadi iyi akşamlar
Saol pınarımm en güzelleri senin olsunn Şenizbetacım bayıldım herseyın çok gusel olmus opuyorumnanaktan
CAnım şekerleri aldığımız yerden aldım ama daha değişiklerini diğer şekercilerdede görmüştüm yerimsenibenayyyyy bu kalemi nerden aldınnnnn ? bayıldım ben yaaaaaaaa
:asigim:
Uff gasoline amma üzülmüştürr :sinifsinif: Ama yinede ne kadar düşünceliymiş bak opuyorumnanaktan:))) nike ayakkabı almış, ama biraz kötü hissetti kendini çünkü ilk arabaya bindiğimde ayağımdaki ayakkabıyı gördü(geçen haftasonu aldım onun haberi yoktu), güzel mi dedim, güzel ne zaman aldın dedi, geçen hafta sonu aldım, markası ne bunun dedi(tam görünmüyordu şofor mahalinden), puma dedim, hııı dedi. bununla beraber ikinciye %20 indirim vardı birtane de nike aldım dedim. Baktım bozuldu :))) aşkım kendine alışveriş yaptığından niye benim haberim yok falan dedi kızar gibi. Aşkım ne alakası var, her aldığım şeyi sana söylemiyorum ki zaten dedim ama niye kızdığını anlamadım tabi :)))) neyse daha sonra hediyeyi verirken çok uyuzsun aşkım dedi, neden dedim, aç paketi anlayacaksın dedi, açtım anladım :))))))) nike ayakkabı almış :roflol: bir çığlık attım, çok hoşuma gitti çünkü delikafadulden ben ayakkabı severim de birazcık kaydirigubbakcemile3
değiştirme kartı var bu arada, zaten numarası küçük geldi, değiştirmeye gidicem, belki başka bişey alırım.
Ben bunlardan almadım hiç ama gümüşlükte güzel durur yerimsenibenarkadaşlar bende bugün bernardodan misafir badaklarımı aldım.tam olarak hepsinin görüntüsünü bulamadım ama model olarak bu.... 12 subardağı, 12 şarap bardağı, 6 adet limonata bardağı ve bir de aynı burdakşnden karaf. model olarak nasıl ? beğendinizmi ? çok daha güzel modeller var ama onlar yaldızlıydı ben makineye girsin diye sırf cam almayı tercih ettim
bunu da eve aldık.ben mikrodalgada patlamış mısır yapmaya bayılıyorum da.tchibo dan aldım. mikrodalgada patlamış mısır pişirme kabı :)
Yok canım hazır aldık nikah şekerci amca jest yaptı fiyatını yarıya indirdi aldık bide bize kapı süsü hediye verdi opuyorumnanaktan Anı defteri ablam çok istedi almak ama ben onu günlük niyetine kullanırdım kaydirigubbakcemile3 Gene alıcakmış çocuğum olunca günlük tutucakmışım ona özel :kedi:Hemşom herşeyin bir harikaaaHele kalem çok şirin ben de böyle kalem istiyorum anı defteri için. Sepet de çok güzelmiş. Onu da mı sen süsledin hazır mı yoksa? Hepsini güle güle kullan, dağıt, imzala kaydirigubbakcemile3
Aslında yapmayı düşünmedim değil ama nişanlım yorma artık kendini alalım gitsin dedi kaydirigubbakcemile3 Benimkine ben çok şaşırdım oda atmaz sanıyordum ama şirin olunca onunda hoşuna gitti hem büyük kocaman bişi değil hakketen atarmısın bunla imza dedim neden olmasın çok güzel dedi kaydirigubbakcemile3 Şaşırrdımm sengözlerimebaksanab İnşallah seninkide fikir değiştirir yerimseniben
Beta hepsi çok şirin ya mükemmel olmuş kalemi senmi yaptın canım?
Ben tüylü kalem alalım nikah kıyılırken onunla imza atalım dedim nişanlıma oda istemem o ne dedi
çok tatlı ama benim çok hoşuma gidiyor
Benda anı defteri yaptım kendim çok tatlı oldu memlekette kaldı düğünden sonra ancak resim çeker eklerim.
kaydirigubbakcemile3 senin için söz kolbastı oynucam nikahta kaydirigubbakcemile3
1.yeliz
2:Zarif
3.Reyhan
4.Deniz
5.nereus
6.Bahar
7.Gülcan
8.pınar
9.sinem
10.ayşegül
11.tuba(la....)
betaa bukeeet m.sevdaam ayakkabı terlik kına düğün, ne giyerseniz ne bulursanız; altına, çok hafif, bastırmadan, mümkünse kurşun kalemle yazılacak, bol bol yürünüp silinmesi için gerekirse kolbastı yapılacak, son derece ehemmiyet arz eden kısmet listemiz :))))
Saol lahanam en kokoşları senin olsunn yerimseniben Şenizbeta canım çok şeker şekerlerin hepsi birbirinden güzel kalemin ve sepetin.hayırlı olsun...
Çok hoşmuşş şık ve güzel yerimsenibenkızlar bende bunu aldın hisar4dan nasıl sizce bide çay bardakları hediyeydi...
SEninkide güzelmişş yerimsenibenkızlar benim çay setimde böyle en son bunu aldım ay hiç bitmiyo incik gıncık şeyler bile bitmiyor evden çıkana kadar bu çeyiz bitmez
evlensem artık yaa sıkıldım nişanlılıktan :çok üzgünüm: evimizde tadilatta inşallah kısa sürede tparlanırda biter işi oooofff offff Allah yardım etsin herkese hayırlı geçim versin
Pıtırcığım tomurcuğum nasıl geçti düğün yakuşuklu bi delikanlı kestirdinmi gözüne :jeyyar:
Hemşom sen neler yaptın bakalım :uhm:
Pıtırcığım tomurcuğum nasıl geçti düğün yakuşuklu bi delikanlı kestirdinmi gözüne :jeyyar:
Hemşom sen neler yaptın bakalım :uhm:
benim listem
sinem
fulya
zarif
nihal
reyhan
yeliz
tuba
mehtap
zeynep
nazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?