Bunuda Yurt Dışından Aldırdım...Çok kullanışlı..
rulo selpak, Alüminyum Folyo,Streç Film Bant..Her şeyi bi arada kullanabiliyosun..hihoyyyt
hamideciiim teşekkür ederim, ama geçici olarak temin edilemiyormuş.((
kızlar bugün bende ufak tefek ciciler aldım kendime :)
Pike takımım :) yalnız fotoğraf makinesinin flaşndan dolayı net çıkmamış:
buda netteki resmi
Mutfak Setim benimkinin rengi yeşil değil turuncu lila karışımı :)
Buda mutfak önlüğüm :)
arkadaşlar kalpli güzel bi uyku seti arıyorum aklınız da olan bi marka model var mı
hamidecim hepsini güle güle eskit canım:))
ya arkadaşlar bu schaffer marka tabak takımalrından kullanan varmı ? memnunmusunuz ?
şu takım çok hoşuma gitti, çatal kaşıkta var aynı desende, alıp almama konusunda kararsız kaldım :) biraz önce bir arkadaşta başka bir modeli almış, onuda görünce gene heves ettim :)
Eudorabeta tesekkur ederim canım...inşallah kalmıştır sende temin edebilirsin...
bu arada resim eklerken bence ürünlerin site resimlerini eklemektense kendi resimelrini eklesek daha iyi olmaz mı...
aldıklarınızı acın demiyorum ama kıyısından köşesinden canlı canlı renklerini görebiliriz belki..
nacizane fikrimmm.....
buda güzelmiş
ya ben farkettimki nevresimlere bayılıyorum bu nevresim de çok hoşuma gitti,güle güle kullan canım, ayrıca da mutfak setini çok beğendim en sevdiğim renklerin kombinasyonu olmuş süpeerr a.s.
canım belki sana fikir olur bu modelde benim çok hoşuma gidiyor.Özdileğin ürünü.sengözlerimebaksanab
evet canımm sana katılıyorum.Netteki resimler yanıltıcı olabiliyor.Renk bakımından büyüklük bakımından.Aldıklarımızı çekmek daha güzel olur tabi.Ama şuda var şekercim arkdaşlar aldıkları ürünleri önceden alıp kaldırmış olabilir.Çıkacak bir yerde değildir.Netten bulup resimlerini koyabilirler en azından bizlere fikir oluyor.İyide oluyor..:jeyyar:Buda benim nacizene fikrim.Mesela kelebekli yemek takımını gördüm hakketen güzelmiş.Ama kalmamış senağlama yeşilinden var..fisfisfis
hayalet tuzluk biberlik sirkelik yağlık setim
schafer marka kare takımım
Kızlarrr ben yine ufak tefek bişiler aldım :jeyyar: Annem beni bu sefer kesin eve almayacak kime gitsemki acaba :1rolleyes:
El yapımı paşabahçe sürahi 25 TL ( ya bunu sitede biri daha almıştı kaça almıştı acaba )
canım bunun aynısını ben 2 ay önce almıştım 49.50tl ye aldığım gün burcucello arkadaşım ankarada 18lira olduğunu söylemişti.ama maalesef kayseride bizler kazıklanmaya biraz alıştık gibi.Kayseride ki ürünleri başka yerle kıyaslayınca fiyatlar böyle farklı çıkıyor.en güzel kıyaslamamam yoksa moralim çok bozuluyorşimdilik dileğim mobilyalarımı istikbalden alırken avantajını kullanmak kayserinin. hah bi de soley ve hayat havlunun fabrikalarından aldığım için onlarda uyguna geliyor sengözlerimebaksanab naparsınız işte bunlarla teselli buluyoruz.
kızlar buarada sizlerden dua istiyorum.babacım 3 gecedir hastanede yatıyor.20gün önce katarakttan ameliyat olmuştu ve 3 gün önce gözünde görme kaybı oluştu aniden.meğer iltihaplanma olmuş ve göz bebeğini kapatmış.hastane de antibiyotik enjekte ettiler ve devamlı damla damlatıyorlar.şuan görme oranı çok düşük :çok üzgünüm: dua eder misiniz bi an önce eski sağlığına kavuşması için :1hug:
aa bunun teklilerini mudoda görmüştüm. sanırım 17 liraydı.
güle güle kullan canım.
güle güle kullan canım çok hoş
pek gözelmış balım ı gunlerde kullanŞeniz[/B]
teşekkür ederim kızlar.a.s.
aaaamiiin. hepimiz aldıklarımızı iyi günlerde kullanalım inşallah.:Saruboceq:
canım bu yemek takımını zaten oldukça zarif buluyordum :1rolleyes: çokkk şeker güle güle kullan tatlişimŞeniz ayrıca hayalet tuzluk takımında şahane... delikafadulden yemeklerden çok sizin tadınız tuzunuz hiç eksik olmasın canikomm :1hug:[/QUO
balımm benim çok saol...biizm tadımız tuzumuz olsun yeterki hayalet varlıklar olmasın dimiiiii:roflol::roflolanladın sen onu):lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?