nasil bir sey evli olmak..?
Ben nezamandan beri ailemden uzak yasiyorum. Esime calisacak bir is bulsak en büyük derdimiz bu suan. Allahim insallah bize yardim eder bize de bir yerden bir kapi acar icimde cok büyük bir dert
işte kızlar biz giriş yaparken sağlı sollu bunlardan üfleyecek bir kaç kişiizemuszemus
kızlar günaydın. . .hepinize iyi haftalar diliorum. . .
hafta sonu çeyizimi götürdüğümü yazmştm . insanın kendi evi olduğu içinmi bilmem sabahtan akşama kadar çalışmamıza rağmen o gün üzerimde hiç yorgunluk yoktu.. . hep bişeylerle uğraşmk istiyodm .herşey çok güsel oldu .bu hafta beyaz eşyalarımda kurulursa çok iyi olucak . .bi kaç eksik şeyleride bu hafta nişanlım halledicek. biz çeyiz sererken aşkitom işten izin alıp 10 dakkalığına geldi . yatak odamıza girdi . dolapların içinde benim kıyafetlerimi görünce gözlerimi oldu canımın ötesinin . . çok garip hissetmiş :asigim:
kızlar günaydın. . .hepinize iyi haftalar diliorum. . .
hafta sonu çeyizimi götürdüğümü yazmştm . insanın kendi evi olduğu içinmi bilmem sabahtan akşama kadar çalışmamıza rağmen o gün üzerimde hiç yorgunluk yoktu.. . hep bişeylerle uğraşmk istiyodm .herşey çok güsel oldu .bu hafta beyaz eşyalarımda kurulursa çok iyi olucak . .bi kaç eksik şeyleride bu hafta nişanlım halledicek. biz çeyiz sererken aşkitom işten izin alıp 10 dakkalığına geldi . yatak odamıza girdi . dolapların içinde benim kıyafetlerimi görünce gözlerimi oldu canımın ötesinin . . çok garip hissetmiş :asigim:
Bellİ bellİ cnm ustune beyaz gomlekmİ?
sinay hoşgeldin cnm
Şeniz ne demek şekercim :)
gasoline olsun iki tane olsada boşver be güzel hediye seçmiş maaşallah.ben biraz erkeklerin aldığı hediyelerden korkarımda.aslında zor bişiy hediye almak,karşındakini çözmüş olmak.ya da ben kendi düşündüğüm gibi şeyler alamadığımdandır karşı taraftan .ne şanssız bir kızım yahu...
ayrıca sölemeden geçmeyeyim .ayakkabı altına benide yazın demedim bir baktım eklemişsin beni.sağol kuşum düşündüğün için opuyorumnanaktan
Şeniznapiyim, işimizi şansa bırakamayız dimi :roflol::roflol::roflol::roflol: Kız allah iyiliğini versin gecenin bi vakti kopardın beni :roflol::roflol::roflol:
çok üzüldü canım benim yaa, ama ben moralini yerine getirdim :jeyyar: biraz şirinlik, azıcık maymunluk falan, keyfini yerine getirdim kaydirigubbakcemile3Uff gasoline amma üzülmüştürr :sinifsinif: Ama yinede ne kadar düşünceliymiş bak opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 senin için söz kolbastı oynucam nikahta kaydirigubbakcemile3
güldürdün kız benii Allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3 Şeniz Yazıcam ismini fotosunuda çekip koyucam sengözlerimebaksanab
işte kızlar biz giriş yaparken sağlı sollu bunlardan üfleyecek bir kaç kişiizemuszemus
yoook esmacım eklemedim.Mandİln resım ekledınmı baskaaa
olarr Şeniz İlk önce ne nasihatında bulunursunn :jeyyar:
Ben geldiiiimmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yoğun, yorucu bir o kadar da eğlenceli evlilik hazırlığı ve 1 haftalık balayından sonra yine aranızdayım profilime msj bırakan ve benim okuyamadığım iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım benim ŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.
gözün aydin canim.. hayirli olsun..
bende yatak odasi kurulurken bi tuhaf olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?