Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

elisaaam bebem cok ucuzmus gıdıp gör ölece al bence:)
bende dun saten nevresım takımı aldım 35 ytlye cokta guzel ama resım cekemıorum kırmızı sıyahlı:)

english home nevresim takımları 40 tl imiş kızlar nasıl ?henüz almadım fiyatı uygun geldi bana

elisaacım english home ürünlerini hep çok zarif bulmuşumdur, burdada ikinci takıma bittim, fiyatı da çok uygunmuş canım bence, kaçırma derim ben yerimseniben

bu arada 3. de hoşmuş...

Son düzenleme:
ben bir tanıdıkda gördüm ve begendim 15 dkkada kızartıor ve gayet de iyii

1kilo patatesi 1 kaşık yağ ile 15 dk da kızartıyor mükemmel bişi o zaman desene jet gibi kızartma yapıyor.15 dk da 1 kilo patates hemde 1 kaşık yağ ile kızartılıyor alla alla....ama bana mantıklı gelmiyor hatta burada kullanan arkadaşlar vardı konu bile açmışlardı pek memnun kalan yoktu.yine de sen bilirsin canım.

1 kilo değildir ya bende tefal mağazasında görmüştüm, ilk reklamlarını gördüğümde banada haşlama yapıyomuş gibi gelmiştide orada yaparken gördüğümde kıtır kıtırdı patatesler :) yavaş yavaş döndüre döndüre kızartıyodu patatesleride, sanırım ne kadar az koyarsan o kadar çabuk pişer :)

yani muhakkak bi şekilde yanıltma payı vardır.ne de olsa reklam kokan hareketler bunlar delikafadulden

kızlar bişi sorcam şu cetvelleri nasıl yapıyosunuz

yanlış anlamadıysam eğer imzalardaki geri sayımları soruyosun :)

bu başlıkta anlatılmış kaydirigubbakcemile5

bu arada halı bu shaggy halı mı ne birşey deniyo o halıdan mı ? birisi yazmıştı sanki süpürmek temizlik falan zordur diyenlere, evinde kullanıyomuş çok rahatmış zorluğu yokmuş diye de kim yazdıysa umarım cevap verir gamyoncuiremsu

merhaba arkadaşlar..
ben evimde shaggy halı kullanıyorum çokta memnunum,şimdiye kadarda bir sorunla karşılaşmadım...
umarım size yardımcı olabilmişimdir....

dimples canım ben bu halılardan henüz kullanmadım,kullanımı zor diyolar ama olsun ben yine de bunlardan alcam çünkü hem çok modern hem de çok şıklar bence a.s

kızlar halıların ilk çıktıları var içinde yün gibi ipler olan onlar çok pislik topluyo
ama şimdi bu resimdeki gibi ipek kıllı olanlar çıktı ablamda var onlar süper bence ve de kullanışlı tavsiye ederim.çok şık duruyor.

kıslarrr bu tuvalet fırçasına hasta oldummmm:)))

canım böyle tahta ya da bambu banyo ürünlerini ben de çok beğeniyorum hemen gözüm onlara kayıyor ama almaya cesaret edemedim şimdiye dek çünkü uzun süre su deyince şekli bozulcak ya da kabarcaklarmış gibi geliyor, gerçekten öyle olur mu onu da bilemiyorum gerçi CADIARZU

bencede cnm zaten 420 milyon bi fritöze verceme ekmek yapma makinası alırım mis gibi çeşit çeşit ekmek yaparımmmmdelikafadulden

kesinlikle katılıyorum hemde 420 tl ye 4 tane ekmek yapma makinası alınır canım sonra fırın açarız

buarada banyo takımları çok hoş markası nedir canım

cnm yaa dimi siyah olana bayıldım bayıldım :))

aynen canım bende bayıldım siyah olana ama şimdi baktım ya sitesine izmir de bayisi yok inanamadım :1shok: e internet satışı da yokmuş, uzaktan bakcam öyle sanırım, bu arada fiyatlarını da merak ettim

kızlarrr ben bundan alıcammm kısmetse perşembe günü tam bir fondü aşığı olduğum için hemde arkadaşlarımız falan geldiğinde güzel bir ikram olur diye düşünüyorum:))

canım bende bi gün fondü setimi alsak dedim de o günden beri nişanlımın dilindeyim söylenip duruyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

dimples canım confetti adresi için teşekkürler.Kayseride satış noktaları yokmuş ama ankarada varmış.inşallah gidince ordan alacağım.adresini not ettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…