sağol songa
kısçeler bugün fuarda Türkiyenin ilk ve tek "kına gecesi organizasyon" firması gördüm
geldikten sonra sitelerini fln inceledim
gereksiz bişe ama güzeldi
ordan gelen kısçeler yerine yakın arkadaşlar ayarlanabilir
birde eğerki orayla anlaşılırsa bi bayan getiriyorlar oraya 3 saat boyunca isteyenlere cuzi bi ücrete kına yakıyor desenli -tatlicadiarzu-
kıslarrr yaaa bu royal halının yeni natura serisini gördünüzmüüü bayıldımmmm halılarınaaa 3 boyutlu
:))) yav halıların resmini koycam olmuooo kıslarr
valla paran olacak verecen herşeyi bu tarz firmalara sen uğraşmıcan onlarla
ama paramız yok bizde bu büyük keyifle o işlerle uğraşcaz :)
valla onun dışında ilginç bişe dikkatimi çekmedi
bolcana organizasyon firması ve acık havada yemekli düğün mekanları vardı onlara pek yanaşmadım çünkü inanılmaz güzel yerler tabi bi okadarda pahalı ee bizde yeri tuttuk boşuna kedi gibi cigerciye bakmamak lazım
gelinlikçiler vardı işte onlarda da pek beğendiğim olmadı
bernardonun standı vardı 3 tane 100 ytl lik çek aldım meğersem o çekler çatal bıcak ve yemek takımlarında geçerliymiş hayallerim suya düştü isteyen olarsa gönderirim :)
fotoğrafcı çoktu heleki bakırköyde bi fotoğrafcının standı vardı bayıldımmmmmmmmmmm
davetiye nikah şekeri vardı
takı makı vardı bi kaç tane
bi nikah şekeri standında kına sepetleri tepsiler vs. ürünler vardı
orda bişe dikkatimi çekti böle yaldızlı mini bi kadeh içine kına koyup misfirlere veriyorsun çok tatlıydı ama danesi 2,70 ytl :)
aklıma şimdilik bunlar geldi
artık kaçayım kataloglardan işe yararları eliycem
ay bide bi resim çektirdik onuda yarın eklerim ofisten baktıkça gülmekten yerlere yattık :)
herkese iyi akşamlar
rüyanıza sevgiliniz gelsin
sağol papicimm başka bi siteden aldım bakalım:))
kıslar bişey sormak istiyorum geçmiş sayfalarda patlamıs mısır tabakları vardı onları nerden aldınız
pashminacım valla bende yakından gördüm bu halıları acaip bişey :))
kıslar benim nikah 14 mart malum dünde evimin mobilyaları geldi herşeyim hazır. bitek halılarım eksik kaldığı için halı bakıorum bende. :))
cnm ben mobilyaların resmini koymadım ki henüz:1shok: evet bencede öyle göz yorar daha sade bişeler bakmak lazımm
ahh henüz yok ama en kısa zamanda koyucam buraya kıslar:) aldığım mobilyacının sitesinde olsa koycam ama ondada yok
Tefalin bu ürünü pek hoş gelmiyor bana alan ve kullanan var mı aranızda arkadaşlar.patatesi 45 dk civarında kızartıyormuş ve o bende kızarma değilde daha çok buğulama olur sanırım :S
english home nevresim takımları 40 tl imiş kızlar nasıl ?henüz almadım fiyatı uygun geldi bana
valla paran olacak verecen herşeyi bu tarz firmalara sen uğraşmıcan onlarla
ama paramız yok bizde bu büyük keyifle o işlerle uğraşcaz :)
valla onun dışında ilginç bişe dikkatimi çekmedi
bolcana organizasyon firması ve acık havada yemekli düğün mekanları vardı onlara pek yanaşmadım çünkü inanılmaz güzel yerler tabi bi okadarda pahalı ee bizde yeri tuttuk boşuna kedi gibi cigerciye bakmamak lazım
gelinlikçiler vardı işte onlarda da pek beğendiğim olmadı
bernardonun standı vardı 3 tane 100 ytl lik çek aldım meğersem o çekler çatal bıcak ve yemek takımlarında geçerliymiş hayallerim suya düştü isteyen olarsa gönderirim :)
fotoğrafcı çoktu heleki bakırköyde bi fotoğrafcının standı vardı bayıldımmmmmmmmmmm
davetiye nikah şekeri vardı
takı makı vardı bi kaç tane
bi nikah şekeri standında kına sepetleri tepsiler vs. ürünler vardı
orda bişe dikkatimi çekti böle yaldızlı mini bi kadeh içine kına koyup misfirlere veriyorsun çok tatlıydı ama danesi 2,70 ytl :)
aklıma şimdilik bunlar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?