Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

KIZLARRRRRRRRRRRR BULDUMMM ISTEYENLER BANA OZEL MSJ ATSIN ADRESI YOLLAYIM OLEYYYYYYYY valla işi bıraktım ama buldımmmmm

kızlarr ben bu takımı arıyorum nerden alabilirim biliyor musunuz? Sanırım aramızdan birisi almıştı ?

bunun adresını ısteyenler özel msj atsıın yazım oleyyyyyy buldumdelikafadulden

fındık super servıslık harıka cnm ı gunlerde kullan benım gtcem yerdede bunlardan var ıstersen sanada adresı atıjm

gerçektenmi :1shok::1shok::1shok:
o zman bernardoya bakayım , çok sağol canım

ben orda görmüştüm vallakaydirigubbakcemile2

canlar›m bunun fiyat› nedirbilen var m›?

fiyatını bilemiyorum canım :1no2:

bunun adresını ısteyenler özel msj atsıın yazım oleyyyyyy buldumdelikafadulden

fındık super servıslık harıka cnm ı gunlerde kullan benım gtcem yerdede bunlardan var ıstersen sanada adresı atıjm

tşk ederim canım

ne duruyosun atsana adresi :mymeka:

uzun süredir aradığım bişeyi sonunda buldum :)
pazar günü fuar dönüşü oraya gidip kına elbisesi bakcam

bak bakalım güzelim görünce bana da yaz emi:1hug: bilmemki benim adamı kandırırsam getircem oralra ama adam alışveriş diyince uzak kaçıyor son vukuatımdan sonrakaydirigubbakcemile3 kırmızı çiçek tak yakana anlarım ben seni:icecream:

böcük 85 TL mi dediler?:1shok:

07.06.2008 tarihinde tam tamına 241.78 TL.'ye almışım. Şimdi fişine baktım...

banada yolla böcük ama fiyatı nedir böle komple takımın bilginiz varmı

kızlar hepınıze atcam arayıp fıyatını sorabılırsınız bende ararım beklersenız
suan cok işim var atayım sıze optum
HAYATM valla kadın dedı gıdıp yarın bakcam ben ozmn bellı olur bu arada aylıkları alamayabılırız şirket baya acık verdı ama ben zorla ıstycem napım

off off aylıklar gene kaldı 1de alıyok ayın 7sı oldu neysem ben bı yolunu bulcam artık bu arada amma yavas yollanıyo özel msjlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…