kızlar sonunda yatak örtüm geldi ve hemen resmini ekledim.kervandan aldım.bazı arkadaşlar tüllü sevmiyoruz demişler.zevk meselesi tabikide.bu arada tek kişilik yatağıma serdim ve örtü kendini tam gösteremedi.canlısı daha güzel
bende dün bernardodan bu şamdanı aldım. başka biyerde küçük siyahlı mumluklar gördüm. onlarıda alıcam bunla takım yapıcam:))) fotoğrafta acaip çıkmış normalde dahada güzel.
simaer canım bende bir aralar köşe takımı istiyordum fakat bir çok kişi tavsiye etmedi.ondan vazgeçtim almaktan sana ve burdada isteyen arkadaşlara fikir olsun diye bir kaç model ekliyorum.
canım çatal kaşık bıçak setimiz aynı ama bende tencerelerimden bundan istedim olmadı ellerinde kalmamış aldığım yerinKızlar bunlar da benim çeyiz setim...
bu kahvaltı takımım
bu yemek takımım
bu çatal kaşık takımım
bu da teflon tencerelerim.aslında düz renk istiyorum ama bunlar alındı kampanyayla.hepsi karaca.kampanya ile 1.100tl ye alındı diye hatırlıyorum.
hayırlı cumalar RABBIM mutlu yuvalar kurmayı nasıp etsın
kizlar hepiniz yeni esyalarinizi iyi günlerde kullanin....
hepsi cok hos duruyor....
kizlar sizce bunlar kullanislimidir???
magnetli baharatliklar...
kücük degil mi sizce????
Songacım güle güle kullan cicilerini
kizlar hepiniz yeni esyalarinizi iyi günlerde kullanin....
hepsi cok hos duruyor....
kizlar sizce bunlar kullanislimidir???
magnetli baharatliklar...
kücük degil mi sizce????
bende dün bernardodan bu şamdanı aldım. başka biyerde küçük siyahlı mumluklar gördüm. onlarıda alıcam bunla takım yapıcam:))) fotoğrafta acaip çıkmış normalde dahada güzel.
Kızlar bunlar da benim çeyiz setim...
bu kahvaltı takımım
bu yemek takımım
bu çatal kaşık takımım
bu da teflon tencerelerim.aslında düz renk istiyorum ama bunlar alındı kampanyayla.hepsi karaca.kampanya ile 1.100tl ye alındı diye hatırlıyorum.
GÜNAYDIN KIZLAAAR :)
songacım güle güle kullan. a.s.
abartılacak bi tülü yok bence sade ve güzel.
beyaz olmasıda ayrı bi güzellik katıyor.
Yatak örtüsünü bende beyaz almayı çok istiyorum ama cesaret edemiyorum.
kızlar günaydın ben yatak örtüsü olarak geçen yaz
buna benzer aldım rengi fildişi mi ne saten sütlü kahve gibi:)
pazarlıkla 100 liraya almıştım bir daha özel günler için almayı da düşünmüyorum belki kumaş olandan bir tane daha alırım okadar.
ıyı gunlerde kullanhihoyyyt
kızlar sonunda yatak örtüm geldi ve hemen resmini ekledim.kervandan aldım.bazı arkadaşlar tüllü sevmiyoruz demişler.zevk meselesi tabikide.bu arada tek kişilik yatağıma serdim ve örtü kendini tam gösteremedi.canlısı daha güzel
oleeeyy bugün aşkıma hediye almaya diye çıktım göya ama kendime aldım :roflol: nolcek bizim bu halimiz bilmiyom kıslar valla..
Sarev Amour V4 Pamuk Saten Nevresim Takımı Çift Kişilik - 65 liraya aldım..
kızlarr ben bu takımı arıyorum nerden alabilirim biliyor musunuz? Sanırım aramızdan birisi almıştı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?