Canım bana sormamışsın ama msjını gördüm.Ben de bu takımın siyahlı yeşillisini alan biri olarak söyleyeyim dedim delikafadulden Ben internetten aldım.Havale ile ödeme yaptım.137Liraya aldım toplamda kargo dahil.Ama şimdi herhalde 10Lira zam gelmiş.Ama değer.Kaşıkları çatalları hepsi içinde.
Bunlara Amerikan servislerde dahil canım.Ben çok beğendim.Resminide çektim evdeki pcde duruor, daha yüklemedim buraya.Canlı canlı görmek isterseniz yüklerim :lepi:
ya çok şaşırdım ya
evet çok şık
muhakkak bende almak istiyorum ama servislerin dahil olduğunu bilmiyordum
peki internetten mi, normal bir yerden mi satın aldın canım
hamide
selamlar
ya sen bu schferin takımını kaça aldın canım kargoyla beraber
dışarıdan mı lasak netten mi?
birde arkasına aynı renkte servisliklerini koymuşsun ya canım,paketin içindemi var onlar,ayrıyetten mi aldın...takım nasıl duruyor söylermisin ..
teşekkürler canım,güle güle kullana.s.
uyy bacım sen bıtırmış sayılırsın bısey sorcam mehtap tavalar mı ıyı yoksa cem mı kararsız kaldım yaaaldıklarının hepsını ı gunlerde kullan cnm cok guzel seyler almışsın
bu arada evde pc yok ama ark gıdersem bunun örneğını cıkarcam cok seker saol balım benı düşündun içunŞeniz
günaydın herkese
hiii aşık oldum galiba :asigim:
güle güle kullan
iyi günlerde mutlulukla kullanın
hamide çaybardaklarından bende almıştım :lepi:
güle güle kullan hamidee
kızlar ben bu bardaklara bayıldım marks&spencer
bu yemek takımıda çok hoş
uğur böcüğü bu takımda senin için cnm bjk li
okulun adı ne bacım
davutpaşa caddesı dığer adı dörtyol kesın bılırsın yada teyzen bılır cnm
müebbet sevdam çok mutlu oldum babanın iyileşmesine.geçmiş olsun canım
kızlar babacım bugün taburcu oldu çok şükür :Saruboceq: doktoru durumunun gayet iyi olduğunu (maaşallah ) fakat tamamen iyileşmesi için biraz zamana ihtiyac olduğunu söyledi ve bizleri çok mutlu etti çok şükür... :lepi: başta arsima, bktbb,hamide57,eudorabeta, papiBJK,cevahirx,tmyy,böcük,esra_karadeniz olmak üzere iyi dilek ve temennilerde bulunup bana moral veren destek olan herkese sonsuz teşekkürler arkadaşlar. hepiniz iyi ki varsınız...
tuzluk canım bu eklediklerin arasından başta ki bardakların fiyatı nedir ?
kızlar babacım bugün taburcu oldu çok şükür :Saruboceq: doktoru durumunun gayet iyi olduğunu (maaşallah ) fakat tamamen iyileşmesi için biraz zamana ihtiyac olduğunu söyledi ve bizleri çok mutlu etti çok şükür... :lepi: başta arsima, bktbb,hamide57,eudorabeta, papiBJK,cevahirx,tmyy,böcük,esra_karadeniz olmak üzere iyi dilek ve temennilerde bulunup bana moral veren destek olan herkese sonsuz teşekkürler arkadaşlar. hepiniz iyi ki varsınız...
tuzluk canım bu eklediklerin arasından başta ki bardakların fiyatı nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?