Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dün k babam ve ananemızı yolcu ettım onlarla otobuse bındım haremde ındım uskudara gectım halam ve enıstem almaya geldı benı zaten askım aramıs halasını hem babamızı yolcu etmek ıcn hemde onlara gotrmesı ıcın
neyse cok yağmur yağdı karsıya camlıca tepesı cok guzeldı
uskudarı gezdık
sonra evde oturduk evlerde süper bahcelı falan
galıba bızde karsıda oturcazz askımın işi orda vee
benım kafam cok karısıkk nolcak bılmım
22 kasım ıcn yer tutcam ya nışan olcak yada kına gecesıı

betacım el birliğiyle halletçez benim işi inşallah
İnşallahh kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 öff ev eksikleri hiç bitmezki detarjanı oyu şuyu buyu bi kere vericen artık sırnaşık şey

sınayımmm h geldın cnm
vazgecılmezım darısı bana ınş kendı yuvan gıbısı yoktr eksıklerde olsa
komşum h geldınnn

cok acım yaa

böcüğüm inşallah daha güselleri senin olur btanem.aslnda ev tutulurken hiç içime sinmemişti.eşyalar ne kadar güsellleştirebilir diodm .ama yanılmışım hihoyyyt

buket artik calismicakmisin izinlimisin?

evet cnm 3 hafta iznim var.bugun başladıı

buket, senin iznin ne zaman başlıyordu fıstık?
[/QUOTE]

bugun başladı cnmm

sinayyyyy kaydirigubbakcemile2 hoşgeldin cnmmm daha dün betayla çınlattık kulaklarını

Günaydın herkese Şeniz

düğündaşımm ben DB design da yaptırdım netten araştır istersen çok beğendim 69 tl ydi
baş harflerimizi yazdırdım

Buket de söyledi burayı düğündaşım kaydirigubbakcemile5 Ne kadar sürede geliyor? güvenilir bi site değilmi?

böcük hadi hayırlısı olsun canım.
senin hızına hayranlıkla bakıorum
zemuszemus
Neden bÖcuk nısan yada kına

sımdık bı acıklama yapayım sıze
benımkkısının aılesı burda deıl ve ablasında kalıyordu suan anadolu yakasına gectı halasında kalıyo
baskalrının evınde kalmak onu cok rahatsız ettığı ıcn evımmız olsun ıstıyo
kendı yuvam olsun dıo
sonra kımse yardım edemıycek bıze
oyuzden nışana masraf yapmayalım askım dıo onunla esya alalım nıkahlada evlenelım dıo
benımde kafam cok karısık
ıkı secenek var ve o ay aılelerımız gelınce konusulacakk
nışan olursa 22 kasımda 1 2 ay ıcınde nıkahla evlencezkı düğün salonları 3 4 bın tl burda veremeyız okadr
düğün olursa gene aynı gun tutcaz salonu kına olup 1 hafta sonrada düğün olcak yanı nıkah
sımdık onada hak verıyom kendımede
eğer nkah olursa nışanı ve kına gecesınde eğlencelı olcak sızce napmamız lazım akıl verın nolurr

Sinay, tatlım hoşgeldin Şeniz Herşeyin yolunda gittiğine sevindim. Nerde hani evin fotoları, gelinliğin kaydirigubbakcemile

sinayyyyy kaydirigubbakcemile2 hoşgeldin cnmmm daha dün betayla çınlattık kulaklarını
kaydirigubbakcemile5 Hakkaten bide hayatimm gelir diyorduk :kedi:
Günaydın herkese Şeniz
Buket de söyledi burayı düğündaşım kaydirigubbakcemile5 Ne kadar sürede geliyor? güvenilir bi site değilmi?

Hemşom bende o siteden aldım güvenilir bi site yerimseniben Sipariş tarihinin ertesi gün geliyor canımm.Benimküsü çok beğenmiştii opuyorumnanaktan

böcük hayırlısı olsun inş :Saruboceq:
bu düğün işlerini uzatmaya gelmez derler
nasip, kısmet

yaa okadr kalabalığız hadı nolrr akıl verınn bana fıkırler cok onemlıı

bu hafta lıste yapıp tum eksıklerı yazıp ne kadr tuttuğuna bakcez

Günaydın herkese Şeniz

evet canım kesinlikle güvenilir ve hemen ertesi gün gönderdiler ben çorludayım istanbuldan düşün

bu arada düğündaşım biz nerdeyiz bugün bizde şehirlerden sayalım kaydirigubbakcemile5

canımcım valla ben senin yerinde olsam nişanı kendi evimizde aile arasında yaparım hatta bu söz olayını direk nişandan sayarım ki benim öyle oldu
sonracıma da nişan için vereceğim parayıda ufak bir düğün için ayarlarımm nitekimm düğünsüzde gitmek istemem

işte bu kadarrr

Hangisinden aldın sen hemşom, bi ton çeşit var.

Dün biz de hemşomla hayatım ve sinayı konuştuk. Sinay geldi, hayatım da gelir diye düşünüyorum ama demekki hala tatilde kaydirigubbakcemile2 Bi ay izin demişti sanırım birkaç gün daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…