zamanla askın buyusu hafıf hafıf gecınce daha gercekcı oluyo ınsan ılk baslarda he dedıgın seylerı sonra sorgulayıp dusunuyossun halıyel bole oluyoo..sonrada adın kaprıslı oluyo...
fmk evet nısanlım kendıne en yakın sanıyosun ama küs oluncada en uzak o oluyoo..ne tuhaf bı tezat..
ama işte kadınlarla erkeklerin farkı, biz detaycıyız, onlar için önemli olmasada biz ıncık ıncık bilmek istiyoruz..
nan ben neden hıc kaprıs etmıyoomm bende mı tuhaflık varr
neyseeee kızlar size bişiy sorucaaam bakın kendime yeni bi cici aldımdaa şey şimdi bu baharatlık takımı hani ocağın yanına koyulan 3 tane büyük oluyoya benimkiler bvöyle birde küçük aldım 6 lı küçük boy onlarda pembe bunun deseninde değil ama renkleri aynı büyüklerim böyle dediler ki cam daha iyi ama ben bunu sevdim sizce nasıl ?
birde erzaklık oluyormuşya hani mercimek,makarna,pirinç falan koyuyosun içine onlar dolap içinde oluyo görünmüyolar gerçi amöa onları cam alırım bozulmalarına karşı falan hani kapakları tahtadan oluyo
bu arada bende birşey sorayım :) amcamın oğlunun orduevinde düğünü var, kıyafet seçemiyorum bi türlü, nasıl birşey istediğimide bilmediğim için bütün cevahiri gezdim ama birşey beğenemedim..
nette dolanırken bi model hoşuma gitti, bunun kırmızısını diktirmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?
ekimdede erkek arkadaşımın abisinin düğünü olacak, ki o zaman bizde nişanlı olcaz kısmetse, ondada giyilirmi bu sizce?
kızlar herkese kocamannnnnnnnnnn selamlarrrrrrrrrr
herkese pazartesi cevap vericem hepinizi çok özledim burnumda tüttünüz hepinizi çok seviyorum. şükür kavuşturana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?