resımde öle aradığımda bayanda öle dedı yarın bı bakcam artık belkıde fıyatları ayrı ayrıdr ayy yaırn olsa hemensırnaşık şey
masko bana çok yakın... o cıvarda oturanlar mutlaka maskoyo şöyle bir bakıyor... istediğin modellerden oralarda rahatça bulursun diye düşünüyorum....
daha önce burcuözgenin aldığı ve bizlerinde onu takip ettiği pijamalar
vardıya... şimdi yeni modellerde eklemişler...sayfayıda yenilemişler... fiyatlar yükselmiş... indirim olsada hücum etsem... o zaman param yoktu şimdi var bu seferde indirim yok.......
evet canım.englısh home 'da herşey tek tek fiyatlı.
mesela nevresim takımı alırken yastık ayrı çarşaf ayrı tek tek alıp takım yapıyoruz..
evet canım.englısh home 'da herşey tek tek fiyatlı.
mesela nevresim takımı alırken yastık ayrı çarşaf ayrı tek tek alıp takım yapıyoruz..
English Home'da dediğin gibi tek tek satılıp takım yapabileceğin ürünler de var. Ben 2 takım o şekilde aldım, kendim seçtim parçaları. O 242 TL.'ye aldığım beyaz iş mor çiçekli olan ise takım halinde satılıyor. Yani tam takım olan, takımı bozamadığın nevresimler de var.
bi de aklıma gelmişken söyliyim, konuşulup konuşulmadığını bilmiyorum daha öncem. Eternity'nin ürünlerinden kimse memnun değil. Benim bir arkadaşım evlenirken tam takım bütün setini almıştı. Teflonları kalkıyomuş resmin. 2-3 kere servise gitti geldi. Sonra ben bigün bizim orda çeyiz mağazası var, orada bişeyler bakarken Eternity'nin ürünlerine de bakıyodum. Orada çalışan bi kız geldi çaktırmadan şöyle dedi "Eternity sakın alma, çok kötü. Alan şikayet edip geri yolluyo" Böyle bi kaç kişiden daha şikayet duyunca vazgeçtim. O yüzden dikkat edin derim.
Tatlı rüya ben sitede değişik bişey bulamadım kii
Kızlarrr ben yine ufak tefek bişiler aldım :jeyyar: Annem beni bu sefer kesin eve almayacak kime gitsemki acaba :1rolleyes:
Ooohh azcık keyfim yerine geldii hihoyyyt
Kızlarrr ben yine ufak tefek bişiler aldım :jeyyar: Annem beni bu sefer kesin eve almayacak kime gitsemki acaba :1rolleyes:
Mutfağıma deterjanlık 5 TL
Ooohh azcık keyfim yerine geldii hihoyyyt
El yapımı paşabahçe sürahi 25 TL ( ya bunu sitede biri daha almıştı kaça almıştı acaba )
Sürahiye uygun bir kaç pardak - kadeh Uzun 4 TL - Yuvarlak 3 TL - Kadeh 8 TL
sürahi normalde öyle yamukmu duruyor ama çok beğendim değişik birde uzun bardakları beğendim nerden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?