kız bunun otomatik makinası yokmu yorma insancıkları:)
yorgunluklar sonradan çıkar. ceyranda falan kalmamay dikkat et tam düğün zamanı hasta olablirsin.
Hayırlı olsun herşeyin. eksiklerde tamamlanır.
Ömür biter evin eksiği bitmez.
[ı]kızlar günaydın. . .hepinize iyi haftalar diliorum. . .
Hafta sonu çeyizimi götürdüğümü yazmştm . Insanın kendi evi olduğu içinmi bilmem sabahtan akşama kadar çalışmamıza rağmen o gün üzerimde hiç yorgunluk yoktu.. . Hep bişeylerle uğraşmk istiyodm .herşey çok güsel oldu .bu hafta beyaz eşyalarımda kurulursa çok iyi olucak . .bi kaç eksik şeyleride bu hafta nişanlım halledicek. Biz çeyiz sererken aşkitom işten izin alıp 10 dakkalığına geldi . Yatak odamıza girdi . Dolapların içinde benim kıyafetlerimi görünce gözlerimi oldu canımın ötesinin . . çok garip hissetmiş :asigim: [/ı]
ben geldiiiimmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Yoğun, yorucu bir o kadar da eğlenceli evlilik hazırlığı ve 1 haftalık balayından sonra yine aranızdayım profilime msj bırakan ve benim okuyamadığım iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım benim şenizşenizşeniza.s.a.s.
Ben geldiiiimmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yoğun, yorucu bir o kadar da eğlenceli evlilik hazırlığı ve 1 haftalık balayından sonra yine aranızdayım profilime msj bırakan ve benim okuyamadığım iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım benim ŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.
:roflol: hiç fena olmazdı :roflol:Ohh maşallah hazırlıklar bitiyorr :teytey:
İnşallah gelinliğin beklediğinden daha güzel olur burçişimm Şeniz
Burcuu yakın olsaydık sana bizim veletleri getirirdim bunlardan sabaha kadar hiç bıkmadan üflerlerdii benim ufaklık yiğenlerim bayılıyor bunlara kaydirigubbakcemile3
yoğun, yorucu bir o kadar da eğlenceli evlilik hazırlığı ve 1 haftalık balayından sonra yine aranızdayım profilime msj bırakan ve benim okuyamadığım iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım benim ŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.
Aldım aldımm yerimseniben Yok kız kalmazsın evde bak bizde yazalım nasıl açılacak kısmetin kaydirigubbakcemile3günaydın canlarımmm
crosss yatak örtün pek cici
kız beta sende o ayakkabı listesini aldın dimi,bu arada valla benim kısmetim kapalı galiba:))
hımm ok yerimsenibentubis denir canım yine ben msjlarda görünmesin diye değiştirdim.
kaydirigubbakcemile3 Öyle tabii mümkününce ufak yazıcam merak etme yerimsenibenŞeniz ne demek şekercim :)
Şeniznapiyim, işimizi şansa bırakamayız dimi :roflol:
çok üzüldü canım benim yaa, ama ben moralini yerine getirdim :jeyyar: biraz şirinlik, azıcık maymunluk falan, keyfini yerine getirdim kaydirigubbakcemile3
kolbastı için de teşekkür ederim canım, sulfata da dedim ya, işimizi şansa bırakamayız artık, bak 29dan gün aldım dün delikafadulden
hayır kelimesini daha sık kullanın :jeyyar:
Günaydınn pınarcık Şenizgunaydın herkese
kaydirigubbakcemile3:roflol: hiç fena olmazdı :roflol:
kızlar cok yoğundummmm yaa gerı sayfalara artık bı ara bakcamm
sınayım h geldınnnn
galba bız kasımda nışan değil düğün yapcaz-tatlicadiarzu-
Günaydın kızlar, iyi haftalar.
ben tubiS .
günaydın kızlar :) iyi haftalar herkese
ben cumartesi günü söz için etek ve ayakkabı aldım çok şükürr :) içimden tasa gitti
Kızlar, şu kol düğmelerini nerde yaptırmıştınız gümüşçüde filan mı? Ne zamandır istiyorum yaptırmayı düğün öncesi hazır olsun
sulfatcım bende yaptrcam
bıde bız 22 kasımı nışan ıstıyoruz benım uşağun doğum gunu o gune özel ne yapabılırım acep
otomatiğinin ne gibi bir eğlencesi olabilirki önemli olan insanların üflemesiii opuyorumnanaktan
mis mis bir taze gelinimiz daha gelmiş hoşgeldinnn
sinay hoşgeldin tatlım. a.s.
herşey yolundamı taze gelin nasılsın opuyorumnanaktan
sinaay, hoşgeldin kuşum, nasılsın? eşin nasıl? gerçi sesin güzel geliyo, güzel geçmiş sanırım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?