arkadaslar tam 2,5 gündür bu topiğin en basından sonuna kadar okudum ve sonunda bitrdim
canım bunları alması gereken kişi kendini bilir zaten.
bizim burda kız tarafı yatak odasını birde beyaz eşyadan herhangi birini alır.
erkek tarafıda diğerlerini yani tv yi eyaz eşyanın kalan kızmını, oturma odasını, salon takımını felan
bundan ıkı takım yaptım bı tek bı cift kısılık
bundan ıkı takım yaptım bı tek bı cift kısılık
bu takım alttakıde nettekı goruntusu
[/IMG]
şarjı bıttı makınanın dığerlerını sonra atarm
lavanta torbalarım 5tl tanesı
150tl cok beğendım nevresım takımı
çok şık yaa valla zaten eng home ürünleri böyle pemiş pembiş çok tatlılar bornozları da var çok şık hatta bir ara iki katlı yorgan vardı çıtçıtlı soğuk günlerde çıtçıtlayıp birlikte kullanıyorsun sıcaklarda ise tek kat 80 lira idi alsak mı almasak mı dedik ama bitmiş sora pişman olduk gene gelebilirmiş böle bişi düşünürsen (diğer çeyiz canavarları da düşünürse tabi:)) gidip bakabilirsin
havlu cestlerınıde bıdahakıı ay alcam harıkalar ınandelikafadulden o dedığın yorganı ıkea gordum ama almadım pahalıydı ondanda alırım cnm bı dahakı aydelikafadulden
lepı pembe olanı aldım 100 küsürdu ayy yanlısta hatrlıyo olabılırım toplu aldım unuttum
normalde yok ıstersen alyon
zaten hersey tek satılıyo sen takım yapıyon
benım hatta param yetmedı gıttım bankadan cektım kartımdan:roflol: bakalım 1 ay ne yıycem
bu arkadaslar bi kızartma makinesi ve fiyatıda 450 tl ben alıcam inş
beğendın mı aldıklarımı kuzum en son nevresım cok hoş almıycaktım kadın kalmaz son dedı aklıma gırdı
ben bılerek almadım zmn var dıe ılerde alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?