Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük yine duramamış nevresimlere yastıklara çarşaflara dalmışsın :) hayırlı olsun guzum

didosh bu köşe takımı ve tv ünitesinin fiyatı hakkında bilgi var mı canım

lepı nan bu enlısh home aklıma kım soktu onu dusunuyom benı yaktı parasız kaldım ama mutluyum

10 dk sonra resımler gelıyooo kızlarrrrrrrrrrr

arkadaslar tam 2,5 gündür bu topiğin en basından sonuna kadar okudum ve sonunda bitrdim

kizlar valla fiyatlari cok uygun

tv ünitesi 2.250

koltuklar 2.200

ben ikisinide cok begendim acikcasi biraz daha düsünücem o yüzden

ilk koltuk inanilmaz rahat cünkü sırt yastıkları kaz tüyünden
bu arada orta sehbanin fiyatini sormayi unuttum bidaha gittigimde sorucam onu

Ya kızlarr ben adanalıyımm hiçç duymadımm bizimm burda yatak odasını kız tarafının aldığınıı onuda erkek tarafıı alırr bana çokk komikk geliyor kız evininn almasııı
bizim burda böyle

bundan ıkı takım yaptım bı tek bı cift kısılık

çok şık yaa valla zaten eng home ürünleri böyle pemiş pembiş çok tatlılar bornozları da var çok şık hatta bir ara iki katlı yorgan vardı çıtçıtlı soğuk günlerde çıtçıtlayıp birlikte kullanıyorsun sıcaklarda ise tek kat 80 lira idi alsak mı almasak mı dedik ama bitmiş sora pişman olduk gene gelebilirmiş böle bişi düşünürsen (diğer çeyiz canavarları da düşünürse tabi:)) gidip bakabilirsin

bu delikli işin içinde neler var yavrum o pembe yastıklar da var mı yoksa sadece delik işli mi var bir de ne olarak geçio o yorgan mı sokuluo içine peike mi

bende bunu buldum böcüğüm gibi olamazsamda idare edin artıkın belkim biliyonuzdur ama ben gene sey etim işti bide resmi edebilmişimdir umarım

Eklentiler

• $adsız.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 51
bu arkadaslar bi kızartma makinesi ve fiyatıda 450 tl ben alıcam inş

bundan ıkı takım yaptım bı tek bı cift kısılık

bu takım alttakıde nettekı goruntusu

[/IMG]

şarjı bıttı makınanın dığerlerını sonra atarm

lavanta torbalarım 5tl tanesı

150tl cok beğendım nevresım takımı

B]şarjı bıttı makınanın dığerlerını sonra atarm[/B]

havlu cestlerınıde bıdahakıı ay alcam harıkalar ınandelikafadulden o dedığın yorganı ıkea gordum ama almadım pahalıydı ondanda alırım cnm bı dahakı aydelikafadulden

lepı pembe olanı aldım 100 küsürdu ayy yanlısta hatrlıyo olabılırım toplu aldım unuttum
normalde yok ıstersen alyon
zaten hersey tek satılıyo sen takım yapıyon
benım hatta param yetmedı gıttım bankadan cektım kartımdan:roflol: bakalım 1 ay ne yıycem

havlu cestlerınıde bıdahakıı ay alcam harıkalar ınandelikafadulden o dedığın yorganı ıkea gordum ama almadım pahalıydı ondanda alırım cnm bı dahakı aydelikafadulden

ah nan nası almadım aklıma tüpürüyim ben alırız dedik salladık zaten tek başına istikbal yorgan 40 lira

aldığın nevresimleri yersin:lepi: hadi hayırlı olsun kuzum çok güzel şeyler almışsın:1hug:

beğendın mı aldıklarımı kuzum en son nevresım cok hoş almıycaktım kadın kalmaz son dedı aklıma gırdı

ben bılerek almadım zmn var dıe ılerde alırım

bu arkadaslar bi kızartma makinesi ve fiyatıda 450 tl ben alıcam inş

değer mi diye düşünmek lazım güzelim 1 kaşık yağda kızartıyormuş falan ben inanamadım ama tabi karar senin baya pahalı bir şey sonuçta kullanmazsan atim gitsin diyemezsin mesela biz çok kızarta yapmayız böyle fritöz falan düşünmüyorum o yüzden

beğendın mı aldıklarımı kuzum en son nevresım cok hoş almıycaktım kadın kalmaz son dedı aklıma gırdı

ben bılerek almadım zmn var dıe ılerde alırım

ben çok beğendim çok zevk işi nevresimler. ama iyi yapmışsın daha vaktin var neler çıkar şimdi kendini sıkmana gerek yok kalırsa alırsın kalmazsa da canın saolsun yeni model gerlir ondan alırsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…