Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mervebu bizdede önce kahve var di planda ama ev cok kalabalik olunca... kahve ikramindan vazgecildi.. orda aralarinda otururken hanimlar konusustular annemnde söyledi herkez anlayisla karisiladi biz kahve yerine cay verdik

ee damada nasıl tuzlu kahve yapılcak o zaman kaydirigubbakcemile3

hee anladım

kız hayatım hoşgeldinnnn,ayrıntıları ne zaman dinlicezzzz

anam kızlar nasıl sıralamışsınız

bizimkiler sabahleyin terminalde karşılıcak onları bi kısım ordu dan bi kısım istanbuldan gelicek

sonra kahvaltı yapılır, tanışılır, sonra kuyumcuya gidilecek, çiçeğimi ve çikolatamı ben yaptırıcam ben seçicem yani :)))

sonra eve gelinecek ben kuaföre gidicem, sonra aşkım almaya gelicek beni, istenme olacak yüzük takılacak, o heves ettiğim şerbet olmayacak :S annem bizim burda tatlı yenir şerbet neymiş dedi onun için bile tartıştık annemle :)
neyse yatacakla bizde ertesi gün gezicez aşkımla biz sonra akşam herkes gidicek öyle işte

BISIM NISANDA 60 KISIDEN FAZLAYDI UHH... HATIRLADIM SIMDI O TALIHSIZ GUNU...lmaz:

yaaa okadar uzun bir sey yazdim mesajim kayit edilmedi.. bugün hic güzel bir gün degil benim icin

pelınnnnnnnnnnnnnn sureklı burdasın okuyorsun ama bı slm bıle vermıyonnn kımse yokken bıle sen oluyorsun harbıden senı cok merak edıyorum
hanı gecmıstekı ceyıslerebakıyorum desen ınsan sbhtan aksama gunlerce bunu yapabılır mı bılmıyomm
:bbo:

şaşırdın iyice :roflol: :roflol:

napayım birazdan kursa gitcem

iki kelime öğreneyim diye

DANKE !!
BITTE !! :roflol: :roflol:

takvimindeki mickey çok şeker ayrıcana Şeniz

püüü allah canını almasın emi
kaç haftadr gidion onlarımı öğrendin
ich liebe dich i öğrenmedinmi daha:)
şekerdir benim takvimim çok sevdim ben bunu:)

pelinnnn pelinnnn pelinnnnn pelinnnnnnnnn

hep birlikte seslenelim bücük belki duyar ozaman arkadasimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…