lepi yawrimm kırk yıl düşünsem senin tas tabak rende bakınıp alıcağın aklıma gelmezdidelikafadulden
lepı bende dıyom bu kıza ne dıcyektım elısaa demese unutmuştum aldıklarını ıyı gunlerde kullan cnm
Burcucumm bende 1999 senesinde eşimin görevindenn dolayıı gebzede bulunmuştumm
Koceeli denince aklıma hep oralarr gelirr benimm evliliğimin ilk yılları orda geçmiştii
depreminn olduğuu zaman çeyizimi sermeye gitmiştikk adanadan oralara
herkese günaydın
gününüz güzel geçer umarım :)
MüebbetSevdam verdiğin güzel habere inan çok sevindim. biliyorumki evde olunca baban çok daha çabuk iyileşicek hihoyyyt
ECOBELLA ÇİFT KİŞİLİK NEVRESİM TAKIMI BOHEME (BEJ) 160 TL
# Nevresim :200x220cm
# Çarşaf : 260x280cm
# Yastık Kılıfı : 50x70cm 2 Adet
# Yastık Kılıfı : 58x85cm 2 Adet
ayy kızlar sizin yaptığınız aldığınız bazı şeyler başka sitelerde örnek olarak veriliyor daha önce gördğümden biliyorum burda oldupunu görünce güldüm:)
kalpli tabakları meşhur ettniz resmen ondan bahsetmişler bir de fıstık yeşili pembe yemek takımı yapanlar vardı onların takımları gösterip ben de yapcam demişler:)
süüüüüüperrrrrrrrrr
çoık asil duruyor
allah güze günlerde kullanmayı nasib etsin arkadaşım
bu hangi siteymişş canım
geçen hafta aLmıstım ancak ekleyebildim
cok büyük değil yanyana 4-5 tane paçanga alır yerimseniben
25 ytl ( biraz pahalı geldi ama :sm_confused: )
Ama şekerim pahalı mahalı ama çok şekermiş yahuuu
güle güle kullan hayatımm....Şeniz
Dün burda aime21 arkadaşımızın eklediği bu çayı sıcak tutmaya yarayan aleti çok beğenmiştim...
daha önce kendisiyle kişisel bir yakınlığımız,samimiyeti ilerletmiş bir arkadaşlığımız olmamasına rağmen bu gün beni çokkk şaşırtacak bir şey oldu...
Kimsenin kimseye günahını vermediği bir dönemde bu arkadaşımız benim için bu ısıtıcıdan almış vee taaa Almanyadan bana yollamış. Adresimi istediğinde ki heycanımı tahmin edersiniz... :dance: Hyecanım o ısıtıcıya sahip olacağımdan çok yapmış olduğu bu güzel hareketti... senağlama çok duygulandırdı benive düşündüm bu karşılıksız armağanı hakedecek ne yapmış olabilirim? yada kendimi nasıl bu kadar sevdirmiş olabilirim diye??? ama cevap basit: buna sebep aime21 arkadaşımızın kocaman yüreğinden başka bir şey değldi... :1hug: şimdi armağanımı daha önce hiç bir şeyi beklemediğim kadar heycanla bekliyorum... geldiğinde de yine elbette sizlerle paylaşıcam...
Kendisi her ne kadar burdan yazmamamı teşekküre değmeyeceğini söylesede ben dayanamadım... teşekkür ederim yeni ve candan arkadaşım... a.s.
huhu tünaydın kesme tahtamı tanıtiyim size dedim ya ıvır zıvırcıyım daha evlenmeye var nasılsa diyip elektroniğe girmiyorum pek (robotu aldım sadece:))
şekil aynı desen olarak üstünde pembe zambak gibi çiçek var annem almış 5 lira başka yerlerde bunu 10 dan aşağı görmedim daha
Canım acayip şeker ya hoşuma gitti renkli renkli sırnaşık şey ben bambu tipi klasik olanlardan almıştım:1closedeyes: seninkinin fiyatı da güzelmiş ,iyi günlerde kullan tatlım :dance:
kızlar hepiniz harika şeyler alıyorsunuz çok beğeniyorum klasöre kaydetip not alıyorum..:)
düğünüme 4 aydan az kaldı hala hiçbişiy almadık:.......ne yapsam ne alsam nrden başlasam bilmiyorum.
bizim eimizde koyabiliceğim yer yok die almadım daha ev tutmadık biraz da o yuüzden.. acsaba çok sıkışırmıyım... yetişebilirmiyiz diye düşünmeden de edemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?