kızlarr ben bu takımı arıyorum nerden alabilirim biliyor musunuz? Sanırım aramızdan birisi almıştı ?
kızlarr ben bu takımı arıyorum nerden alabilirim biliyor musunuz? Sanırım aramızdan birisi almıştı ?
saol yavrum:1hug: senin yarın alacağın pike takımı içinde buna benzer bir örtü var mı fotoda var gibi görünüyorda böcüğüm
Eudorabeta; [COLOR="purple" .!.:canım sende çok güzel biblolar var onlardan alırsın çok hoş durur bide içi aydınlatmalı vitrinler var onlardan alırsan daha da bi güzel durur :lepi:
köşe takımı konusunda canım gönül isterki her odayı tayayıp döşeyelim.Ama küçük odamızda çalışma masamız kütüphanemiz var bi tanede çekyatımız var onlarla idare edicez evlendikten sonra bebiş olursa ona oda yaparız koltuk almam oraya bi daha :CüvCüv:[/COLOR]:
cnm bende öle dusunuyorum zaten beğendım yemek odasının vıtrın kısmı ıcten aydınlatmalı ve senın odanda guzelmış bence cekyat kutuphane calısma masasıda cok hoş olur belkı bende öle yaaprım cunku köşe takıma cok para veremem bebem oluncada bebe odası yaparım cekyatı ıhtıyacı olanı verrımsengözlerimebaksanab
bende dün bernardodan bu şamdanı aldım. başka biyerde küçük siyahlı mumluklar gördüm. onlarıda alıcam bunla takım yapıcam:))) fotoğrafta acaip çıkmış normalde dahada güzel.
pek gözelmış balım ı gunlerde kullanŞeniz
resımde öle aradığımda bayanda öle dedı yarın bı bakcam artık belkıde fıyatları ayrı ayrıdr ayy yaırn olsa hemensırnaşık şey
ben bundan bulsam bir dk durmam kırmızı mutfaktaki herşey zaten çok güzeller:asigim:
hadi bakalım hayırlısı alınca yaz buraya benimde hoşuma gitti yan sokakta english home var ama üşeniyorum gitmeye sen haberleri ver emimirmirmirmir
cnm bende lal serısını alcam arcelıkten cok guzelse yakındada bundanda alcam cunuku bu resmı ılk koyan ark adresıı aldım hemen aradım haznedar da dedıler en kısa zmnda oraya da gıdıp alcam delikafadulden
tabı cnm ne demek ama resım ekleyemem cunku pc yok ama ark gıdersem eklerım aslında son aldıklaırmı eklıycektım ama vazgectım hepsını bı eklerım beyaz esyamda gelınce tencerelerım falan var yenı seyler aldımdelikafadulden
bunu alır mıyım bılmıyorm yakından görmem lazım ama nerde var mağazası bılıyorum haznedarda cnm kale alışverıs merkezınde ben arayıp sormustum bı kac urun alcam ordanda bu hoşuma gıderse alırım
cnm suan yazdığım kağıt evde valla adresı hatrlasam hemen yazardım ama adresıde unuttum ıyı mı yaa bılen bırı vardı bu resmı kım koydu nerden koydu bana özel msj atsın ben hemen arayım mağazayı cnm yada bekle cnm yarın verırım tabı ınş kağıdı bulursm ama yerı haznedarda kale iş merkezınde
sanırım bunlar BERNARDO da satılıyo canım
kaydirigubbakcemile2
seni çeyis canavarı seniikaydirigubbakcemile3 sen bakınca kalitesi şöyle şöyle de burdan kuzum benim de içime sinerse alırım hoş benimkini yarın kandırabilirsem bakırköye geticem amine hatun camii karşısı demiştin ya oraya:jeyyar:
canım ben ankaradayım, bulamadım ama çoooook isityorum. delikafadulden
bu alışweriş merkezi netten satış yapıyormu? Birde markası ne acaba?
tamam güzleim aklında olsun zaten gitcekmişsin ozamanda yazarsın sorun deil:1hug:
banada atarmısın böcüğüm ?*
canım tam istediğim baharatlık bende gördüm bundan ama üstünde delikler vardı ayrıca serviste kullanmak için ama kapakları tutmuyordu pek çabuk açılıyordu salladığında o yüzden almamıştım benneyaptımki bu nerden kapakları sıkımı
güzelim çok güzel görünüyorlar ama küçük diye almadım ben
tmm cnm once işyerındekı işlerımı halledem yarın ödeme varda kusra bakman beklemenız gerekcek gamyoncuiremsu yarın maaş alıyom doğru ehmb.köye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?