canım aldıklarının hepsi güzel yerimseniben iyi günlerde kullan ama özellikle şu detarjınlığa bayıldım kelebekli.:lepi: kelebekli olan herşeye bi zafım vardır.Benim hemen hemen bi çok şeyimde kelebek vardır kaydirigubbakcemile3
birde burdan renkli bardaklar alan bir arkdaş vardı.Böyle bardakların alt kısmı rengarenk kim almıştı yaa önceki sayfalarda kaldı bulamıyorumm senağlama
kızlar selam
schafer varya hani
şu kare tabaklarına bititiğimiz schafer
o kampanya yapmız
999tl ye koskoca bir çeyiz takımı veriyorlarmış
ben ayrıntıları göremedim ya
bilen duyan varmı
herkese öpücükler....
isauracım normalde çiçekli şeyleri pek tercih etmesem de bunu gerçekten çok beğendim, çook zarif duruyor, güle güle kullan kaydirigubbakcemile5
isaura nevresim takımın çok hoş buna benzer uyku setim var benimde yerimseniben iyi günlerde kullan :1rolleyes:
isaura neveresim takımın çok güzel
Güle güle kullanın
isaura nevresim takımın çok zarif güle güle kullan canım. bende çarşıya hediye almaya çıkınca kendime alıyorum çokmu bencilim ne:jeyyar:
cok uyguna almışsın cnm bıe saten pamuk ı gunlerde kullan:lepi:
hayalet tuzluk biberlik sirkelik yağlık setim
schafer marka kare takımım
hadi yaaaaaa:))))) ayy coks evindim faydalı bir iş yaptıgım için ...internetten aldım canım...hızlıal dan..
Olsun canım bizde toplu halde bakarızyerimseniben Bakarsın bu sevgililer gününde sana bi hediye pc gelirbenım pc yok aldıklarımı koyamıyom onceden vardı abım kendı evıne götrdu bende bısey demedım ama pc alamadım yenı ceyıs almaktan ona fırsat kalmıyo:) ama ben toplu olarak koycam şöle 10 sayfa falan:ecrin_bebek:
Çok saol canımmm a.s. desene bana pratik..yolları gözüktü umarım kalmıştır :uhm:YETİŞTİM YETİŞTİM ...BEN ALDIM CANIM BEN......İNTERNTTEN ALDIM..PRAKTİKERDEN...delikafadulden
hayalet tuzluk biberlik sirkelik yağlık setim
schafer marka kare takımım
hamidecim hemşerim :) teşekkür ederim. sende güle güle kullan çeyizliklerini
hepside çok güzel :)
bu arada ben de kastamonu'luyum sinoplusun sanırım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?