Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Uğur böcüğüm hepsi çok şık ve güzel allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsınn güle güle kullan canım

tşk ederım hepınıze cnlarım ama yarım kaldı şarjı bıttı zaten arkadastayım eve gıdem gayrı

böcük tatlişim aldıkların harikaaa
çıtır pıtır hepsi de çok şık güle güle kullan bebişimŞeniz
lepi yawrimm kırk yıl düşünsem senin tas tabak rende bakınıp alıcağın aklıma gelmezdidelikafadulden
senide kendimize benzettik sonunda:lepi: güle güle kullan balım bu arada rendelerimiz kardeş :))
didosh , köşe koltukla, tw üniten çok klas yerimsenibengüle güle kullan cnm

ayrıca müebbetsevdam geçmiş olsun. inşallah eskisinden de iyi olur babacığın:1hug:

kıs böcük hayırlı olsun hepsi çok güzel.güle güle kullan.kayseride bulsam kesin alırım
buarada biarada elini cebine atarken eve pc ve adsl bağlantısını düşünsende onları da halletsen geceleri sabahlarız burda valla

elisaa canım çok teşekkür ederim.inşallah iyi olacak.az önce 4 damlasını damlattım hepsi birbirinden çok yakıyormuş canını

lepı bende dıyom bu kıza ne dıcyektım elısaa demese unutmuştum aldıklarını ıyı gunlerde kullan cnm

saolun kızlar benı sızler varettınız

m.sevdam sorma ya ona sıra bı turlu gelmıyo net var evde pc yok annem babm ıst da şuam onlar nısanda gtcekler ınş ozmn alcam tabı ceyıs borcum olmazsa

...................................

Son düzenleme:

inşallah canım ama nisandan sonra benim düğün hazırlıkları hızlanır sanırım sık sık giremeyebilirim ama yine de sizlere dayanabileceğimi sanmıyorum.gece yarıları kaçamak yapar yapar girerim inşallah :)

canım bunlar bi harikaymış ya ama fıstık yeşiline bittim ben bence onda karar kıl derim ama yinede son tercih sende ???

ben yeşil olanı daha çok beğendim canım.alttakinin kelebekleri çok büyük
eudorabeta bence porlandın sıtesıne bak cunku ıkısınde beğenmedım
böcükcüm porlandada beğendiğim çok güzel kelebekli bir takım vardı fakat fiyatı tuzlu senağlama porlanda bakmıyorum hiçç
Bu arada nevresin takımların bir harikaaa :lepi: Birdahaki gittiğinde söylermisin İzmir'de de bir şube açsınlarr
laelaelaelaelae
canım bunlar bi harikaymış ya ama fıstık yeşiline bittim ben bence onda karar kıl derim ama yinede son tercih sende ???

Anneme gösterdim yeter tabak çanaktan doymadın mı artık diyor.Ama ablamda nişanlı fazla gelirse onunla bölüşüürüz fazla tabak göz çıkarmaz kaydirigubbakcemile3
Velhasıl yeşili almaya karar verdim.Annem bana çok güzel üzerinde yeşil kelebekleri olan su takımı almış.Yeşili al bari takım olur dedi.Yeşil almaya karar verdim hihoyyyt

fikir verdiğiniz içinde ayritettende teşekkürler
kızlar kaydirigubbakcemile5

canımm çok sevindimm babanın hastaneden çıktığına inşallah biran öncede sağlığınada kavuşurr :teselli:

:

Böcüğüm ya ne güzel şeyler almıssın öyle çok hoşuma gitti. Güle güle kullan canım.
Ben kendimi biran gittiğin mağazada düşündümde kartımının limitini sıfırlardım sanırımdelikafadulden Neyse şu birkaç taksidim bitsin. Bende giderim ınglesh mağazasına.Yani zor duruyorum şuan sandalyede

canım cok saoalsın azcok istanbul u biliyorum kolay yerdeymiş allahtan..bende maasımı 1,5 aydan beri alamıyourm..kredi kartına dayandık bakalım nasıl ödicam:bbo::bbo::bbo:

hamidecim makinada yıkamayıp elde yıkarsan bide güzelce kurularsan uzun süre kullanırsın cnm:))

dimi ya tabi...zaten devamlı kullanagımı da sanmıyorum ..bu takımı kullandıgım zamanlar kullanırım..bilgi verdiğin için saol..sen bugun evi yerleştirecektin ..ne yaptın..hallettinizmi..

[
LEFT]Kızlar herkese selam birkaç gündür yoktum biliosunuz erkek arkadaşım ailesiyle bize geldiler geçirdik hemen daldım ki nete valla alışkanlık oldu bu site bende sırayla başlıyorum şimdiii,​

Müebbet sevdam baban hastalanmış iyileşmiş ve hastaneden taburcu bile olmuş arkadaşım allah bidaha düşürmesin canım.​

Böcüğüm​
ne güzel şeyler almışın cozutmuşun arkadaşım valla,delikafadulden takımlar falan klass gerçekten, oo lavanta torbalarını yerim senin ne kaa cicoşlar öyle. Bu arada mutfakta bulaşık kurulama bezleri de süper bi bak giitt
ğinde derim ben.Canım senin düğün yakınmı?? merak ettimyerimseniben

Didosh koltuklarda çok güzelmiş beğendiim valla pofuduk pofuduk :teytey:insana oturup gömülesi ve kalası gelioo resmen fotoğraftan bilee [/LEFT]​
:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…