canım bu yemek takımını zaten oldukça zarif buluyordum :1rolleyes: çokkk şeker güle güle kullan tatlişimŞeniz ayrıca hayalet tuzluk takımında şahane... delikafadulden yemeklerden çok sizin tadınız tuzunuz hiç eksik olmasın canikomm :1hug:[/QUO
balımm benim çok saol...biizm tadımız tuzumuz olsun yeterki hayalet varlıklar olmasın dimiiiii:roflol::roflolanladın sen onu):lepi:
yaaa varyaa süper taşı gediğine koydun kuzum benim yaaaa:roflol::roflol::roflol: yemin ediyorum 5 dakika güldüm böyle ince bir espiriye...:roflol:
canım bunun aynısını ben 2 ay önce almıştım 49.50tl ye aldığım gün burcucello arkadaşım ankarada 18lira olduğunu söylemişti.ama maalesef kayseride bizler kazıklanmaya biraz alıştık gibi.Kayseride ki ürünleri başka yerle kıyaslayınca fiyatlar böyle farklı çıkıyor.en güzel kıyaslamamam yoksa moralim çok bozuluyorşimdilik dileğim mobilyalarımı istikbalden alırken avantajını kullanmak kayserinin. hah bi de soley ve hayat havlunun fabrikalarından aldığım için onlarda uyguna geliyor sengözlerimebaksanab naparsınız işte bunlarla teselli buluyoruz.
kızlar buarada sizlerden dua istiyorum.babacım 3 gecedir hastanede yatıyor.20gün önce katarakttan ameliyat olmuştu ve 3 gün önce gözünde görme kaybı oluştu aniden.meğer iltihaplanma olmuş ve göz bebeğini kapatmış.hastane de antibiyotik enjekte ettiler ve devamlı damla damlatıyorlar.şuan görme oranı çok düşük :çok üzgünüm: dua eder misiniz bi an önce eski sağlığına kavuşması için :1hug:
canımm ..allah babana acil şifalar nasip etsin...üzme sen tatlı canını..inşallah biran once iyileşir..onun su anda en cok istediği sizin desteğiniz..siz güçlü olun ki sevgili babacıgınız cabucak iyileşsin sizden güç alarak..
Kimse bana Kelebekli yemek takımları hakkında fikir vermicek mi ? senağlamasenağlama
canımm ..allah babana acil şifalar nasip etsin...üzme sen tatlı canını..inşallah biran once iyileşir..onun su anda en cok istediği sizin desteğiniz..siz güçlü olun ki sevgili babacıgınız cabucak iyileşsin sizden güç alarak..
amin canım çok teşekkür ederim çok sağol.mesajın moral oldu... babamın yanında olabildiğince güçlü durmaya çalışıyoruz ama yalnız iken aynısını diyemeyeceğim :1no2: inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşup eve dönecek :Saruboceq:
amin canım çok teşekkür ederim çok sağol.mesajın moral oldu... babamın yanında olabildiğince güçlü durmaya çalışıyoruz ama yalnız iken aynısını diyemeyeceğim :1no2: inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşup eve dönecek :Saruboceq:
Canım Allah acil şifalar versin:teselli: Baban tez zamanda sağlığına kavuşur sizi daha net görür olgun yaştaki insanlarda bebek gibilerdir.İyi bakıma ihtiyaçları olur sizin sevginizle ve itinalı bakımınızla biran önce iyleşir babacınla sarmaş dolaş evinize dönersiniz inşallah :1hug: Üzülmemeye çalış özellikle yanında moral verin bol bol a.s.
kızlar daha önce sizlere hangi modeli alayım diye sormuştu.. ve geçen gün bu modeli aldım... aydoğan kristal 43 parça.....sositososito
bencede çok güzel bi takım, güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah kaydirigubbakcemile2
Hamide ; Allah yardımcınız olsun inşallah çabucak iyileşir baban..
Hep anne babalar der ya çocuklarına hastayken başınızda bekledik uyumadık vs diye, geçen hafta annemin beli tuttu, kımıldayamıyodu falan hareket ettikçe ağlıyo, dedim bebekken çocukken ağlar diyosunda annesini babasını o halde görünce çok kötü oluyo insanRabbim sağlık versin hepsine..
Canım Allah acil şifalar versin:teselli: Baban tez zamanda sağlığına kavuşur sizi daha net görür olgun yaştaki insanlarda bebek gibilerdir.İyi bakıma ihtiyaçları olur sizin sevginizle ve itinalı bakımınızla biran önce iyleşir babacınla sarmaş dolaş evinize dönersiniz inşallah :1hug: Üzülmemeye çalış özellikle yanında moral verin bol bol a.s.
Olsun canım bizde toplu halde bakarızyerimseniben Bakarsın bu sevgililer gününde sana bi hediye pc gelir
Çok saol canımmm a.s. desene bana pratik..yolları gözüktü umarım kalmıştır :uhm:
bu arada tüm ürünlerini güle güle kullan.Yemek takımın tam benlik :lepi:
MüebbetSevdam Çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin Bir an önce sğlğına kavuşsun inşlh
hayalet tuzluk biberlik sirkelik yağlık setim
schafer marka kare takımım
kızlar bugün bende ufak tefek ciciler aldım kendime :)
Pike takımım :) yalnız fotoğraf makinesinin flaşndan dolayı net çıkmamış:
buda netteki resmi
Mutfak Setim benimkinin rengi yeşil değil turuncu lila karışımı :)
Buda mutfak önlüğüm :)
bugün bimden aldığım carsaf setim,bardaklarım ve peluş halım..bardagıma cay koydum rahat rahat görün diyeee..yıkayıp yerine koydum hemencecik:))))9
kızlar bu da gecen gun aldıgım dainty home halı mı desem kilim mi desem..işte oyle bişi:lepi: altındaki de aynısının büyük ölçüsü özellikle arkasını serdimki altınıda görün diye...
philips marathon hepa filtreli elektrik süpürgem..kutudan cıkarmaya üşendim kusuruma bakmayın..
mehtap tavalarım
tefal kettle
siemens fırın.. üzerindeki ızgaraları ve ateşin yandıgı kısmı koymayı unutmuşum..kusura bakmayın..ayy bir an once kullanmak istiyorummmmm sırnaşık şeysırnaşık şey
uğur böcüğüne ithafen:)))))örnek çıkarırsın artık dimi canımm..
banyo lifimm...kız ugur böcüğüüüüü bunun örneğini allll
canım ben bunu days in coloursdan almıştım
canım belki sana fikir olur bu modelde benim çok hoşuma gidiyor.Özdileğin ürünü.sengözlerimebaksanab
gule gule kullanŞeniz
kızlar daha önce sizlere hangi modeli alayım diye sormuştu.. ve geçen gün bu modeli aldım... aydoğan kristal 43 parça.....sositososito
geçmiş olsun müebbetsevdam. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur babacın. Allah acil şifalar versin başta baban olmak üzere tüm hastalara.
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Rabbim yardımcınız olsun.kızlar buarada sizlerden dua istiyorum.babacım 3 gecedir hastanede yatıyor.20gün önce katarakttan ameliyat olmuştu ve 3 gün önce gözünde görme kaybı oluştu aniden.meğer iltihaplanma olmuş ve göz bebeğini kapatmış.hastane de antibiyotik enjekte ettiler ve devamlı damla damlatıyorlar.şuan görme oranı çok düşük :çok üzgünüm: dua eder misiniz bi an önce eski sağlığına kavuşması için :1hug:[/B]
canlarım aldıklarınızı gule gule kullanın çok seker seyler:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?