Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar daha önce sizlere hangi modeli alayım diye sormuştu.. ve geçen gün bu modeli aldım... aydoğan kristal 43 parça.....sositososito

bencede çok güzel bi takım, güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah kaydirigubbakcemile2

MüebbetSevdam ; Allah yardımcınız olsun inşallah çabucak iyileşir baban..
Hep anne babalar der ya çocuklarına hastayken başınızda bekledik uyumadık vs diye, geçen hafta annemin beli tuttu, kımıldayamıyodu falan hareket ettikçe ağlıyo, dedim bebekken çocukken ağlar diyosunda annesini babasını o halde görünce çok kötü oluyo insan Rabbim sağlık versin hepsine..

Son düzenleme:

canım allaha sükür benim babamın sağlığı iyi ..allah kimsenin ailesinden birisinin hastalığını göstertmesin ..babası rahatsız olan MüebbetSevdam ın...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

amin canım allah razı olsun.sayenizde yarın babamın yanına moralim daha yüksek gideceğim... çok teşekkür ederim sana da...

papiBJK canım mesajını üstüme alarak sana da çok teşekkür ediyorum.çok sağol tatlım...

Son düzenleme:

yemek takımından benımde varr cokta severek almısttım ama kasık takımı paslandı almak ısteyenlerın dıkkatınea.s.

geçmiş olsun müebbetsevdam. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur babacın. Allah acil şifalar versin başta baban olmak üzere tüm hastalara.

hayalet tuzluk biberlik sirkelik yağlık setim

schafer marka kare takımım

bugün bimden aldığım carsaf setim,bardaklarım ve peluş halım..bardagıma cay koydum rahat rahat görün diyeee..yıkayıp yerine koydum hemencecik:))))9

canlarım aldıklarınızı gule gule kullanın çok seker seyler:lepi:

uğur böcüğüne ithafen:)))))örnek çıkarırsın artık dimi canımm..

banyo lifimm...kız ugur böcüğüüüüü bunun örneğini allll

uyy bacım sen bıtırmış sayılırsın bısey sorcam mehtap tavalar mı ıyı yoksa cem mı kararsız kaldım yaa aldıklarının hepsını ı gunlerde kullan cnm cok guzel seyler almışsın
bu arada evde pc yok ama ark gıdersem bunun örneğını cıkarcam cok seker saol balım benı düşündun içunŞeniz

canım ben bunu days in coloursdan almıştım

ahh ahh ben bunu arıyom ama bulamıyom ınş gelcek her ay aynı seyı dıyolar urretım durmuş ama cok beğenıyorm bunu ya

canım belki sana fikir olur bu modelde benim çok hoşuma gidiyor.Özdileğin ürünü.sengözlerimebaksanab

vawww bende cok beğendım bunu amanen gözumu kapatıyorum ben yoksa dayanamıycamdelikafadulden

kızlar daha önce sizlere hangi modeli alayım diye sormuştu.. ve geçen gün bu modeli aldım... aydoğan kristal 43 parça.....sositososito
gule gule kullanŞeniz
geçmiş olsun müebbetsevdam. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur babacın. Allah acil şifalar versin başta baban olmak üzere tüm hastalara.

cok gecmıs olsun cnm öpuyorum senı kocaman rabbım herkese sağlık versın Şeniz

alıntımı m.sevdamdan yapamadım senden çaldım kusra bakma leeennkaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar
bugun b.köye gdııyorum maaşımın yarısını aldım onada şükür haftaiçi hepsını alcam ınş
bu arada ısaura cnm senın dedığın yerede bakcam

lepı bacım sende bugun gtcektın deıl mı b.köye

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Rabbim yardımcınız olsun.

Hamidecim aldıklarının hepsi çok güzel iyi günlerde güle güle kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…