Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bunuda Yurt Dışından Aldırdım...Çok kullanışlı..

rulo selpak, Alüminyum Folyo,Streç Film Bant..Her şeyi bi arada kullanabiliyosun..hihoyyyt

Evet bu markanı mutfak ürünleri çok güzel
Bunun aynısını bizde yıllardır (belki 15 yıl fln) kullanıyoruz Sadece en üst kısmı yok ve burda gri olan kısımlarıda beyaz bizde
O zamanlar Daha İstda oturmuyorduk gezmeye geldiğimizde Eminönünde Çok güzel mutfak eşyaları satan bi mağazadan almıştık
Şimdide Kadıköyde Osman ağa caminin yanındaki (diğer köşesi pastane olan sk.) sokaktan girince bi mağaza var
Orda var bu ürünlerden

ya ben farkettimki nevresimlere bayılıyorum bu nevresim de çok hoşuma gitti,güle güle kullan canım, ayrıca da mutfak setini çok beğendim en sevdiğim renklerin kombinasyonu olmuş süpeerr a.s.

valla canım ben ekstra takım olarak aldım..misafir yemek takımımı,günlük kullanım için yemek takımımı ve kahvaltı setimi daha önce almıştım..bende sitede bu ürünü görünce kesin almalıyım dedim ve aldım..içimde kalacagına rafımda dursun:))))iyiki almışım...çok aklın kalıyorsa al bence:dance::dance:

valla bende merak ediyorum yeni evlilerin evine bakmayı cok seviyorum...hele yerleştir işin bitsin ohhh beeee diye al nefesini sonra da keyifle cek resimlerini...

evet canımm sana katılıyorum.Netteki resimler yanıltıcı olabiliyor.Renk bakımından büyüklük bakımından.Aldıklarımızı çekmek daha güzel olur tabi.Ama şuda var şekercim arkdaşlar aldıkları ürünleri önceden alıp kaldırmış olabilir.Çıkacak bir yerde değildir.Netten bulup resimlerini koyabilirler en azından bizlere fikir oluyor.İyide oluyor..:jeyyar:Buda benim nacizene fikrim.Mesela kelebekli yemek takımını gördüm hakketen güzelmiş.Ama kalmamış senağlama yeşilinden var..fisfisfis

kızlar schaffer markasıda karaca gibi kampanya yapmış.... uygun fiyata izmirde fincancılar çarşısında bulabilirsiniz.........

ya ben farkettimki nevresimlere bayılıyorum bu nevresim de çok hoşuma gitti,güle güle kullan canım, ayrıca da mutfak setini çok beğendim en sevdiğim renklerin kombinasyonu olmuş süpeerr a.s.

pinkguncum tatlım çok teşekkür ederim. yalnız nevresim değil benimkisi pike takımıkaydirigubbakcemile3

evet haklısn canım..örneğin bu schafer takımı ben cok onceden almıştım gecen gun acayım bi dedim..yoksa cekemezdim orjinal resimlerini...ama aklımızda olsun aldıklarımızı kaldırmadan once bi resimlerini cekiverelim...yerimseniben

hayalet tuzluk biberlik sirkelik yağlık setim

schafer marka kare takımım

canım bu yemek takımını zaten oldukça zarif buluyordum :1rolleyes: çokkk şeker güle güle kullan tatlişimŞeniz ayrıca hayalet tuzluk takımında şahane... delikafadulden yemeklerden çok sizin tadınız tuzunuz hiç eksik olmasın canikomm :1hug:

Kimse bana Kelebekli yemek takımları hakkında fikir vermicek mi ? senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…