Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

daha önce burcuözgenin aldığı ve bizlerinde onu takip ettiği pijamalar
vardıya... şimdi yeni modellerde eklemişler...sayfayıda yenilemişler... fiyatlar yükselmiş... indirim olsada hücum etsem... o zaman param yoktu şimdi var bu seferde indirim yok.......

yo aynı fiyat hala yeni üründe göremedim ben :uhm:

evet canım.englısh home 'da herşey tek tek fiyatlı.
mesela nevresim takımı alırken yastık ayrı çarşaf ayrı tek tek alıp takım yapıyoruz..

English Home'da dediğin gibi tek tek satılıp takım yapabileceğin ürünler de var. Ben 2 takım o şekilde aldım, kendim seçtim parçaları. O 242 TL.'ye aldığım beyaz iş mor çiçekli olan ise takım halinde satılıyor. Yani tam takım olan, takımı bozamadığın nevresimler de var.

bi de aklıma gelmişken söyliyim, konuşulup konuşulmadığını bilmiyorum daha öncem. Eternity'nin ürünlerinden kimse memnun değil. Benim bir arkadaşım evlenirken tam takım bütün setini almıştı. Teflonları kalkıyomuş resmin. 2-3 kere servise gitti geldi. Sonra ben bigün bizim orda çeyiz mağazası var, orada bişeyler bakarken Eternity'nin ürünlerine de bakıyodum. Orada çalışan bi kız geldi çaktırmadan şöyle dedi "Eternity sakın alma, çok kötü. Alan şikayet edip geri yolluyo" Böyle bi kaç kişiden daha şikayet duyunca vazgeçtim. O yüzden dikkat edin derim.

evet canım.englısh home 'da herşey tek tek fiyatlı.
mesela nevresim takımı alırken yastık ayrı çarşaf ayrı tek tek alıp takım yapıyoruz..

aradığımda bayanda öle dedı ben ddım ekrandakı pıkenın tam takım halını soruyorum 85tl dedı cnm ınş öledır bu arada maaşlarda sıkıntı oldu kıl patron yatrmıyo bılerek allam sen sabır verkötükedihüso

benım anlamadım bayan bana aynı takımı85 tl dedı ıyıce kafam karıstıkafamçokkarıştı yarın 200tl derse yolcam onuÇok üzgünüm çoook
bende beğenmıyorum cnm ben karacanın alcam desenlı cıceklı olanı daha sağlam hıc deılse eternıtyden

böcüğüm canım zaten normal parça parça aldığın ve takım yaptığın nevresim takımları 50 TL. falan tutuyor. o bahsettiğimiz beyaz iş takım imkanı yok 85 TL değil. 242ye ben aldım işte. Çok güzel bi takım ama 85 olmadığını da biliyorum. merak ettim ben de şimdi arıyıp sorcam Englsih Home'a

Kızlarrr ben yine ufak tefek bişiler aldım :jeyyar: Annem beni bu sefer kesin eve almayacak kime gitsemki acaba :1rolleyes:

Ooohh azcık keyfim yerine geldii hihoyyyt

güle güle kullan toprak
bize gelebilirsin ya bende bişiler almak istiyorum bende keyiflenmek istiyorum canım sıkılıyor

Esracım güle güle kullan tatlım
bardakların çok güsel
sürahin ve mutfak için olan süngerlik-detarjınlığında öyle
sürahinin şekli bi garip değilmii çok değişikmiş :))

Kızlarrr ben yine ufak tefek bişiler aldım :jeyyar: Annem beni bu sefer kesin eve almayacak kime gitsemki acaba :1rolleyes:
Mutfağıma deterjanlık 5 TL

Ooohh azcık keyfim yerine geldii hihoyyyt

canım aldıklarının hepsi güzel yerimseniben iyi günlerde kullan ama özellikle şu detarjınlığa bayıldım kelebekli.:lepi: kelebekli olan herşeye bi zafım vardır.Benim hemen hemen bi çok şeyimde kelebek vardır kaydirigubbakcemile3

birde burdan renkli bardaklar alan bir arkdaş vardı.Böyle bardakların alt kısmı rengarenk kim almıştı yaa önceki sayfalarda kaldı bulamıyorumm senağlama

ersa cnm ı gunlerde kullan annen eve almazsa sen bana gel ama bunlarla gel ben senı kesın alırımkaydirigubbakcemile

HAYATIM bende arıyorum suan bakan yok tele herşey yarın bellı olcak eğer 200 falansa bıdahakı ay anca alırım ama ufak defeklerden alırım havlularda cok şahane

kızlar beğendiğiniz gelinlik modelini diktirmek diye bi konu açtım evlilik hazırlığına bakıp yorumlarınızı yazarmısınz lütfen

Teşekkürler canım daha iyileri sizlerin olsunnn...

Evet sürahi öyle yamuk duruyor bende zaten o duruşu sevdim normalde karaf alacaktım sürahi niyetine kullanmak için bunu gördüm aldım. Bizim burada paşabahçe diye bir mağaza var oradan aldım bunları canım çok değişik ürünler var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…