Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

teşekkür ederim canım..:)

ben birşeyler almaya başlayıca herşey denk geliverir diye düşünüyordum ama sizleri gördükçe umutsuzluğa kapıldım..
nerden başlasam ki...benneyaptımki

ben de merak ettim hangi siteki?

müebbet sevdam babana geçmiş olsun bu sayfaya pek yazmıyrum okuyorum sadece.çok geçmiş olsun.

yeni eklenen her şey çok hoş iyi günlerde kullanın kızlar.

canım benim çok teşekkür ederim çok sağol verdiğin destek için a.s.

gözün aydın böcükcüm.çok sevindim istediğin ürünü bulmana :içelim:

güle güle kullan songacım
peki öndeki fırfırlı yerin altında herhangi bi cırtcırt yada cıt cıt varmı yoksa elbise gibi direk kafadanmı geçiriliyor

birşey sorcam arkadaşlar: kahvaltıda peynir ve zeytin ve diğer yiyecekleri koymak için nasıl bir tabak aldınız yada almayı düşünüyorsunuz? birde mor veya pembe önü kapalı hatta ayakkabı tarzındada olanlardan olsa olur havlu terlik gören olursa bana haber edebilirmi lütfen.oyshso diye bir mağazada görmüştüm ama bitmişne yazıkki

güle güle kullan songacım
peki öndeki fırfırlı yerin altında herhangi bi cırtcırt yada cıt cıt varmı yoksa elbise gibi direk kafadanmı geçiriliyor

sağol güzelim.bir başında düğme var.diğer ucunda da elbiselere konulan çengelli bir yer var

kızlar sonunda bornozu aldım.birde baş havlusu aldım.şimdi sıra terlik bulmaya geldi. bu arada bornoz ve havluyu 100 e aldım

Canım valla çok güzel yaa bunlar da biliyossun banyo havlularına bayılmıştım alcam kesin bu ayy yaaaa aklıma geldi sayende tekrar kaydirigubbakcemile5. Nerden aldın peki???​
a.s.

sağol songa

kısçeler bugün fuarda Türkiyenin ilk ve tek "kına gecesi organizasyon" firması gördüm
geldikten sonra sitelerini fln inceledim
gereksiz bişe ama güzeldi
ordan gelen kısçeler yerine yakın arkadaşlar ayarlanabilir
birde eğerki orayla anlaşılırsa bi bayan getiriyorlar oraya 3 saat boyunca isteyenlere cuzi bi ücrete kına yakıyor desenli -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…