- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
cnm resmlerı atıyom ama netten tabıkıı pc olsun yollarım toplu
takst kredı kartına sadece cnm 4 katlı(okadr cok gezdımkı ıcınde tam emın deılım)harıka bı mağaza 400tl harcadım bugun hatta b.köy bılınen zuccacıyecıye gttım ama benım almadığım öle cok guzel yenı urunler yoktu
ya arkadaşlar bu schaffer marka tabak takımalrından kullanan varmı ? memnunmusunuz ?
şu takım çok hoşuma gitti, çatal kaşıkta var aynı desende, alıp almama konusunda kararsız kaldım :) biraz önce bir arkadaşta başka bir modeli almış, onuda görünce gene heves ettim :)
ayrıca nettekı kucuk cıceklılerdende mısafr ıcın set yaptım nevresım takımı yanı
bıde 140tl bır nevresım aldım krem cok harıka ordan ama resım yok nettede bıraz bekleyın eve gıdem resım cekem gelem
ayy bunu ben kac kere yazdım arkadasımm bu takıkım aynısı bende varr ama kasık ve catal ları paslanıyoo
azelya 55 canım sana da çok teşekkür ederim.inan replerime felan bakmadım direk sayfada dilek ve temenni yazanlara cevap verdim. küsme lütfen a.s. hamide57 akşam yıldızı ve lepi tekrar tekrar teşekkürler... hamide canım inşallah babama yakışır bir evlat olmuşumdur...
uğur böcüğümm aldıklarını güle güle kullan..ceyizlik alınca insan cok mutlu oluyoo..sonunda cebince para kalmasa bile:)))
bu arada mart ayında istanbul a gideceğim ceyiz alışverişi yapacagım..sence nerelere ugramalıyım..mesela sarevin nevresim takımını nereden uyguna bulabilirim..bir de bakırköydeki malum züccaciyeci neresii..tarif ette gideyim kuşum...
aaaa Didosh köşe takımı acayip rahat duruyor.Şahaneee yaa ne bunun markası??
engince cnm maltepe de kücükyalıda ve sanırım modokoda var
kızlar ben bu bardaklara bayıldım marks&spencer
bu yemek takımıda çok hoş
uğur böcüğü bu takımda senin için cnm bjk li
hımm ben bizim burdakine bakarım ozaman kapsamlıca canım evmin çok yakınında var arada giriorum ama dikkat etmiorum:) kredi kartına taksti varsa alırım belki:) buarada senin almadığın ne kaldıki allsen herşeyin tamam artık hatta ikinci bir kızın çeyizi bile çıkarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?