gunaydın kızlar
bugun b.köye gdııyorum maaşımın yarısını aldım onada şükür haftaiçi hepsını alcam ınş
bu arada ısaura cnm senın dedığın yerede bakcam
lepı bacım sende bugun gtcektın deıl mı b.köye
lepi sen kandırırsın cnm bılıyom:jeyyar: kırmızı karanfıl takcam yakama:roflol:
komşum almadın demek ay balım valla çok zor benım 100tl kaldı ıcerde bu haftada onu verırler keske onuda bugun verselerdıama çok şükür ayy cok heycanlıyım ceyıs alcamdelikafadulden
neden evin uzak mı cnm ben esenlerde oturuyom mınıbuse bınıyom kapımın onunde ınıyom o derece yanı ayy sen benım oturduğum caddeye gelsen kafayı yersın tum markalar mevcut hyepsı yan yana mağaza bulamadım şeyler cok azdır
hatta zekarıye beyazla komşuyumkaydirigubbakcemile3
sen nerde oturuyon bacım
hayalet tuzluk biberlik sirkelik yağlık setim
kızlar bugün bende ufak tefek ciciler aldım kendime :)
bugün bimden aldığım carsaf setim,bardaklarım ve peluş halım..bardagıma cay koydum rahat rahat görün diyeee..yıkayıp yerine koydum hemencecik:))))9
ayy bir an once kullanmak istiyorummmmm sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar buarada sizlerden dua istiyorum.babacım 3 gecedir hastanede yatıyor.20gün önce katarakttan ameliyat olmuştu ve 3 gün önce gözünde görme kaybı oluştu aniden.meğer iltihaplanma olmuş ve göz bebeğini kapatmış.hastane de antibiyotik enjekte ettiler ve devamlı damla damlatıyorlar.şuan görme oranı çok düşük :çok üzgünüm: dua eder misiniz bi an önce eski sağlığına kavuşması için :1hug:
geçmişler olsun canım
Rabbim en kısa sürede babacığını sağlığına kavuştursun
dualarım sizinle
buda güzelmiş
eveet buda güzel ama birde ben bu ürünü beğendim kızlar sizce hangisi daha güzel ? :uhm:
iyi günlerde mutlulukla kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?