buketin yokluğu nasıl farkediliyor yaa geçen gün sonmuş işyerinde
günaydın çeyizci fıstıklar güzeller
Tubiş noldun sen böleeee delikafadulden
kızlar bu hafta sonu gelinlik işini en sonunda netleştirdimmm o kadar mutluyum ki anlatamam. benim istediğm gelinliğin biraz daha değişiği olacak nettek resmi bir türlü kaydedemiyorum becerince göstereceğim
hafta sonu çokı yoğun geçti
nişanlımın ailesinin tanıdının oğlu tır şoförü ve almanya ya gidiyor du pazar günü kolilerle felan uğraştık ay ama en sonunda yetiştirdik
çeyizimin büyük bir kısmı almanya yolunda :a015:
birde iki arada bir derede bunu da aldık ki kolilerle beraber gitsin diye
165 TL dainty home
inş düğün günün günlük güneşlik olur.opuyorumnanaktanne oldu yawruşum sanaa :uhm:
kızlar hani herşeyde bir hayır vardır derler ya ne kadar doğru bir söz olduğunu daha iyi anladım dün...
bizim önümüzde iki seçenek vardı ya ayın 5 de yani dün düğün yapacaktık yada hafta içi olan 16 temmuz perşembe ben hafta sonu diye 5 ini çok istiyordum aşkımda 16 sını istiyordu maaş almış olsun diye. neyse 16 sı oldu düğün tarihimiz. ve dün burayı sel götürdü. :1shok: resmen şimşek fırtına ve sel boyutunda yağmur. edimki allahın sevgili kuluymuşum a.s İnşallah düğün günümde yağmaz kızlar dua edin bana:1rolleyes: Kocaelinin havasına hiç güven olmuyor. Yaz ayında bile böyle yağmur çamur alışkınız biz :çok üzgünüm:
günaydın herkese
evet canım ya aynen öyle.. ktüydü hava şimdde hiç bir şey olmamaış gibi güneşli fisfisfisburcu evet dün haberlerde gördüm kocaeliyi sel götürmüş bir de bi olay olmuş biri ölmüştü sanırım aklıma geldin sende Kocaeli deyince
mandalinam günaydın canımın içi
detaylı resim istiyoruz ama yaaaa
canım çok teşekkür ederim tekrar
gelinliğim üst modeli aynı olcak istediğim gibi ve her tarafı da dantelli olcak hele br prova ya gideyim resim çekeceğimmm
:Saruboceq: inşallah canımcımtubişcim nickinden alakasız ama aklıma kiwi geldi canım çekti zemuszemus
ışılım hadi hayırlısı canımcım, gelinliğini halletmişsin. Eminim çoook cici bişidir senin gibi. İnşallh bizde görürüz. çeyizlerinde gidiyormuş :sinifsinif: zaman su gbi geçiyor gerçekten...
eccu canım çok tatlı olmuş kelebekler mufağına çok yakışmış bayıldımmm..
biz kiracıyız adamın duvarlarına zarar vermeyelim diye diye yapamadım sticker içimde kaldı. :)
buketcim bende takma kirpik, tırnak her ne varsa almıştım ama hiç birini kullanmadım. Tırnakları kesinlikle gellinlere tavsiye etmiyir kuafor çünkü sabahtan akşama kadar takılı olacak ve sıccaktı-soğuktu dayanmıyorlarmış. Bana tavsiye etmediler, olmadık yerde rezil olursun didiler. Benim kirpiklerim olduğundan daha güzeeel yapılınca takma kirpik sevdamdanda wazgeçtim artık..
burcum tabi hayırlısı olsun kuzum. İnşallh güllük gülistanlık günşeli bi hava olur 16sında.
günaydın kuzum:1hug:günaydın herkese
mandalincimmm sağol canım benimnmmm
buketin yokluğu nasıl farkediliyor yaa geçen gün sonmuş işyerinde
kızlar bu hafta sonu gelinlik işini en sonunda netleştirdimmm o kadar mutluyum ki anlatamam. benim istediğm gelinliğin biraz daha değişiği olacak nettek resmi bir türlü kaydedemiyorum becerince göstereceğim
nişanlımın ailesinin tanıdının oğlu tır şoförü ve almanya ya gidiyor du pazar günü kolilerle felan uğraştık ay ama en sonunda yetiştirdik
165 TL dainty home
nickimi değiştirdim. işyerinde sayfaları açık bırakıyorum yerimde olmayınca tehlikeli olabiliyor. o yüzden değiştirdim.
ne oldu yawruşum sanaa :uhm:
kızlar hani herşeyde bir hayır vardır derler ya ne kadar doğru bir söz olduğunu daha iyi anladım dün...
bizim önümüzde iki seçenek vardı ya ayın 5 de yani dün düğün yapacaktık yada hafta içi olan 16 temmuz perşembe ben hafta sonu diye 5 ini çok istiyordum aşkımda 16 sını istiyordu maaş almış olsun diye. neyse 16 sı oldu düğün tarihimiz. ve dün burayı sel götürdü. :1shok: resmen şimşek fırtına ve sel boyutunda yağmur. edimki allahın sevgili kuluymuşum a.s İnşallah düğün günümde yağmaz kızlar dua edin bana:1rolleyes: Kocaelinin havasına hiç güven olmuyor. Yaz ayında bile böyle yağmur çamur alışkınız biz :çok üzgünüm:
buket burda ya:1ninca:
O kadar süslenmeye bulamadın mı :mymeka: lülülülülülükız sorma bulamadımama düğün güzeldii
kaydirigubbakcemile3 senin için alıştırma olmuştur kaydirigubbakcemile3Ben arkadaşımın nikahına gittim bugün. Erken gitmişiz nşanlımla 2 nikah daha izledik kaydirigubbakcemile3
:1ninca: Kız bari kolay bişe seçeydin ne demekki bu :uhm:Günaydın kızlar, iyi haftalar.
ben tubiS .
Işıl örtün çok güzell fiyatıda :lepi: İyi günlerde kullan canım :1hug:günaydın çeyizci fıstıklar güzeller
165 TL dainty home
Walla Allahın sevgili kuluymuşunn :1hug: Ballı burçişimm benimm Şenizne oldu yawruşum sanaa :uhm:
Mandilin fıstığı şekerii hoş geldinn ŞenizGünaydın çeyizci fıstıklar..
haftasonu birsürüüü yazmışsınız, geçmişi okuyamadım yaa :ecrin_bebek:
Günaydınn arsimam Şenizgünaydın herkese
Günaydın Herkese. İyiHaftalar...
Günaydın kızlar, iyi haftalar.
ben tubiS .
cnm benmkı yataklı ıstemedı koltukları kaba duruyor dıye hep kcuuk koltuk ıstedıben yataklı alırım cunku mısafr gelır onun ve benım aılem uzaktaya o yuzden yatak odamıda bazalı ıstıyom yoksa nere koycam onca nevrsımı
canım kendi özel albümünde eşyaları ve bence çok şıklar
hanı eklesenegünaydın kızlar :) iyi haftalar herkese
ben cumartesi günü söz için etek ve ayakkabı aldım çok şükürr :) içimden tasa gitti
ay alışması çok zor olacak :bbo:
tubişcim nickinden alakasız ama aklıma kiwi geldi canım çekti zemuszemus
günaydın canım, kivi birazcıkta ekşimsi olursa çok güzel olurdu zemuszemus
günaydın çeyizci fıstıklar güzeller
165 TL dainty home
betacım nikah şekerin ve kalemin çok güzel kalemi nerden aldın kendinmi yaptın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?