Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben klozet altına koymayı düşünüyorum canım.ama onların üstüne terlik ile basılmasını yasaklıcam kötükedihüso tam takım kullanınca banyoda daha hoş duruyor sanki yerimseniben

Mısracım allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah hepsi birbirinden güzel bayıldım..

mısraaa güle güle kullan hepsini.
bişey sorcam çeyizlerini kendi evinde kullanmak nasıl bi duygu. ben çeyiz aldıkça çeyizlerime baktıkça biran önce evlenip evimde kullanmak isitiom onları.:))

mısraaa güle güle kullan hepsini.
bişey sorcam çeyizlerini kendi evinde kullanmak nasıl bi duygu. ben çeyiz aldıkça çeyizlerime baktıkça biran önce evlenip evimde kullanmak isitiom onları.:))

Canım teşekkür ederim,ben çeyizlerimi evlenmeden yaklaşık 3 ay önce kullanmaya başladım,bir kısmınıda 8-9 yıldır kullanıyordum.Tabi ki kocişle paylaşmak,cici eşyalarınla bütünleşip kullanmak daha keyifli :)))))

çok güzeller hepisine bayıldım. Allah hepisini güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Günaydın kk nın güzel gelin adayları haftanızın güzel gecmesi dileğiyle bol kazanclı haftalar

pashmına cok tskler cnm düğün mu ben nışanlı bıle deılım yanı daha çok var ama eksık bıtmıyor tek başıma yaptığım ıcın anca tamamlanır
hamıde cnm üzülme alırsın kredı kartınada cok yuklenme adamı yakıyor benım kartım yok korkuyorum cunku kendıme engel olamam ondan almıyorum kredı kartı
eylül sende sabret her yer aynı ama bızm patron kıllık yapıyo var para vermıyo gercı carsambaya kadar vercek kesın
eudorebeta cnm bıdaha gıttığımde derım sızın ordada şube acarlar.porland pahalı geldıyse sen takımını kendın yap renklı tabaklardan cnm
tmyy velved tşkler kızlar

mısraa aldıklarını huzurlu gunlerde kullan tatlım hepsı harıkaŞeniz
lepı kesme tahtan cok renklı guzelmış cnm ı gunlerde kullan
assortık sende gule gule kullan cnm
senace örtu cok harıka sade fıyatıda cok uygunmuş ı gunlerde kullan
kardelen örgu battanıyenı ı gunlerde kullan cnm
songa aldıklarını hzurlu mutlu gunlerde kullan cnm

tşkler cnm babamda anneme sevgılıler gunu dıe baza yatak ıkı tanede elbıse almıştı tamda yer yok dıyordum annemın bazasına koydum orasıda doldu bakalım ne etcem

böcüküm cok guzel güle güle kullan..bu arada cok borca gırıosun haberın olsun ceyız ceyız dıe kendını yıpratma o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…