Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bişi sorcam korda kahve yapmak için bi aparat gördünüz mü:uhm::uhm::uhm:
safranboluda içmiştim korda kahve mötüş oluyo da ondan soruyorum varsa hemen alıcam :dance::dance: müstakbel kocişle içeriz karşılıklı
gören bilen varmı

kızlar home sweet home un sitesinde banyo grubunu tıklayınca sarı banyo seti var hani.onu birisi buraya yapıştırabilirmi ?birtürlü beceremedim yaaaaaaa noooollllurrrrr

ya çok şaşırdım ya
evet çok şık
muhakkak bende almak istiyorum ama servislerin dahil olduğunu bilmiyordum
peki internetten mi, normal bir yerden mi satın aldın canım

ya çok şaşırdım ya
evet çok şık
muhakkak bende almak istiyorum ama servislerin dahil olduğunu bilmiyordum
peki internetten mi, normal bir yerden mi satın aldın canım

İnternetten aldım ben.Hızlıal sitesinden.4 günde de elime ulaştı.Zaten burdan biçok kişi aldı ve herkes aynı siteden aldı kaydirigubbakcemile3

selen ay, nevresim takımın harika, pikede çok hoş. bakayım bende buralarda bulursam alacam valla çok hoşuma gitti.

merhaba kazulet kusura bakma ancak nete baglanma fırsatım oldu..ben 124tl ye aldım kargoyla beraber .hızlıal dan aldım..ve paketi inanılmaz güzel yapmışlardı kırılmasına imkan yok..servisler paketin içinde var...valla benim çok hoşuma gitti..aslında ihtiyacım yoktu ama napimm dayanamadım işte...tek sıkıntısı biraz agır olmalrı ...baska hiçbir sorun yok..almanı tavsiye ederim..ben kredi kartıyla 4 taksitte almıştım kargoda dahil..

canımmmm benimmmm cok saoll...havluyla lifimi valla ozellikle senin için ekledim seviyorsun oyle seyleri diye:CüvCüv: aslına bakarsan cem tava her zaman tercihim ama bunalrın fiyatları ucuz geldi bana..alayım dursun istedim..süprizzzzzsüprizzzzz

iyi günlerde mutlulukla kullanın

hamide çaybardaklarından bende almıştım :lepi:

çok güzel dimiiiiiiiii...kocaman....tesekkur ederim güzel dileklerin için...süpürgeyi gecen sene hepsiburada dan 400tl ye almıştım..denemek maskatlı kullandım..gercekten emiş gücü çok güzel..eğer alacaksan bunların üst modelleri çıktı onlardan al bence....
düğüne az kaldı canım 1 temmuzda sinop 4 temmuz istanbul..ama insan baktıkça hemen kullanası geliyooo

Son düzenleme:
kızlar babacım bugün taburcu oldu çok şükür :Saruboceq: doktoru durumunun gayet iyi olduğunu (maaşallah ) fakat tamamen iyileşmesi için biraz zamana ihtiyac olduğunu söyledi ve bizleri çok mutlu etti çok şükür... :lepi: başta arsima, bktbb,hamide57,eudorabeta, papiBJK,cevahirx,tmyy,böcük,esra_karadeniz olmak üzere iyi dilek ve temennilerde bulunup bana moral veren destek olan herkese sonsuz teşekkürler arkadaşlar. hepiniz iyi ki varsınız...

tuzluk canım bu eklediklerin arasından başta ki bardakların fiyatı nedir ?

tuzluk canım bu eklediklerin arasından başta ki bardakların fiyatı nedir ?[/QUOTE]

bilmitorum ki canım nette gezinirken buldum ben de bunları marks&spencerden araştırayım bi bayıldım ben de bulduğum yerde alıcam morlarından:CüvCüv:

Önce geçmiş olsun çok sevindim a.s.

Sonra tüstüm :dilcikar: onu da replerine bakınca anlarsın :dilcikar:

buarad müebbet sevdam babana geçmiş olsun Allah daha büyük dertlerden korusun

şükürler olsunnn..iyi haberler duymak ne güzel...bak hersey yoluna girecek babacıgın en kısa zamanda da sağlıgına kavusacak...senin gibi düşünceli bir kızı oldugu içinde gurur duyuyor olmalı..sımsıkı sarıl ona.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…