Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar çok güzel şeyler almışsınız.. sağlıkla ve mutlulukla kullanırsınız inşallah....

bu arada bi arkadaş yazmıştı.. Adanada kız tarafı yatak odası almıyor falan diye ama sanırm benim bildiğim bizim bu tarafın adetleri öyle değil... Adana'da genelde yatak odasını kız tarafı alıyor... mobilyayı almayanlarda var.. ama mobilya almayanlar diğer şeyleri çok alıyor.. bi de mutfaktaki beyaz eşylardan ikisini üçünü falan kızlar alıyor.. çamaşır makinesi,fırınlar ve bulaşık makinesi gibi...

lepi yawrimm kırk yıl düşünsem senin tas tabak rende bakınıp alıcağın aklıma gelmezdidelikafadulden

benimde aklma gelmezdi elissa bil bakalım niye böyle oldum hep sizin yüzünüzden almak istemeyenin de aklına sokyorsunuz sositososito
lepı bende dıyom bu kıza ne dıcyektım elısaa demese unutmuştum aldıklarını ıyı gunlerde kullan cnm

zatş kimse bişi demedi nan bi sen bi elissa küçük şeyler aldım diye sanırım lülülülülülü

inanmıyorum tatlım yaa demek sende buralarda bulundun,buraların havasını soludunn :1hug:
ne güzel keşke karşılaşma imkanımız olsaydı Şeniz ama burda değil artık marmariste ben oraya gidiyorum yaa:roflol:herkesi peşimden sürüklüyorum:roflol:

herkese günaydın
gününüz güzel geçer umarım :)

MüebbetSevdam verdiğin güzel habere inan çok sevindim. biliyorumki evde olunca baban çok daha çabuk iyileşicek hihoyyyt

herkese günaydın
gününüz güzel geçer umarım :)

MüebbetSevdam verdiğin güzel habere inan çok sevindim. biliyorumki evde olunca baban çok daha çabuk iyileşicek hihoyyyt

Günaydın Güzel Hanımlar

arsima canım çok teşekkür ederim.evet evde olmak babama daha iyi geldi çok şükür.tabi bize de.kahvaltıda abimler eşleri torunlar felan vardı baya moral topladı babam.bizlerde :) çok şükür...

süüüüüüperrrrrrrrrr
çoık asil duruyor
allah güze günlerde kullanmayı nasib etsin arkadaşım

bu hangi siteymişş canım

süüüüüüperrrrrrrrrr
çoık asil duruyor
allah güze günlerde kullanmayı nasib etsin arkadaşım

CANIM BEN 3,5 YILLIK EVLiYİM BİRDE KIZIM VAR :)
BENDE ÇOK SEVER vE ARAŞTIRIRIM ÇEYİZİ.
SİZE YARDIMCI OLAMK ADINA KOYDUM :)

geçen hafta aLmıstım ancak ekleyebildim

cok büyük değil yanyana 4-5 tane paçanga alır yerimseniben

25 ytl ( biraz pahalı geldi ama :sm_confused: )

ama çook güzel güle güle kullan:1hug:

bu örtüye de bayıldım gerçekten çok güzeldelikafadulden

buarada başka sitede ben görmüştüm ğeğer duruosa link atarım sizlere

Canım benimm ya nasıll duygulandım anlatamamm

Canım acayip şeker ya hoşuma gitti renkli renkli sırnaşık şey ben bambu tipi klasik olanlardan almıştım:1closedeyes: seninkinin fiyatı da güzelmiş ,iyi günlerde kullan tatlım :dance:​

Canım acayip şeker ya hoşuma gitti renkli renkli sırnaşık şey ben bambu tipi klasik olanlardan almıştım:1closedeyes: seninkinin fiyatı da güzelmiş ,iyi günlerde kullan tatlım :dance:​

saol güzelim senin ki eminim daha güzeldir bunu annem almış ama ben de ilk gördüğümde çok beğendim oyüzden kabul ettimkaydirigubbakcemile3

kızlar hepiniz harika şeyler alıyorsunuz çok beğeniyorum klasöre kaydetip not alıyorum..:)

düğünüme 4 aydan az kaldı hala hiçbişiy almadık:.......ne yapsam ne alsam nrden başlasam bilmiyorum.

bizim eimizde koyabiliceğim yer yok die almadım daha ev tutmadık biraz da o yuüzden.. acsaba çok sıkışırmıyım... yetişebilirmiyiz diye düşünmeden de edemiyorum..

yeni bir ev kuracaksın düşünsene. tabiki sıkışırsınız. çok az kalmış ben olsam elim ayağım birbirine dolanırdı:))
bence hemen bişeyler almaya başla.
benim bile düğünüm 2010da olmasına rağmen nerdeyse eksiğim kalmadı:)))
çok tez canlıyım tabi bundan kaynaklıyoda olabilir.

bu arada tebrik ederim inşallah herşey istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…