Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nasil bir sey evli olmak..?
Ben nezamandan beri ailemden uzak yasiyorum. Esime calisacak bir is bulsak en büyük derdimiz bu suan. Allahim insallah bize yardim eder bize de bir yerden bir kapi acar icimde cok büyük bir dert

harikaa opuyorumnanaktan
sewdiceğin yanındaysa şiddetle tavsiye edilir.
canım birazcık iş-yemek-sevdiceğine zaman- eğlence-temizlik koşturmaca oluyor ama katlanılır şeyler..
İnşallh Allahım yardım eder, nişanlın çook iyi bir iş bulur canım, inşallh Allah evlenenlere yardım ediyor bunu unutma canım. Şeniz

kızlar günaydın. . .hepinize iyi haftalar diliorum. . .
hafta sonu çeyizimi götürdüğümü yazmştm . insanın kendi evi olduğu içinmi bilmem sabahtan akşama kadar çalışmamıza rağmen o gün üzerimde hiç yorgunluk yoktu.. . hep bişeylerle uğraşmk istiyodm .herşey çok güsel oldu .bu hafta beyaz eşyalarımda kurulursa çok iyi olucak . .bi kaç eksik şeyleride bu hafta nişanlım halledicek. biz çeyiz sererken aşkitom işten izin alıp 10 dakkalığına geldi . yatak odamıza girdi . dolapların içinde benim kıyafetlerimi görünce gözlerimi oldu canımın ötesinin . . çok garip hissetmiş :asigim:

gözün aydin canim.. hayirli olsun..

bende yatak odasi kurulurken bi tuhaf olmustum

Konuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (23 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
parpalm, aybuer, baberko, bunebu, burcuözge+, croiselle, densem, eccu+, esmy+, Eudorabeta+, fmk+, Gasoline, herseyguzelolacak, ikraaa, khhiwa+, mandilin+, pıtırcık85+, p_nr+, reyhan85, Selen_Ay, seppirose, sinay21, VAZGECILMEZIM

herkes burda

Ben geldiiiimmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yoğun, yorucu bir o kadar da eğlenceli evlilik hazırlığı ve 1 haftalık balayından sonra yine aranızdayım profilime msj bırakan ve benim okuyamadığım iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım benim ŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.

yorgunluklar sonradan çıkar. ceyranda falan kalmamay dikkat et tam düğün zamanı hasta olablirsin.
Hayırlı olsun herşeyin. eksiklerde tamamlanır.
Ömür biter evin eksiği bitmez.

Şeniz ne demek şekercim :)

:roflol::roflol::roflol: Kız allah iyiliğini versin gecenin bi vakti kopardın beni :roflol::roflol::roflol:
Şeniznapiyim, işimizi şansa bırakamayız dimi :roflol:

çok üzüldü canım benim yaa, ama ben moralini yerine getirdim :jeyyar: biraz şirinlik, azıcık maymunluk falan, keyfini yerine getirdim kaydirigubbakcemile3

kolbastı için de teşekkür ederim canım, sulfata da dedim ya, işimizi şansa bırakamayız artık, bak 29dan gün aldım dün delikafadulden

mis mis bir taze gelinimiz daha gelmiş hoşgeldinnn

sinaay, hoşgeldin kuşum, nasılsın? eşin nasıl? gerçi sesin güzel geliyo, güzel geçmiş sanırım kaydirigubbakcemile3

arsi, canım senin kaynının düğünü geçen haftasonumuydu yoksa önümüzdeki mi karıştırrdım unuttum ben -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…