Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ilk önce adamı kandırmam gerek alışveriş için kurabiye yaptım bakalım belki kanarkaydirigubbakcemile3 benim dşncem gelmek ama işte duruma göre güzelim

Komşu yarısınımı aldın neysem bunada şükür ben daha hiç almadım.
Müebbetsevdam cnm dualarımız sizinle babana acil sifalar diliyorum

lepi sen kandırırsın cnm bılıyom:jeyyar: kırmızı karanfıl takcam yakama:roflol:

komşum almadın demek ay balım valla çok zor benım 100tl kaldı ıcerde bu haftada onu verırler keske onuda bugun verselerdıama çok şükür ayy cok heycanlıyım ceyıs alcamdelikafadulden

ay Allah seni netmesin böcük sabah sabah güldürdün beni al anam al benim yerime de alkaydirigubbakcemile3 ben alsam ordan imkanı yok getiremem fazla bişeyama olsun bakmak da güzel maksat gezmek eğlenmek:lepi:

neden evin uzak mı cnm ben esenlerde oturuyom mınıbuse bınıyom kapımın onunde ınıyom o derece yanı ayy sen benım oturduğum caddeye gelsen kafayı yersın tum markalar mevcut hyepsı yan yana mağaza bulamadım şeyler cok azdır
hatta zekarıye beyazla komşuyumkaydirigubbakcemile3
sen nerde oturuyon bacım

ayy sorma nan cok yoğun şu sıralar beledıye baskan adayıda kendusu:roflol: söledım slmı ama su sıralar ona slm deıl oy lazımmış öle dıyı allahım yaa hıc gulcem yoktu
komşu bıızm topıce gel hele bısey anlatcam saa

ben de bi köy de oturuyom ama anadolu tarafında bi köy kadıköykaydirigubbakcemile3
senin orda teyzemler var aslında ama o caddeyi bilmiorum ben yav oklum esenler tarafında ama pek bilmem oraları görmiyimde zaten alamam bu ara okul belimi büktü

okulun adı ne bacım
davutpaşa caddesı dığer adı dörtyol kesın bılırsın yada teyzen bılır cnm

bende bişeyler almak istiyorum amaaaaa
ama alamıyorum :)
aslında beğendiğim çok şey var ama ben gereklileri alayım diyorum çünkü diğerlerini aldıkça azar işitiyorum
yarında fuara gidiyorum bol bol resim çekcem sizler içn (inş. yasak deildir)
bugünde gidebilirsem nişantaşına kına elbisem için bakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…