Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kzlar bn geldımm
englısh home gıttımdelikafadulden
benım bahsettım setı 140tl aldım
bı tane nevresım aldım tek kalmıstı :asigim: gördum aldım 150
bı tanede mısafr için carsaf yastık takımıaldım cokuygundu resmlerı koyamadım en ksa surede toplu koycam cokkkkkkkkkk mutluyummmmmmmm cok maaş alamadım ama olsun

hayırlı olsun böcüğüm peki orada taksit yapıyorlar mı buarada ben gidemedim oraya

cnm resmlerı atıyom ama netten tabıkıı pc olsun yollarım toplu
takst kredı kartına sadece cnm 4 katlı(okadr cok gezdımkı ıcınde tam emın deılım)harıka bı mağaza 400tl harcadım bugun hatta b.köy bılınen zuccacıyecıye gttım ama benım almadığım öle cok guzel yenı urunler yoktu

hımm ben bizim burdakine bakarım ozaman kapsamlıca canım evmin çok yakınında var arada giriorum ama dikkat etmiorum:) kredi kartına taksti varsa alırım belki:) buarada senin almadığın ne kaldıki allsen herşeyin tamam artık hatta ikinci bir kızın çeyizi bile çıkarkaydirigubbakcemile3

ayrıca nettekı kucuk cıceklılerdende mısafr ıcın set yaptım nevresım takımı yanı

bıde 140tl bır nevresım aldım krem cok harıka ordan ama resım yok nettede bıraz bekleyın eve gıdem resım cekem gelem

ayy bunu ben kac kere yazdım arkadasımm bu takıkım aynısı bende varr ama kasık ve catal ları paslanıyoo

uğur böcüğümm aldıklarını güle güle kullan..ceyizlik alınca insan cok mutlu oluyoo..sonunda cebince para kalmasa bile:)))
bu arada mart ayında istanbul a gideceğim ceyiz alışverişi yapacagım..sence nerelere ugramalıyım..mesela sarevin nevresim takımını nereden uyguna bulabilirim..bir de bakırköydeki malum züccaciyeci neresii..tarif ette gideyim kuşum...

ayy sızlerın aldıkları cıcılere bakmaya bayılıyorum kızlarr.. ALLAH hayırlı gunlerde kullanmaya nasıp etsın hepınıze

resımlerı cektım makınanın pılı bıttı 10dk sonra atcam resımlerı 2 takımın resmını cekemedım annemle bazanın altına koyduk sonra koyarım onlarıda

azelya 55 canım sana da çok teşekkür ederim.inan replerime felan bakmadım direk sayfada dilek ve temenni yazanlara cevap verdim. küsme lütfen a.s. hamide57 akşam yıldızı ve lepi tekrar tekrar teşekkürler... hamide canım inşallah babama yakışır bir evlat olmuşumdur...

tamam tüsmedim a.s.:1hug:
tekrar geçmiş olsun..

Böcükcümgüle güle kullan tatlım, ah nasıl özledim çeyiz alışverişini mirmirmirmir

ıstersen geldığınde tarıf edım yada yaz kağıda sımdık
bakırköydekı zuccacıyecının adresı: kartaltee durağını sor amıne hatun camıı görceksın onun ılersınde ova ekmek fırını karşısında cnm yanı b.köyun kapalı caddesıne gelmeden bı sokak gerıde herkes bılır(cumhurıyet meydanı kapalı caddenın adı)

evt param bıttı zaten aylık alamadım arcelık taksıtımde geldı ama haftaıcı alcakmışızdelikafadulden

engince cnm maltepe de kücükyalıda ve sanırım modokoda var

Teşekkür ederim :teselli: yine istanbulda :çok üzgünüm:

Fikrime gelince ikincinin sehpası ve albenisi yüzünden ikinciye daha sıcak baktım.:lepi:

Kırmızı siyah beyaz üçlüsü fanatiğiyim..

kızlar ben bu bardaklara bayıldım marks&spencer

bu yemek takımıda çok hoş

uğur böcüğü bu takımda senin için cnm bjk li

benıde düşünürmuşŞeniz evt cok guzel bana kalsa hersey sıyah beyaz bıde yeşıllı takımı almak ıcın gıttım ama tek tek satılıyordu pahalı geldı almadım

annemde 3 dıo :roflol:

:teselli:m.sevdam takrar gecmıs olsun rabbım bıdaha yasatmasın

dıdosh ılk harıka ama beyaz işte ben cesaret edıp alamazdım fıyatını nedır
bıde kırmızı sehpa bıharıka

valla abartısz iki tane annenin demesiyle iki tane çıkar ne diyim evin büyük olur inşallah yoksam imkanı yok bu eşyaların biryerlere sığması:)
beni de manyak ettniniz hee ben böyle değildim şimdi rende tas tabak bakıyorum etrefta:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…