Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aman ya olan bir sey yok.. bugün öyle bir gün ki benim icin biri sokakta yan baksa döverim herhalde.. cok gerginim cok sinirliyim herseyden gicik kapiyorum

aman ya olan bir sey yok.. bugün öyle bir gün ki benim icin biri sokakta yan baksa döverim herhalde.. cok gerginim cok sinirliyim herseyden gicik kapiyorum

sanırım özel gunundesın bende öyle oluyorumda o zamn-tatlicadiarzu-lar...

yarin herhalde özel günümde olacagim ondan mi oluyor ki?

yaa ben çok kaprisliymısım ...onu avcumun ıcıne almışım..ınatmısım falan fılan...

mawro.. ne güzel iste hic tavis verme oh oh cok iyi

bunu kim söylüyor nisanlin mi cevredekiler mi

yaa ben çok kaprisliymısım ...onu avcumun ıcıne almışım..ınatmısım falan fılan...

aman canım yaa hepsi aynı bunların bırak takma sen bende bu hafta deli gibiydim valla dün regl oldum rahatladım şimdi daha iyiyim kimi görsem sinirleniyorum böyle hep ağlayasım var herşeye hemde. nişanlımın rahatlığıda buna tuz biber oluyordu herzaman yaptığı şeyler battı yani bende sinirlendim kızdım ona arkadaşlarıyla dışarı çıkıyo gittikten sonra arıyo sorumsuzluk yapıyor ben öylemi yapıyorum herşey karşılıklı ona söylediğimde aman yine saçmalıyosun sen kapris yapıyosun sen yine hastamı olcan sırnaşık şeysırnaşık şey falan filann üffffsengözlerimebaksanab

pelinnnn pelinnnn pelinnnnn pelinnnnnnnnn

hep birlikte seslenelim bücük belki duyar ozaman arkadasimiz

yok anam merak edıyom 3 ay uye olmuş tık yok msjı bılem yokk alla alla kafamçokkarıştı

bir derdım var da konu mu açsam acep.. kafamçokkarıştı senağlama

sakın daha cok dert sahıbı olursun :1closedeyes:

bende inadım bende birşeye evet demeden önce iyice anlamak isterrim ve benimkide kızıyo bazen bana :)))

ama haklılar bazende o tam netleşmemiş birşeyden bahsederken ben kırk tane soru soruyorum şu şölemi bu bölemi neden niçin derken oda o anda anlatamayacağı için sinirleniyo :))

ama işte kadınlarla erkeklerin farkı, biz detaycıyız, onlar için önemli olmasada biz ıncık ıncık bilmek istiyoruz..

bu arada artcraftın bardakları çok hoşuma gidiyodu yaa bende alcaktım bide ben metroda bakmıştım, normalde sadece boya sürüyolar normal bi kasenin yada bardağın altına, cam boyası sürüyolar o zamanda yıkandıkça çıkıyo, artcraftın camı renkli idi tamamen, çok beğenmiştim o yüzden hiç çıkmaz diye :)

bi cuvala dolurakcasin bunlari sopayla vuracaksin... yalnis kisiye denk gelir korkusu olmaz hep dogru kisiye isabet eder sopa bunlarin hepsi ayni yahuuuu

fmk evet nısanlım kendıne en yakın sanıyosun ama küs oluncada en uzak o oluyoo..ne tuhaf bı tezat..

mawro sen cok sınırlısın bellı
sakın ol cnm maalesef erkekler bızım kadr ınce düşünemezlerr

bende sınırlenıyomm hee pelınnnnnnnnnnn ses versenn ya bacııı :mymeka: kkızlar cıkıyom ı aksmlar evden yazarımı ınşş

fmk bende cok sakınım bana karsı cvp verene ne derse dsın susarım cunku mevlananın bı sözu var
bı lafa bakarım laf mı dıe bıda dıyene bakarım adam mı dıe
cok severım bu sözu
oyuzden sessız oluyorum
hıc yapmadığım bıseyı bı kere yaptım ama nıe yaptım bılmıyom babamı yolcu ettığım gun bı arkadasımın kalbını kırdımm hıc cıkmıyo aklımdann

şittt şittt sakın ol sınırlerınze hakım olun tatlılarım beımmm

ben eve gidiyorum kızlar mesaı bıttı..yaslandım be dusunmekten neyse ıyı aksamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…