Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

YETİŞTİM YETİŞTİM ...BEN ALDIM CANIM BEN......İNTERNTTEN ALDIM..PRAKTİKERDEN...delikafadulden

kızlar bu gün nete giremedim...
şöyle bir sayfalara göz gezdirdim alel acele...
songacım sarevin en sevdiğim modellerinden birini almışsın güle güle kullan hayatım...
esracım sürahi niyetine kullanacağın karaf çok orjinal bende almayı düşünüyorum. biliyorsun orjinal şeyleri severim..:))
sunsetin sitesinin değiştiğini modellerin değiştiğini söylemiş bir arkadaşımız ben bir değişiklik göremedim canım. hangi siteden baktığını merak ettim doğrusu:)))
aklımda kalanlar bunlar oldu...
öpüldünüz hepiniz...

Songacım güle güle kullan nevresim takımını kısmetse bende alacagım..
Esracım sende sürahini güle güle kullan...

kızlar selam
schafer varya hani
şu kare tabaklarına bititiğimiz schafer
o kampanya yapmız
999tl ye koskoca bir çeyiz takımı veriyorlarmış
ben ayrıntıları göremedim ya
bilen duyan varmı
herkese öpücükler....

çeyiz takımı dediğin bumu acaba? burada bulunan nları ihlasın mağazasından tek tek alsan daha ucuza gelir emin ol eğer düşünüyorsanihlas mağazasına uğra yaından gör derima.s

Son düzenleme:
isauracım normalde çiçekli şeyleri pek tercih etmesem de bunu gerçekten çok beğendim, çook zarif duruyor, güle güle kullan kaydirigubbakcemile5

isaura nevresim takımın çok hoş buna benzer uyku setim var benimde yerimseniben iyi günlerde kullan :1rolleyes:

isaura neveresim takımın çok güzel
Güle güle kullanın

isaura nevresim takımın çok zarif güle güle kullan canım. bende çarşıya hediye almaya çıkınca kendime alıyorum çokmu bencilim ne:jeyyar:

cok uyguna almışsın cnm bıe saten pamuk ı gunlerde kullan:lepi:

kızlar hepinize çok teşekkür ederiiiimmmmm sositososito bu güzel yorumlarınız için.. nevresimin üzerinde fiyat 120 tl yazıyor..fakat bakırköyde bi dükkan var şimdi tarif etcem yerini yakın olan gitsin baksın çok hoş şeyler var a dan z ye.. o kelebekli çiçekli böcekli arılı banyo setleri var ya onlar da var..bi de hani mıknatıslı kaşığı olan renkli kavonozlardan da var.. bi de shaggy halı gibi düz beyaz simli klozet takımı aldım kıslar süper bişi çok şık duruyo banyoda..:lepi:

dükkanın yeri istanbul caddesinde evkurun karşısındaki ara sokaktan giriyonuz biraz yürüyonuz solda kalıyo canlar.. morgül dönerci falan var sokakta hatta onu geçince görürsünüz.. iki girişi var dükkanın..

tesekkurler kızlarrr....daha güzelleri sizlerin olsun daha eklicem fakat birtürlü yüklenemiyo resimler.. sabırla bekliyorum..sizlerde bekleyin canlarım...

hayalet tuzluk biberlik sirkelik yağlık setim

schafer marka kare takımım

hamide süpersinya kaç gündür bu yemek takımlarını araştırıyorum yok. nerden aldııınnnnnnnn???
hepsi çok güzeller.
bu yemek takımının bardakları nasıl, çok kalın mı? ben çok bardak sevmiyorum. bir de tabağın üstündeki sanırım çorba kasesi. çorba kasesinin derinliği nasıl? yemek tabakları çok mu yayvan, yoksa yeteri kadar çukur mu o da? biliyorum çok soru sordum, ama napiiim alırsam eğer bu benim ilk çeyizim olucak. acemilik işte :))

Son düzenleme:
hadi yaaaaaa:))))) ayy coks evindim faydalı bir iş yaptıgım için ...internetten aldım canım...hızlıal dan..

Kızlar bu gün capitol javelin de bir eşofman takımı gördüm
Siyah kadife üstününde altınında bel kısmında simli hatlar var Düşük bel
Yanlarındada boydan boya yine altın sarısı renginde palet işli sık sık
Benim hoşuam gitti ama 36 beden şuanki durumumda düşündürdü biraz
Son çıkıştada unuttum Aslında aklımda takıldı
Fiyatı 140 dan 42 ye inmiş
Yolu capitole düşün baksın derim Ben kaçırdım siz alın
Yada varsa başka javelinlere bakın çevrenizdeki Belki hem bedenlerini hem renklerini bulursunuz

canım kalınlıgı konusunda kararsız kaldım..acıkcası benim diğer porselen takımlarıma göre porseleni kalın..çukur tabagı da oyle cok fazla cukur değil.normal tabak cukurlugunda...benim tek sorunum biraz agır olmaları..hele en buyuk servis tabagı daha da ağır..nişanlıma ilk onu göstermiştim kalebodur mu aldın? deyip iğrenç bir espiri yapmıştı:)))))

Son düzenleme:
hamidecim hemşerim :) teşekkür ederim. sende güle güle kullan çeyizliklerini
hepside çok güzel :)
bu arada ben de kastamonu'luyum sinoplusun sanırım ?

Olsun canım bizde toplu halde bakarızyerimseniben Bakarsın bu sevgililer gününde sana bi hediye pc gelir
YETİŞTİM YETİŞTİM ...BEN ALDIM CANIM BEN......İNTERNTTEN ALDIM..PRAKTİKERDEN...delikafadulden
Çok saol canımmm a.s. desene bana pratik..yolları gözüktü umarım kalmıştır :uhm:

hayalet tuzluk biberlik sirkelik yağlık setim

schafer marka kare takımım

bu arada tüm ürünlerini güle güle kullan.Yemek takımın tam benlik :lepi:

Eudorabeta tesekkur ederim canım...inşallah kalmıştır sende temin edebilirsin...
bu arada resim eklerken bence ürünlerin site resimlerini eklemektense kendi resimelrini eklesek daha iyi olmaz mı...
aldıklarınızı acın demiyorum ama kıyısından köşesinden canlı canlı renklerini görebiliriz belki..
nacizane fikrimmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…