Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar adres ısteyenlere yolladım yollamadıklarım vardı özel msj gec gıdıyo roselın yazdı anam ben yasak dıe yazmamıştım
bu adreste bulabılırsınz yenı urunlerı tıklayın biev öptum

Ben fiyatını bilmiyorum ama böcüğüm elbet en ucuz alınacak bi yer bilir

fındık ve mınılya cnmlarım özel msjlar coık gec gıttığı için sızı bekletmeyım dıyorum roselın arkdasımız yazdı biev mağaza adı ınş bu yazıyı görursunuz sonra kızmayında bana

Ya site ismi demedimki ben yasakmıydı buda bernardo falan deyince herkes bende bu mağzanın adını deyiverdim...

ıyı yaptın cnm ben net adresı olduğu için tırstım yane

bu arada ben haznedardakı mağazayı öğrendım bu ürünun fıyatını bılmıyorum baska urunlerı almak için gtcektım musaıt olan varsa arasın sorsun yoksa ben ararım ama beklemenız lazım patron başımda o ne zmn gıder ben nezmn ararım artık bılemem

Canım benim yaaa.patron başında iş bir yığın genede arkadaşların için uğraşıyosun.fındık seni a.s.

fındın özel msjın kapalı profıl msjında kapalı o yuzden yazamadım ama buraya yazdık adresı zaten

roselın saol cnm benım iş nasılsa olur sızı bekletmeyım

fındın özel msjın kapalı profıl msjında kapalı o yuzden yazamadım ama buraya yazdık adresı zaten

roselın saol cnm benım iş nasılsa olur sızı bekletmeyım

ben aannamadım ki-tatlicadiarzu-

nasıl msjım kapalı ya du bi dk

kızlar benim aldığım baharat setinden de var.şuan müsait olmadığım için resim ekleyemedim ama akşam eklerim.hani kırmızı siyah ve beyaz kavonozlar vardı ya ondan var ama kazık... 50 tl. birde ahşap takımım vardıya ondan da var.

fınduk yolladım bacım valla yollarken kapalı dedıydı

ben fıyatını sormadım ama mağazaya gıdınce sorarım sıze bılgı verırım kızlar merak etmen belkı daha ındırmlıdr cunku semt semt fıyat farkı var bıde peşın olursa daha ındrımlı olur belkı

masko bana çok yakın... o cıvarda oturanlar mutlaka maskoyo şöyle bir bakıyor... istediğin modellerden oralarda rahatça bulursun diye düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…