Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

zati bu ara kendimi
çeyizden çok giyeceğe verdim
yok gelinlik yok kına elbisesi delikafadulden

Ne güzel işte canım ya en önemlilerini hallediyorsun. Ben daha gelinlik bile bakmadım. Her hafta niyetleniyoruz birşey çıkıyor. İnşallahhh yarın çıkacağız bir aksilik çıkmazsa..

esra canım hemşom senin erkek ikizin yada erkek 1 yaş küçük kardeşin varmı ve hangi liseden mezunsun sormamın sakıncası varmı -tatlicadiarzu-

Fuar uzak bize bayağı canım Oraya gidersek mobilya falanda bakamayız bu hafta ben yine sinir küpüne dönerim .:çok üzgünüm:

sanki benim evimin dibi :roflol:

mobilya bakmaya başladınızmı
biz hiç bakmadık şu sıralarda bakmaya niyetimiz yok
geç kalurmuyuz

+ nerelere baktınız neler baktınız
fiyatlar nası

Son düzenleme:
Canım benim ikizim yok ama abimler ikiz onlarda benden 7 yaş büyük.
Liseyide beylerbeyide okudum.

Mobilyada bakmadık daha bu hafta halledeceğiz inşallahh. Geçmi kalırız diyorsun benm 2 ayım kaldı ya ben ne yapayım..laelaelaelaelae

ha doğru senin iki ayın kalmış
benim vaktim çok o zaman
sen bak ben beklim :)
ama gelinliği sanki biraz savsaklamışsn gibi geldi bana :)

Aaahhh ah sorma ben böyle değildim.Çok tez canlıyım ama sağolsun nişanlım çok soğuk kanlı benim bile dışarı çıkıp bakma hevesimi kaçırdı (

bende biraz tezcanlıyım (kanımız böle galiba)
ben şimdi hazır oda boştayken herşeye bakıp hemen halledelim istiyorum ama o bekle diyor
böyle bekledikçe kafamda bişiler kurup sinir oluyorum ama ne yapayım
gelinliğe şimdiden başladık hayret ettim
oda kesinlikle gelinlikle ilgili bilgisi olmadığı için :roflol:

ben çıkıyorum herkese iyi tatiller

hamide
selamlar
ya sen bu schferin takımını kaça aldın canım kargoyla beraber
dışarıdan mı lasak netten mi?
birde arkasına aynı renkte servisliklerini koymuşsun ya canım,paketin içindemi var onlar,ayrıyetten mi aldın...takım nasıl duruyor söylermisin ..
teşekkürler canım,güle güle kullana.s.

Çooook güzeller canım güle güle kullan.
Ben siyah için kararsız kaldım alayımı almayımı diye ama nasıl duruyor..Resimde çok güzeller amaaa

Canım bana sormamışsın ama msjını gördüm.Ben de bu takımın siyahlı yeşillisini alan biri olarak söyleyeyim dedim delikafadulden Ben internetten aldım.Havale ile ödeme yaptım.137Liraya aldım toplamda kargo dahil.Ama şimdi herhalde 10Lira zam gelmiş.Ama değer.Kaşıkları çatalları hepsi içinde.
Bunlara Amerikan servislerde dahil canım.Ben çok beğendim.Resminide çektim evdeki pcde duruor, daha yüklemedim buraya.Canlı canlı görmek isterseniz yüklerim :lepi:

Çooook güzeller canım güle güle kullan.
Ben siyah için kararsız kaldım alayımı almayımı diye ama nasıl duruyor..Resimde çok güzeller amaaa

çok güzeller canım.her ikisindede renk uyumları harika.hangisini istersen al bence.kaçırma derim kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…