Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlarr ben bu takımı arıyorum nerden alabilirim biliyor musunuz? Sanırım aramızdan birisi almıştı ?

bu çok güzelmiş ya nerden olduğu bulunabilirse çok sevünecemmm delikafadulden bundada yok sanırım servis için delikleri benim alacağım yer dediki böle üretiyolar ewet gevşek ama serviste başparmağıyla kapağı tutarak salladı böle kullanabilirsiniz diye Çok üzgünüm çoook

saol yavrum:1hug: senin yarın alacağın pike takımı içinde buna benzer bir örtü var mı fotoda var gibi görünüyorda böcüğüm

resımde öle aradığımda bayanda öle dedı yarın bı bakcam artık belkıde fıyatları ayrı ayrıdr ayy yaırn olsa hemensırnaşık şey

resımde öle aradığımda bayanda öle dedı yarın bı bakcam artık belkıde fıyatları ayrı ayrıdr ayy yaırn olsa hemensırnaşık şey

hadi bakalım hayırlısı alınca yaz buraya benimde hoşuma gitti yan sokakta english home var ama üşeniyorum gitmeye sen haberleri ver emimirmirmirmir

ben bundan bulsam bir dk durmam kırmızı mutfaktaki herşey zaten çok güzeller:asigim:

cnm bende lal serısını alcam arcelıkten cok guzelse yakındada bundanda alcam cunuku bu resmı ılk koyan ark adresıı aldım hemen aradım haznedar da dedıler en kısa zmnda oraya da gıdıp alcam delikafadulden

hadi bakalım hayırlısı alınca yaz buraya benimde hoşuma gitti yan sokakta english home var ama üşeniyorum gitmeye sen haberleri ver emimirmirmirmir

tabı cnm ne demek ama resım ekleyemem cunku pc yok ama ark gıdersem eklerım aslında son aldıklaırmı eklıycektım ama vazgectım hepsını bı eklerım beyaz esyamda gelınce tencerelerım falan var yenı seyler aldımdelikafadulden

cnm bende lal serısını alcam arcelıkten cok guzelse yakındada bundanda alcam cunuku bu resmı ılk koyan ark adresıı aldım hemen aradım haznedar da dedıler en kısa zmnda oraya da gıdıp alcam delikafadulden

evet evet lal serisi kırmızı :asigim: sen o adresi ve teli bana atsana yavrim sevabına ben de giderim hee:asigim:

cnm suan yazdığım kağıt evde valla adresı hatrlasam hemen yazardım ama adresıde unuttum ıyı mı yaa bılen bırı vardı bu resmı kım koydu nerden koydu bana özel msj atsın ben hemen arayım mağazayı cnm yada bekle cnm yarın verırım tabı ınş kağıdı bulursm ama yerı haznedarda kale iş merkezınde

seni çeyis canavarı seniikaydirigubbakcemile3 sen bakınca kalitesi şöyle şöyle de burdan kuzum benim de içime sinerse alırım hoş benimkini yarın kandırabilirsem bakırköye geticem amine hatun camii karşısı demiştin ya oraya:jeyyar:

canım ben ankaradayım, bulamadım ama çoooook isityorum. delikafadulden
bu alışweriş merkezi netten satış yapıyormu? Birde markası ne acaba?

tamam güzleim aklında olsun zaten gitcekmişsin ozamanda yazarsın sorun deil:1hug:

la bende yarın gtcem senı görur muyum acepkaydirigubbakcemile3 ana saat 3 olur benım oraya gtmem
canım ben ankaradayım, bulamadım ama çoooook isityorum. delikafadulden
bu alışweriş merkezi netten satış yapıyormu? Birde markası ne acaba?

valla cnm burda bı ark yazmıstı netten yerını ama suan ınan aklımda yok ama durun ben bı bakım google suan ısım var ama sıze yazcam

tamam güzleim aklında olsun zaten gitcekmişsin ozamanda yazarsın sorun deil:1hug:

tmm ozmn anlastık bakmadan alamıyom huyum kurusun once netten bakıyom beğenıyom sonrada ılla ellıycem :jeyyar: öle alcam

canim ben bunlari burda (Almanyada) bir yerde gördüm
annemle birlikte cok begendik
delikli degillerdi
kapaklarida sIkiydi
ama acaba kücükler mi diye tereddüt ettim.....

güzelim çok güzel görünüyorlar ama küçük diye almadım ben

aynen bende kücük diye tereddüt ettim
ama annem disarida el altinda bulundurmak icin yeterli dedi
CADIARZU

bu arada herkeslere günaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…