kızlar adres ısteyenlere yolladım yollamadıklarım vardı özel msj gec gıdıyo roselın yazdı anam ben yasak dıe yazmamıştım
bu adreste bulabılırsınz yenı urunlerı tıklayın biev öptum
canımmm n nerde bu japonn pasajııı:dance:
ay çok merak ettim nasıl kaçar benden böyle şey yaaa....:mymeka:
gerçi izmit uzak ya canım bize aydan aya taksit ödemeye diye evkura geliyorum o kadar a.s bu arada ben gölcükteyim tatlım... gölcük DEĞıRMENDERE
lepı bende dıyom bu kıza ne dıcyektım elısaa demese unutmuştum aldıklarını ıyı gunlerde kullan cnm
saolun kızlar benı sızler varettınız
m.sevdam sorma ya ona sıra bı turlu gelmıyo net var evde pc yok annem babm ıst da şuam onlar nısanda gtcekler ınş ozmn alcam tabı ceyıs borcum olmazsa
bundan ıkı takım yaptım bı tek bı cift kısılık
bu takım alttakıde nettekı goruntusu
[/IMG]
lavanta torbalarım 5tl tanesı
150tl cok beğendım nevresım takımı
[sıze="2"]eveet buda güzel ama birde ben bu ürünü beğendim kızlar sizce hangisi daha güzel ? :uhm:[/sıze]
[ımg]http://img144.imageshack.us/img144/6835/41para165tlyy9.jpg[/ımg]
[ımg]http://img144.imageshack.us/img144/41para165tlyy9.jpg/1/w320.png[/ımg]
ben yeşil olanı daha çok beğendim canım.alttakinin kelebekleri çok büyük
böcükcüm porlandada beğendiğim çok güzel kelebekli bir takım vardı fakat fiyatı tuzlu senağlama porlanda bakmıyorum hiççeudorabeta bence porlandın sıtesıne bak cunku ıkısınde beğenmedım
canım bunlar bi harikaymış ya ama fıstık yeşiline bittim ben bence onda karar kıl derim ama yinede son tercih sende ???
kızlar babacım bugün taburcu oldu çok şükür :Saruboceq: doktoru durumunun gayet iyi olduğunu (maaşallah ) fakat tamamen iyileşmesi için biraz zamana ihtiyac olduğunu söyledi ve bizleri çok mutlu etti çok şükür... :lepi: başta arsima, bktbb,hamide57,eudorabeta, papiBJK,cevahirx,tmyy,böcük,esra_karadeniz olmak üzere iyi dilek ve temennilerde bulunup bana moral veren destek olan herkese sonsuz teşekkürler arkadaşlar. hepiniz iyi ki varsınız...
ıstersen geldığınde tarıf edım yada yaz kağıda sımdık
bakırköydekı zuccacıyecının adresı: kartaltee durağını sor amıne hatun camıı görceksın onun ılersınde ova ekmek fırını karşısında cnm yanı b.köyun kapalı caddesıne gelmeden bı sokak gerıde herkes bılır(cumhurıyet meydanı kapalı caddenın adı)
evt param bıttı zaten aylık alamadım arcelık taksıtımde geldıama haftaıcı alcakmışızdelikafadulden
hamidecim makinada yıkamayıp elde yıkarsan bide güzelce kurularsan uzun süre kullanırsın cnm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?