Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar günaydın
ne var ne yok
morçilek ve kimdi evlenenler
umarım herşey çok güzel geçmiştir

yorgunluklar sonradan çıkar. ceyranda falan kalmamay dikkat et tam düğün zamanı hasta olablirsin.
Hayırlı olsun herşeyin. eksiklerde tamamlanır.
Ömür biter evin eksiği bitmez.

çok haklısın hayatm . . . eşya olarak bi eksiğimz yokta sağolsun ev sahibimiz hiçbişeyle ilgilenmio.dengesiz adam aspiratörü bile sökmüş kötükedihüso

ay neguzel yaaaa

aaa hosgeldın fıstk neguzel bu evlılık ya heycanı bıtmıyor evlenmeden once sonra hep yenı heycanlar

mandılının resımleırnı goremeden senınkılerımı gorcez kızz?

sinaycığım hoşgeldin canım. . hayırlı olsun .inşallah bi ömür boyu bi yastıkta kocarsınız. her gününz bi öncekinden daha güsel olur. ve dilerimki yüzünüzden gülückler hiç eksik olmzopuyorumnanaktan

:roflol: hiç fena olmazdı :roflol:

canımmmmmmmm hoşgeldinnnnnnn:teytey:
taze gelin seni nasıl gidiyor evlilik bakalım :1hug:

kızlar cok yoğundummmm yaa gerı sayfalara artık bı ara bakcamm
sınayım h geldınnnn

galba bız kasımda nışan değil düğün yapcaz-tatlicadiarzu-

günaydın canlarımmm
crosss yatak örtün pek cici
kız beta sende o ayakkabı listesini aldın dimi,bu arada valla benim kısmetim kapalı galiba:))
Aldım aldımm yerimseniben Yok kız kalmazsın evde bak bizde yazalım nasıl açılacak kısmetin kaydirigubbakcemile3
tubis denir canım yine ben msjlarda görünmesin diye değiştirdim.
hımm ok yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 Öyle tabii mümkününce ufak yazıcam merak etme yerimseniben
hayır kelimesini daha sık kullanın :jeyyar:

Hımm CADIARZU Demesinler noldu bu kıza herşeye evet diyor kaydirigubbakcemile3

Kızlar, şu kol düğmelerini nerde yaptırmıştınız gümüşçüde filan mı? Ne zamandır istiyorum yaptırmayı düğün öncesi hazır olsun

düğündaşımm ben DB design da yaptırdım netten araştır istersen çok beğendim 69 tl ydi
baş harflerimizi yazdırdım

sulfatcım bende yaptrcam
bıde bız 22 kasımı nışan ıstıyoruz benım uşağun doğum gunu o gune özel ne yapabılırım acep

ben hiç anlamam sürpriz yapmaktan yaa kafamçokkarıştı

sinaycım hoşgeldin canımmm
umarım herşey güzel geçmiştir

mis mis bir taze gelinimiz daha gelmiş hoşgeldinnn

sinay hoşgeldin tatlım. a.s.
herşey yolundamı taze gelin nasılsın opuyorumnanaktan

sinaay, hoşgeldin kuşum, nasılsın? eşin nasıl? gerçi sesin güzel geliyo, güzel geçmiş sanırım kaydirigubbakcemile3

bir heyecan bir koşturma nasıl geçti anlayamadık valla hayal gibi geldi geçti bazen eşimle sabah gözümüzü açıp şimdi biz evlendik mi bu ev bizim mi falan diyoruz sanırım daha rüyadan uyanamadıkkafamçokkarıştıama hafta sonu 400 liralık market alışverişinden sonra evlendiğimize inanır olduk :roflol::roflol:tabi eve gelip onları yerleştirmekte cabası en komiği bu sabahtı erkenden kalkıp kocişime kahvaltı hazırlıyım dedim neyse masayı donattım sonra bir baktım evde ekmek yokk:roflol::roflol::roflol:eşim geldi mutfağa vay bee evlilik bu olsa gerek dedi:roflol::roflol::roflol::roflol:

selen cok şıklar cnm

esma evt koltuk guzel ama kaba ben alamam onu sanırım

burcu cok sanslısın cnm

ayy daha kımler vardı unuttum kafam cok karısıkta

sınayımmm h geldın cnm
vazgecılmezım darısı bana ınş kendı yuvan gıbısı yoktr eksıklerde olsa
komşum h geldınnn

cok acım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…