Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

zamanla askın buyusu hafıf hafıf gecınce daha gercekcı oluyo ınsan ılk baslarda he dedıgın seylerı sonra sorgulayıp dusunuyossun halıyel bole oluyoo..sonrada adın kaprıslı oluyo...

e işte en güzel tanımlama bu oldu ben ilk zamanlarımı hatırlıyorumdsa rüya gibiydi çokta zaman geçmedi gerçi 9 ay önce falan kaydirigubbakcemile3 ama yinede hayatın gerçekleri giriyo yani ilk zamanlar bi ilişkinin başlaması için hoşgörü fazlasıyla alaka ilgi göstermek lazımki ilişki başlasın dimi kim soğuk konuşmayan iltifat etmeyen birine yüz verirki.. ama sonradan tanıdıkça işte artık alıştıkça aşktan başka şeyler giriyo işin içine hayatın gerçeklerini görüyosun ve atışmalar oluyo herzaman bu atışmalarda ezilen bayan oluyo her ne hikmetse aman allttan al o erkektir sıkıntıya gelemez sıkmamak lazım ay yeter ama :umursamaz:

fmk evet nısanlım kendıne en yakın sanıyosun ama küs oluncada en uzak o oluyoo..ne tuhaf bı tezat..

işte o en kötüsü canım yaa o kadar yakın olan adam eşim yaa yarı kocan olan adam küslük araya girince en uzak adam oluyo sana ve ben bu duruma deliriyorum çıldırıyorum fıttırıyorummm :umursamaz:lmaz:

ama işte kadınlarla erkeklerin farkı, biz detaycıyız, onlar için önemli olmasada biz ıncık ıncık bilmek istiyoruz..

Onlarda bizi hiç anlamak istemiyorlar herzaman düşünen biziz erkekler erkek gibidir serttir bayanlar biraz yumuşak olup alttan almalı diye .. Hiçbi erkekte abi yaaa bayanlar detaycı olurlar ilgi beklerler sürekli değişik şeyler duymak isterler daha hassas davranmak lazım demezleeeerrr işte bu yaratılış huylarımız var birde.. şakkıdı

neyseeee kızlar size bişiy sorucaaam bakın kendime yeni bi cici aldımdaa şey şimdi bu baharatlık takımı hani ocağın yanına koyulan 3 tane büyük oluyoya benimkiler bvöyle birde küçük aldım 6 lı küçük boy onlarda pembe bunun deseninde değil ama renkleri aynı büyüklerim böyle dediler ki cam daha iyi ama ben bunu sevdim sizce nasıl ?

nan ben neden hıc kaprıs etmıyoomm bende mı tuhaflık varr

sen yenisin galiba

böcüğüm başlarda öyle olmuyo ya sanki herşey çok iyi çok güzel ne derse he gibi bir durum oluyo :) yani böylede olmuyoda herşey tatlı güzel geliyo.. ama sonradan daha bi meraklı oluyoruz mu diyeyim sorguluyoruzmu nese işte öyle :)

heleki ciddi mevzular ortada oldumu, özellikle bizim evlilik olayıydı bilmemneydi bu konuyla alakalı şeylerde çok sorgularım, bu yüzden biraz öyle oluyo.. ha sizin çok yeniyken oldu bu mevzular :) biz 9 senedir beraberiz yeni yeni yaşamaya başladık bu kadar ciddi ve resmi işleri onun gerginliğinden ve korkusundandır sanırım..

mawro sende ve nişanlındada aynı şeyler vardır eminimki, şu anda çok sinirli gibi duruyosun, ama unutmaki öfkeyle kalkan zararla oturur.. evine git bi dinlen kafanı dinle sonra tekrar düşün a.s.

bencede cam daha güzel duruyo daha iyi oluyo ama mutfak senin mutfağın olcak sen hangisini beğendiysen onu al bence :)

büyüklerin neden iyi olmuyo dediki? kullanışlımı değil dicem ama kavanoz işte ne farkı varki :uhm:

canım cam daha iyidir bence. daha hoş oluyor. benimde annem hep der cam al die ama bende cam seviyorum zaten.
gelin çeyizine cam ağır olur die olabilir :) plastik türü şeyler pek koyulmaz die.
ama bunlarda güzel canım kullanıcak olan sensin kendi zevkine göre al ki kullanırkende içine sinsin.
güle güle kullan canım

birde erzaklık oluyormuşya hani mercimek,makarna,pirinç falan koyuyosun içine onlar dolap içinde oluyo görünmüyolar gerçi amöa onları cam alırım bozulmalarına karşı falan hani kapakları tahtadan oluyo

bu arada bende birşey sorayım :) amcamın oğlunun orduevinde düğünü var, kıyafet seçemiyorum bi türlü, nasıl birşey istediğimide bilmediğim için bütün cevahiri gezdim ama birşey beğenemedim..

nette dolanırken bi model hoşuma gitti, bunun kırmızısını diktirmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?

ekimdede erkek arkadaşımın abisinin düğünü olacak, ki o zaman bizde nişanlı olcaz kısmetse, ondada giyilirmi bu sizce?

bende alcaktım son anda vazgeçtim evlenmeme daha çok var 2 yıl sonra modası fln geçer die.
güzel canım onlar kullanışlı olur yakın tarihse al öle bişeyler bozulmaz hem

canım güzel. olabilir böyle birşey aynı dert bende de var ama nişanlımın abisi nişanlanıcak ekim gibi ben o zaman ne giyceğimi kara kara düşünüyrm ne tarz bişey gider bilmiyorum ki.
birde ekim ayı soğukda olur düşünüp duruyorum.

hımm evet ekim soğuk olur dimi, ama düğünün olacağı yer sıcak olur bi şalla falan idare edilirmi ki.. puff ne zor işler bunlar yaa :))

canım bu elbise hoş ama biraz< sade geldi bana birde bu modele bak istersen senin için

bıRDE BUNA BAK BU BENıM ÇOK HOŞUMA GıTTı ÇOK tatlı modeller hoş rengini yine kendin belirle

Son düzenleme:
ben nişanı evde mi yapcaklar dışardamı bilmiyorum da birde güzel olmak istiyorum tabiii :) kara kara düşünüyrm ne giysem die.

erva bende acaba sademi diye kararsız kalıyorum zaten yaa.. ilk yolladığın elbisenin balon değilde normal etekli hali yengemde varmış bugün denedimde bana oda öyle, dümdüz siyah, çok sade gibi geldi :)) annemle gezdik oda böyle pullu tüllü şeyleri gösterdi hep ve 200 milyondan aşağı elbise yok, ondanda keyfim kaçtı çok para veresim yok :))

kızlar herkese kocamannnnnnnnnnn selamlarrrrrrrrrr

herkese pazartesi cevap vericem hepinizi çok özledim burnumda tüttünüz hepinizi çok seviyorum. şükür kavuşturana

Ayyyy gözümüz yollarda kaldı yaaaa, şükür kavuşturana :sm_cool::sm_cool::sm_cool: Ama gitmişsin hemen, neyse biraz daha bekleriz :çok üzgünüm:

canım tesettürlü değilim ama çok açık olmasın. gelin olduk ne de olsa derli toplu olmak lazım. pantolon takım olurmu acaba?

Şu saatlerde canım hemşom beta ve buketimin kınaları başlamıştır. Gönüllerince bi gece olsun inş. :Saruboceq:

canım diktirince çok fazla tutmuyor kumaşı falan toplam 60 ytl.ye alırsın. Balon elbise güzel durur aslında yaa siyahı değilde kırmızısı gösterişli olur..
Bunlara bak bakalım..

bEN BUNU ÇOK BEĞENDıM

Bunlar biraz daha hareketli modeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…