Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

GÜNAYDIN KIZLAAAR :)

songacım güle güle kullan. a.s.
abartılacak bi tülü yok bence sade ve güzel.
beyaz olmasıda ayrı bi güzellik katıyor.
Yatak örtüsünü bende beyaz almayı çok istiyorum ama cesaret edemiyorum.

bende dün bernardodan bu şamdanı aldım. başka biyerde küçük siyahlı mumluklar gördüm. onlarıda alıcam bunla takım yapıcam:))) fotoğrafta acaip çıkmış normalde dahada güzel.

aa bunun teklilerini mudoda görmüştüm. sanırım 17 liraydı.
güle güle kullan canım.

günaydın kızlar, hayırlı cumalar

Yeni cicileriniz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

canım çatal kaşık bıçak setimiz aynı ama bende tencerelerimden bundan istedim olmadı ellerinde kalmamış aldığım yerin
hepsi çok güzel hayırlı uğırlu olsun

kizlar hepiniz yeni esyalarinizi iyi günlerde kullanin....
hepsi cok hos duruyor....

kizlar sizce bunlar kullanislimidir???
magnetli baharatliklar...
kücük degil mi sizce????

canım tam istediğim baharatlık bende gördüm bundan ama üstünde delikler vardı ayrıca serviste kullanmak için ama kapakları tutmuyordu pek çabuk açılıyordu salladığında o yüzden almamıştım benneyaptımki bu nerden kapakları sıkımı

kizlar hepiniz yeni esyalarinizi iyi günlerde kullanin....
hepsi cok hos duruyor....

kizlar sizce bunlar kullanislimidir???
magnetli baharatliklar...
kücük degil mi sizce????

güzelim çok güzel görünüyorlar ama küçük diye almadım ben

güle güle kullan canım.kahvaltı takımın benimkine benziyor.

krem rengi canım rengi.bence sende krem al.çünkü beyaz çok sırıtıyor.

ıyı gunlerde kullanhihoyyyt

uarada o baharatlıklardan ben de gördüm ama sewen123 ün dediği gibi kapakları oynuyordu yoksa çok şık duruyor mutfakta(dün yemekteyizde yemek yapan adamın evinde gördüm de:))
songa senin yatak örtün çok gösterişli çok da güzel ama erkekler pek süsten müsten anlamıyor bu bir gerçek o yüzden takma erkek arkadaşını

cok hoş rengı falanda cok guzel ama cokta pahalı cnm ı gunlerde kullan

cok uyguna almışsın cnm bıe saten pamuk ı gunlerde kullan:lepi:

kızlarr ben bu takımı arıyorum nerden alabilirim biliyor musunuz? Sanırım aramızdan birisi almıştı ?

bunu alır mıyım bılmıyorm yakından görmem lazım ama nerde var mağazası bılıyorum haznedarda cnm kale alışverıs merkezınde ben arayıp sormustum bı kac urun alcam ordanda bu hoşuma gıderse alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…