Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Esra güle güle kullan hepsini. Bu sürahiyi haftasonu Tepe Home'da görmüştk. Benim sivri zeka aşkım, buna su konulunca devrilmiyo mu demişti:roflol:

Böcük, şimdi English Home'u aradım. Bak şimdi bu takım nevresim+2 yastık kılıfı olarak satılıyor. Yani ekstradan çarşafı ve (artık yataklar biliyorsun 4 yastık)+2 yastık kılıfı alman gerekir.

Kadınla konuşunca iyice hatırladım. Ben ekstra çarşaf ve +2 yastık kılıfı almıştım. Toplam 241.78 ödemiştim.

songaa benım ıstedığımı almışsın bacım cok guzel yaa bayıldım ı gunlerde kullan kaca aldın ayy benım ıkı adım yanımdda ama burası cok karısık blok seklınde gıdemedım bı turlu zaten çalışma saatlermızde uymuyoo ama ınş alcam bu ay gecsın

HAYATIM du ıyıce sinir oldum haa neysem bacım ben hele bı yarın gıdemde ınş maaş alırızda allahım ya para var patron ödeme yapmıyo hemde 7 gun gectı zaten aylıktan off ulan off

127 fiyatı canım.beğenmene sevindim.yalnız aldığım yer babamın arkadaşıydı ve 90 a aldım

arkadaşlar sipariş ettiğim sarev nevresim takımım sonunda geldi.istediğim rengi buldum sonunda

iyi günlerde kullan songa.Bunu bende görmüştüm çok hoştu.Ama ben kelebeklisini aldım kaydirigubbakcemile3 kaça aldın sorması ayıp CADIARZU

böcük sadece nevresim ve 2 yastık kılıfı 200 TL. ee çarşaf mecburen alcan. Ama diğer 2 yastık kılıfı ekstra istersen alırsın.

Canım inşallah alırsınız maaşınızı, gecikme faizini de iste patrondan

arkadaşlar sipariş ettiğim sarev nevresim takımım sonunda geldi.istediğim rengi buldum sonunda

Songacım çok güzel güle güle kullankaydirigubbakcemile5
Yaprak dökümünde ferhundenin kullandığı nevresim takımı
bende çok beğeniyorum bu takımı
fiyatı nedir tatlım ne kadara aldın acep

maaşı alsam gecıkmesı başımın gözumun sadakası olsun
yahu para olupta vermıyo ya en cok bu benı delı edıy haa
yarın ola hayrola

Songacım çok güzel güle güle kullankaydirigubbakcemile5
Yaprak dökümünde ferhundenin kullandığı nevresim takımı
bende çok beğeniyorum bu takımı
fiyatı nedir tatlım ne kadara aldın acep

çok teşekkür ederim elisacım nevresimin fiyatı 127 tl ama aldığım yer babamın arkadaşıydı o yüzden 90 a aldım delikafadulden

komşu yarın bellı olcak galıba bellı kısmını alcaz yanı ınş bu aksam bankamatıkten bakarım ama yarından once gorunmezkı bırazını yatırıp bırazınıda haftaya verırler gıbı

Komşu yine alamadınmı bende alamadım ve sanırım önümüzdeki haftada alamıcamm

komşu yarın bellı olcak galıba bellı kısmını alcaz yanı ınş bu aksam bankamatıkten bakarım ama yarından once gorunmezkı bırazını yatırıp bırazınıda haftaya verırler gıbı

Kızlar umarım maaşlarınızı biran önce alırsınız.Sonra güzel ciciler alırsınız bizimde burda gözümüz gönlümüz açılırr hihoyyyt ben sizler aldıkça alış veriş isteğimi yatıştırıyorum kaydirigubbakcemile3

benım pc yok aldıklarımı koyamıyom onceden vardı abım kendı evıne götrdu bende bısey demedım ama pc alamadım yenı ceyıs almaktan ona fırsat kalmıyo:) ama ben toplu olarak koycam şöle 10 sayfa falan:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…