Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Annem Babam nezamandan beri türkiyede yasiyorlar, böyle ayri olmak zor aklim sürekli onlarda annemin rahatsizliklari hastaliklari var allahim dua ediyorum annemi babami sevdiklerimi hepimizi korusun.

kizlar sizden ricam bugün güzel güzel fotolar koyunda az icimiz acilsin

ben izleyemiyorum..sirket kapatmis siteyi..
sitelerin %90 kilitli KK yi unutmuslar )

günaydın çeyizci fıstıklar güzeller

Tubiş noldun sen böleeee delikafadulden

kızlar bu hafta sonu gelinlik işini en sonunda netleştirdimmm o kadar mutluyum ki anlatamam. benim istediğm gelinliğin biraz daha değişiği olacak nettek resmi bir türlü kaydedemiyorum becerince göstereceğim

hafta sonu çokı yoğun geçti
nişanlımın ailesinin tanıdının oğlu tır şoförü ve almanya ya gidiyor du pazar günü kolilerle felan uğraştık ay ama en sonunda yetiştirdik

çeyizimin büyük bir kısmı almanya yolunda :a015:

birde iki arada bir derede bunu da aldık ki kolilerle beraber gitsin diye

165 TL dainty home

croiselle; örtünün renkleri çok şeker kurdela nakışımı üstündekiler.

nickimi değiştirdim. işyerinde sayfaları açık bırakıyorum yerimde olmayınca tehlikeli olabiliyor. o yüzden değiştirdim.

tubişim ben anlamam valla kurdele nakışımı değil mi ama saten kumaşından yapmışlar sanırsam
birde yıkanabilir olması çok güzell

croiselle hayırlı olsun cnm çok cicoşşş
sen almanyayamı gelingidiyorsun tatlım ?

teşekkür ederim tatlımm
evet almanya ya gidiyorum benn :lepi:

Günaydın kızlar, iyi haftalar.

ben tubiS .

ne oldu yawruşum sanaa :uhm:

kızlar hani herşeyde bir hayır vardır derler ya ne kadar doğru bir söz olduğunu daha iyi anladım dün...
bizim önümüzde iki seçenek vardı ya ayın 5 de yani dün düğün yapacaktık yada hafta içi olan 16 temmuz perşembe ben hafta sonu diye 5 ini çok istiyordum aşkımda 16 sını istiyordu maaş almış olsun diye. neyse 16 sı oldu düğün tarihimiz. ve dün burayı sel götürdü. :1shok: resmen şimşek fırtına ve sel boyutunda yağmur. edimki allahın sevgili kuluymuşum a.s İnşallah düğün günümde yağmaz kızlar dua edin bana:1rolleyes: Kocaelinin havasına hiç güven olmuyor. Yaz ayında bile böyle yağmur çamur alışkınız biz :çok üzgünüm:

Günaydın çeyizci fıstıklar..
haftasonu birsürüüü yazmışsınız, geçmişi okuyamadım yaa :ecrin_bebek:

çiçekler öyleye benziyor ama değil galiba satenden çiçek yapmışlar.
güle güle kullan canım.

gelinlikte istediğin modelden çokmu farklı oldu :uhm:

burcum, benim isteğimle değişti suikast falan değil opuyorumnanaktan
yağmur İstanbulda da yağmış ama bizim semte hiç yağmadı bazı yerleri sel götürmüş.

burcu evet dün haberlerde gördüm kocaeliyi sel götürmüş bir de bi olay olmuş biri ölmüştü sanırım aklıma geldin sende Kocaeli deyince

mandalinam günaydın canımın içi
detaylı resim istiyoruz ama yaaaa

canım çok teşekkür ederim tekrar

gelinliğim üst modeli aynı olcak istediğim gibi ve her tarafı da dantelli olcak hele br prova ya gideyim resim çekeceğimmm

tubişcim nickinden alakasız ama aklıma kiwi geldi canım çekti zemuszemus

ışılım hadi hayırlısı canımcım, gelinliğini halletmişsin. Eminim çoook cici bişidir senin gibi. ınşallh bizde görürüz. çeyizlerinde gidiyormuş :sinifsinif: zaman su gbi geçiyor gerçekten...

eccu canım çok tatlı olmuş kelebekler mufağına çok yakışmış bayıldımmm..
biz kiracıyız adamın duvarlarına zarar vermeyelim diye diye yapamadım sticker içimde kaldı. :)

buketcim bende takma kirpik, tırnak her ne varsa almıştım ama hiç birini kullanmadım. Tırnakları kesinlikle gellinlere tavsiye etmiyir kuafor çünkü sabahtan akşama kadar takılı olacak ve sıccaktı-soğuktu dayanmıyorlarmış. Bana tavsiye etmediler, olmadık yerde rezil olursun didiler. Benim kirpiklerim olduğundan daha güzeeel yapılınca takma kirpik sevdamdanda wazgeçtim artık..

burcum tabi hayırlısı olsun kuzum. ınşallh güllük gülistanlık günşeli bi hava olur 16sında.

Son düzenleme:
günaydın kızlar :) iyi haftalar herkese

ben cumartesi günü söz için etek ve ayakkabı aldım çok şükürr :) içimden tasa gitti

ışılcım elimizde çok az foto var en belirgin olanları ekledim buraya :) hele bi ulaşsın eklicem hemen buraya kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…