Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nasil bir sey evli olmak..?
Ben nezamandan beri ailemden uzak yasiyorum. Esime calisacak bir is bulsak en büyük derdimiz bu suan. Allahim insallah bize yardim eder bize de bir yerden bir kapi acar icimde cok büyük bir dert

günaydınn tızlaarrr..betacım nikah şekerlerin,imza kalemin çok şıklar canım yerimseniben
mandilin saol cnm daha güzelleri senin olsun inş. çıkardıktan sonra iz yapmıyo sanırım yerimseniben

ehehe benimkinin aynısı çok severek almıştımmm:lepi:
ne kadar şimdiki fiyatı cnm
?

Baberko tot makinesinin markası iyi kendide iyidir bence nekadar?

177 Liradan 140 a düşmüş kızlar.

güzelim çok şık bir elbise giymelisin.o tip yerlerde acayip havalı insanlar oluyor.muhakkak kuaföre git şekerimmmm

ctesi nişanlıcımla tam dizimin üstünde dar kapri aldım üstünede adil ısıktan şık bi badi aldım içime sindi gidersek onu giycem :)

AA bu arada günaydınlar

buket burda ya:1ninca:

evet canım ya aynen öyle.. ktüydü hava şimdde hiç bir şey olmamaış gibi güneşli fisfisfis

ama evden girecek buket merak etme canım :1hug:

teşekkür ederim kızlar da ben şey demek istemiştim hani sabah gelir gelmez yazıyodu ya buket ondan didim şakkıdı

Almanyaya gelin geliyorsun demek.. hayirli olsun canim. Almanyda nerde yasicaksiniz.

TIR´ ne güzel ayarlamisiniz bendimde türkiyede ceyizlerim var getiremiyorum

eischtaett tarafında bir yerde canım
evet tanıdık olunca iyi oldu

6 gün kaldıı :1ninca: heyecandangeberenbetasmileyı

ya aklıma gelmişken
ben şimdiden çok heyecanlıyım düğün günü napıcammm
ya bayılırsam heyecandan
o kadar insanın içine çıkacak olmak delli ediyor beni şimdiden
sakinleşmek için ne yapmak lazım acaba
bir şişe içip mi çıkayım :lepi:

Son düzenleme:

btti dün bitti temizlik :sm_cool: sadece koltuklar kaldı yıkıycam onlarıda yarın bitecek. aşkısımda yarın sokak kapımızı boyıycak:1rolleyes: kartonpiyerleri boyıycak çarpmadan ötürü bzı yerleri deforme olmuşta. halılarıda yıkamacıya gönderdik zaten. onlarda yarın gelecek. yani yarın işler bitiyor anlayacağınız. a.s bu gün büyük gün son defa gelinlik provasına gidicez:sm_cool: sonra mandal bulduğuzu söylemiştim ya onların şiirlerini yazmak için renkli kartonlar alıcaz. araba süsü için gelinle damat şeklinde peluş arıycaz. vee düğün için aşkımın aklına parlak bir fikir geldi ondan alıcaz. durun resmini ekliyim. şte kızlar bu günkü plan böyle....

mandilin;7826970[COLOR="Red" .!.:
betacım[/COLOR], teşekkür ederim canım. öpüyorum seniii Şeniz
buarada kim alıntı etmiş kııı
Walla hatırlamıyorum ama sende resmini kaldırmamışsın ebey bi gerilerde kalmıştı :uhm:
günaydınn tızlaarrr..betacım nikah şekerlerin,imza kalemin çok şıklar canım yerimseniben

Tşk ederim gelinciğimm Şeniz

Ben napimm acaba içimden şarkımı söylesem napsam neler düşünsem ben içkide içmiyorum dişim ağrıyor bahanesiyle rakımı koysam ağzıma kaydirigubbakcemile3
sonrada içelimmm güzelleşelimm derr ortalığı birbirine katarmışımm kaydirigubbakcemile3

Nikin zormuş kolay bi nick olsaymış demek istedim kaydirigubbakcemile3

olarr Şeniz İlk önce ne nasihatında bulunursunn :jeyyar:

tubis denir canım yine ben msjlarda görünmesin diye değiştirdim.

işte kızlar biz giriş yaparken sağlı sollu bunlardan üfleyecek bir kaç kişiizemuszemus

bunların tabancaları çıktı daha hızlı ve çok baloncuk çıkartıyor.

cok sagol cnm bnmmmm

hanı eklesene

ya amma konusmussunuz bu hafta sonu,
muabbetın evınede bakayım bi

kızlar çok konuşmuş gerçekten bende oku oku anca bitirdim kafamçokkarıştı

eteğim pek belli olmamış ki canım :S ekleyim ama

işte kızlar biz giriş yaparken sağlı sollu bunlardan üfleyecek bir kaç kişiizemuszemus

geçen gün çarşıda dolanırken bu baloncukların su tabancası gibi olanını gördüm bir amca satıyordu seyyar olarak. tabanca gibi ya sıktıkça balonlar çıkıyor hemde bir sürü onlardan araştır derim

Ohh maşallah hazırlıklar bitiyorr :teytey:
İnşallah gelinliğin beklediğinden daha güzel olur burçişimm Şeniz

Burcuu yakın olsaydık sana bizim veletleri getirirdim bunlardan sabaha kadar hiç bıkmadan üflerlerdii benim ufaklık yiğenlerim bayılıyor bunlara kaydirigubbakcemile3

bu arada acayip uykum var birde bynum tutulmuş sağ sol dönemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…