Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kuşum haberlerde duymuştum bende hatta gelinleri ağlatıoz diolar ama çok fazla da gelinler ağlamıyomuş bende düşündüm en mutlu günüm ne ağlıycam diye geçirdim içimden bir an. nEkadar mış acaba fiyatlarıı?? Sektör sapıtmış kzlar resmen yeterki paramız olsun ya :dance: herşey mevcut yani

Arsima başka neler ilginç geldi gözüne anlatsana biraz​
delikafadulden​

valla paran olacak verecen herşeyi bu tarz firmalara sen uğraşmıcan onlarla
ama paramız yok bizde bu büyük keyifle o işlerle uğraşcaz :)

valla onun dışında ilginç bişe dikkatimi çekmedi
bolcana organizasyon firması ve acık havada yemekli düğün mekanları vardı onlara pek yanaşmadım çünkü inanılmaz güzel yerler tabi bi okadarda pahalı ee bizde yeri tuttuk boşuna kedi gibi cigerciye bakmamak lazım

gelinlikçiler vardı işte onlarda da pek beğendiğim olmadı

bernardonun standı vardı 3 tane 100 ytl lik çek aldım meğersem o çekler çatal bıcak ve yemek takımlarında geçerliymiş hayallerim suya düştü isteyen olarsa gönderirim :)

fotoğrafcı çoktu heleki bakırköyde bi fotoğrafcının standı vardı bayıldımmmmmmmmmmm

davetiye nikah şekeri vardı

takı makı vardı bi kaç tane

bi nikah şekeri standında kına sepetleri tepsiler vs. ürünler vardı
orda bişe dikkatimi çekti böle yaldızlı mini bi kadeh içine kına koyup misfirlere veriyorsun çok tatlıydı ama danesi 2,70 ytl :)

aklıma şimdilik bunlar geldi

artık kaçayım kataloglardan işe yararları eliycem
ay bide bi resim çektirdik onuda yarın eklerim ofisten baktıkça gülmekten yerlere yattık :)

herkese iyi akşamlar
rüyanıza sevgiliniz gelsin

kıslar bişey sormak istiyorum geçmiş sayfalarda patlamıs mısır tabakları vardı onları nerden aldınız

artık kaçayım kataloglardan işe yararları eliycem
ay bide bi resim çektirdik onuda yarın eklerim ofisten baktıkça gülmekten yerlere yattık :)

herkese iyi akşamlar
rüyanıza sevgiliniz gelsin

sağol papicimm başka bi siteden aldım bakalım:))

Eee bu nasıl halı yavv :1shok:sengözlerimebaksanab gerçek gibii kayalık sankii anlamadım:sm_confused:

kıslar bişey sormak istiyorum geçmiş sayfalarda patlamıs mısır tabakları vardı onları nerden aldınız

Canım kızlar migrostan almıştı hatta geçen pazar indirim de vardı migrosta ben de yakından görmüştüm baya canlı renkleri falan, burcu özge almıştı yanılmıyosam ayrıntılı bilgi verebilir sana​
şutarafagitti

Kızlarrrrrrrr tefal bi ürünü var belki biliyorsunuzdur actifry diye kızartma makinesi hatta irmik helvası ve güvveç bile yapabiliyo resim eklemeyi bilmediğim için yazıyorummm fiyatı 450 lira

pashminacım valla bende yakından gördüm bu halıları acaip bişey :))

Kuşum enterasanmış baya ama nasıl durur CADIARZU acaba hayal edemedim evde :uhm:çok dikkat çekebilir ve dikkati yere odaklar diye düşünüyorum konsantrasyonu da bozarsa insanı yorar sanki :sm_confused:​

Bu arada nikah tarihin hayırlı olsun darısı da tez zamanda bana olsun :Saruboceq:

dimples canım nikahına bişi kalmamış maaşallah bitirmişsin :) benim de düğünüm inşallah 11 temmuz şuan bizde hazırlıklar pek hızlanmadı.siz bitirmişsiniz maaşallah.mobilyalarının resmi var buarada bu halıları bende çok beğendim ama normal oda da göz yorabilir diye antreye düşünüyorum ben.

kıslar benim nikah 14 mart malum dünde evimin mobilyaları geldi herşeyim hazır. bitek halılarım eksik kaldığı için halı bakıorum bende. :))

ooo çok güzell az kalmış hadi gözünaydın:)

benim nikahımda 14 şubat...:)ama bırak halıyı bir iğne almadık diyebilirim..:)

çünkü düğün haziran da:teytey:

Tefalin bu ürünü pek hoş gelmiyor bana alan ve kullanan var mı aranızda arkadaşlar.patatesi 45 dk civarında kızartıyormuş ve o bende kızarma değilde daha çok buğulama olur sanırım :S

Tefalin bu ürünü pek hoş gelmiyor bana alan ve kullanan var mı aranızda arkadaşlar.patatesi 45 dk civarında kızartıyormuş ve o bende kızarma değilde daha çok buğulama olur sanırım :S

ben bir tanıdıkda gördüm ve begendim 15 dkkada kızartıor ve gayet de iyii

bende fuara dun katıldım.arsimanında dedıgı gıbı organızasyon fırmaları cok vardı.Acıkcası ben daha cok gelınlık standı bekledım ama bulamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…