- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
İnşallahh kaydirigubbakcemile5betacım el birliğiyle halletçez benim işi inşallah
bir heyecan bir koşturma nasıl geçti anlayamadık valla hayal gibi geldi geçti bazen eşimle sabah gözümüzü açıp şimdi biz evlendik mi bu ev bizim mi falan diyoruz sanırım daha rüyadan uyanamadıkkafamçokkarıştıama hafta sonu 400 liralık market alışverişinden sonra evlendiğimize inanır olduk :roflol::roflol:tabi eve gelip onları yerleştirmekte cabası en komiği bu sabahtı erkenden kalkıp kocişime kahvaltı hazırlıyım dedim neyse masayı donattım sonra bir baktım evde ekmek yokk:roflol::roflol::roflol:eşim geldi mutfağa vay bee evlilik bu olsa gerek dedi:roflol::roflol::roflol::roflol:
sınayımmm h geldın cnm
vazgecılmezım darısı bana ınş kendı yuvan gıbısı yoktr eksıklerde olsa
komşum h geldınnn
cok acım yaa
buket artik calismicakmisin izinlimisin?
[/QUOTE]buket, senin iznin ne zaman başlıyordu fıstık?
Ben geldiiiimmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yoğun, yorucu bir o kadar da eğlenceli evlilik hazırlığı ve 1 haftalık balayından sonra yine aranızdayım profilime msj bırakan ve benim okuyamadığım iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım benim ŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.
düğündaşımm ben DB design da yaptırdım netten araştır istersen çok beğendim 69 tl ydi
baş harflerimizi yazdırdım
ohhh gule gule gıy
zemuszemusböcük hadi hayırlısı olsun canım.
senin hızına hayranlıkla bakıorum
Neden bÖcuk nısan yada kına
kaydirigubbakcemile5 Hakkaten bide hayatimm gelir diyorduk :kedi:sinayyyyy kaydirigubbakcemile2 hoşgeldin cnmmm daha dün betayla çınlattık kulaklarını
Günaydın herkese Şeniz
Buket de söyledi burayı düğündaşım kaydirigubbakcemile5 Ne kadar sürede geliyor? güvenilir bi site değilmi?
dün k babam ve ananemızı yolcu ettım onlarla otobuse bındım haremde ındım uskudara gectım halam ve enıstem almaya geldı benı zaten askım aramıs halasını hem babamızı yolcu etmek ıcn hemde onlara gotrmesı ıcın
neyse cok yağmur yağdı karsıya camlıca tepesı cok guzeldı
uskudarı gezdık
sonra evde oturduk evlerde süper bahcelı falan
galıba bızde karsıda oturcazz askımın işi orda vee
benım kafam cok karısıkk nolcak bılmım
22 kasım ıcn yer tutcam ya nışan olcak yada kına gecesıı
Günaydın herkese Şeniz
Buket de söyledi burayı düğündaşım kaydirigubbakcemile5 Ne kadar sürede geliyor? güvenilir bi site değilmi?
zemuszemus
sımdık bı acıklama yapayım sıze
benımkkısının aılesı burda deıl ve ablasında kalıyordu suan anadolu yakasına gectı halasında kalıyo
baskalrının evınde kalmak onu cok rahatsız ettığı ıcn evımmız olsun ıstıyo
kendı yuvam olsun dıo
sonra kımse yardım edemıycek bıze
oyuzden nışana masraf yapmayalım askım dıo onunla esya alalım nıkahlada evlenelım dıo
benımde kafam cok karısık
ıkı secenek var ve o ay aılelerımız gelınce konusulacakk
nışan olursa 22 kasımda 1 2 ay ıcınde nıkahla evlencezkı düğün salonları 3 4 bın tl burda veremeyız okadr
düğün olursa gene aynı gun tutcaz salonu kına olup 1 hafta sonrada düğün olcak yanı nıkah
sımdık onada hak verıyom kendımede
eğer nkah olursa nışanı ve kına gecesınde eğlencelı olcak sızce napmamız lazım akıl verın nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?